23.apr.2011 | 17:16
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du drar på helgetur til Oslo for å shoppe, uten aning at Justin Bieber holder konsert i Oslo denne helgen. Du drar til sentrum for å shoppe med moren din, da du plutselig får øye på Justins turnebuss. Du så deg om for å se om du så Justin, du så han ikke. Moren din sa at dere måtte gå videre, bare fordi moren din ikke likte Justin Bieber. Når dere kom på et stort kjøpe senter, møtte du på Justin. Han kom bort til deg og sa "hei, søta". Du mistet nesten pusten, og fikk frem et lite "hei"som svar. Moren din gikk bort sånn at du kunne snakke med han alene. Han spurte om du skulle på konserten den kvelden, du svarte at du ikke hadde noen billetter, men ville gjerne ha vært der. Han sa "det kan jeg fikse, jeg har nemlig to billetter + back stage billetter til deg som du kan få av meg". Du svarte "åh, tusen takk". Han svarte "ingen årsak, gleder meg til å se deg i kveld" og smilte, før han gav deg en klem og et kyss på kinnet før han dro. Du ble stående å se etter han. Etterpå gikk du for å finne din mor og fortelle hva du hadde fått. Moren din hadde egentlig ikke så veldig lyst til å dra på konsert med Justin Bieber, men hun gjorde det for din skyld. Kvelden kom og du pyntet deg og sjekket at kameraet ditt hadde nok strøm på. Dere tok bussen ned til der konserten skulle holdes. Dere stilte dere i køen. Det tok en stund før dere kom inn. Men dere hadde stå plasser langt framme, så det vart verdt ventetiden uansett. Konserten startet, og du hylte(moren din bare sto der). Justin kom på scenen, han la merke til deg og blunket og smilte til deg. Du mistet pusten. Tok mange bilder og noen videoer under hele konserten. Etter konserten skulle du back stage. Det kriblet i magen din og du gledet deg til å møte han igjen. Du så han komme inn i rommet, du mistet pusten enda en gang. Han kom bort til deg for å ta bilder med deg. Moren din hadde fått en kopp kaffe, og hun snakket med noen andre foreldre som var med ungdommene sine på konsert. Du og Justin begynte å snakke sammen, han ga deg en lapp som du fort satt ned i vesken din. Senere når du kom tilbake på hotell rommet ditt satte du deg ned i sengen og så lenge på lappen du hadde fått. Der sto det et mobilnummer og at du måtte ringe han senere. Du ble glad for at du hadde fått nummer til Justin Bieber. Du hadde utrolig lyst til å ringe, men turte ikke. Du satt og tenkte lenge før du ringte han. Dere satt og snakket lenge i telefonen, helt til moren din kom og sa at du måtte legge deg. Dere snakket litt til før han sa "god natt søta, snakkes i morgen. Gleder meg". "god natt kjekken, gleder meg og" svarte du og la på. Du sovnet med et smil om munnen.

Dagen etter sto du opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se ordentlig ut når du skulle møte en sånn en fin gutt som Justin Bieber. Etter noen timer med fiksing av hår og makeup. Dro du ned i lobbyen på hotellet. Du stod der og ventet. Etter en liten stund, så du en limo, Justin kom ut av den. Denne gangen mistet du ikke pustet, du ble nesten litt nervøs når han kom mot deg. Han ga deg en klem, kysset deg på kinnet og sa "hei". Du smilte og svarte "hei". Dere tok en tur i limoen. Dere koste dere, snakket sammen, og du hadde det utrolig fint. Akkurat som om det var en drøm, men det var det ikke.  Han satte seg nærmere deg og tok hånden sin rundt deg. Du så på han og smilte. Han kom nærmere, ga deg et lite kyss, du mistet pusten. Men ga han et kyss tilbake. Dere begynte å snakke igjen. Sjåføren i limoen kjørte dere til Oslo sentrum, sånn at dere kunne gå rundt å se. Han holdte deg i hånden. Etter hvert kom det noen jenter bort som ville ha autograf og bilder. Du ble med på bildene. Justin slapp ikke hånden din. Noen av jentene tok bilder av bare dere to. Så gikk dere videre. Moren din tekstet deg og sa at du måtte komme tilbake til hotellet sånn at du kunne få i deg litt mat. Du tekstet tilbake og sa at du skulle spise middag med Justin Bieber. Moren din ble litt sjokkert over at du skulle spise sammen med Justin Bieber. Men det var altså sant. Dere dro for å spise. Etter dere hadde spist
dro dere på hotellet der moren din var. Dere gikk inn på hotell rommet for at Justin skulle møte moren din, han hilste på moren din, så gikk hun, for at dere skulle få fred. Justin la deg ned på sengen og la seg oppå deg. Han kysset deg noen ganger, så begynte dere og kline. Så satte dere på en film på den lille tv`en, det var ingen bra film, men det var bare får å ha noe i bakgrunnen. Etter en stund sovnet du. Justin stirret på deg lenge, helt til du våknet. Du skvatt til, fordi du var så sikker på at alt bare var en drøm, men det var det jo ikke. Du smilte og ga han et kyss på munnen. Han sa at han måtte dra. Du ble trist. Men han spurte deg om du ville bli med han på turne. Du ble kjempe glad og ringte din mor og sa at hun måtte komme til rommet med en gang, fordi du ville spørre henne om noe. Du spurte hun, og hun ble litt sur med det først og sa at det ikke var greit. Men det var sommerferie, så du fikk lov likevel. Du ble kjempe glad. Justin sa at du slapp å dra hjem for å pakke tingene dine først, fordi han skulle kjøpe deg nye ting. Du tok farvel med moren din og dro. Du felte en tåre og Justin spurte hva det var. Du sa at du aldri hadde vært lenge borte fra moren din. Justin sa at alt skulle gå bra, og at han skulle passe på deg. Du smeltet nesten og sa "takk". Han ga deg et kyss og sa "glad i deg jenta mi". "Glad i deg og gutten min" svarte du med et smil.

Etter bussen hadde kjørt langt, ble det kveld og tid for å sove. Dere fikk dele seng. Han dro hånden sin gjennom håret ditt flere ganger og han så på deg helt til du sovnet. Han syntes at du var så fin at det tok lang tid før han sovnet. Du våknet dagen etter med at Justin kom inn der du sov med et brett med frokost på, han hadde også en rose på brettet, som han ga til deg. Du ble glad. Han satte seg vedsiden av deg og han ga deg et kyss. Du spiste opp frokosten før dere gikk og satt dere lengere fram i bussen. Dere hadde kommet til London. London var en plass du alltid hadde lyst til å dra. Og nå hadde du endelig fått dratt dit, sammen med Justin Bieber, en gutt du aldri hadde trodd du kunne dratt med. Drømmene dine kom i oppfyllelse. Du hadde aldri trodd at dette skulle skje, men det skjedde. Og du var nesten overlykkelig. Du og Justin sjekket inn på et hotell, hvor dere skulle tilbringe de neste fire dagene. Når du så hvor fint og stort hotell rommet var, fikk du nesten sjokk. Justin sa at det var normalt for han at rommet var sånn, og at han var vant til det. Og nå måtte du også venne deg til det, om du skulle være med Justin Bieber. Du ringte din mor og fortalte at dere var i London, og at dere skulle sove på et kjempefint og et så ganske stort hotell rom. Moren din spurte om du kunne sende et bilde av rommet, og det gjorde du. Hun skrev tilbake "så fint det var, kos dere". "takk det skal vi" svarte du.

Så dro dere en tur inn til sentrum av London, fordi Justin skulle kjøpe deg ting. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle kjøpe deg ting, men du måtte jo ha litt bytte klær og litt sminke og sånne ting. Justin kjøpte deg noen klær som du hadde prøvd. Så dro han deg med inn på en smykke butikk, hvor han kjøpte et smykke til deg. Bak på smykket sto det " jenta mi". Du smilte bredt da han satte det på deg. Han ga deg et kyss og du sa "takk". Så sa du at han ikke måtte bruke så mye penger på deg, fordi du ikke kunne gi så mye tilbake. Han svarte "jeg kjøper ting til deg fordi jeg vil, og du gir meg noe tilbake. Bare at du er her med meg, så gir du meg noe". "Jeg elsker deg jenta mi". "Jeg elsker deg og gutten min" svarte du og han ga deg et kyss. Dere var blitt sammen nå. Så gikk dere tilbake til hotellet. Du tok en dusj og ordnet deg på håret og sminket deg, mens Justin satt og ventet på deg, når du kom ut av badet sa han "åh, du er så fin, jeg er så heldig som har funnet deg". "Er det noen som er fin her, så er det deg Justin" svarte du med et lite smil.

Denne er skrevet av meg. Hvis du vil skrive en Imagine, så send den til meg på mail : marlenewigg@hotmail.com så skal jeg se om jeg får lagt den ut .

 

JBfan♥


Postat av: jdbfan1

Kuuuult : ) bra skreve : )

23.apr.2011 @ 17:17
URL: http://jdbfan1.blogg.no
Postat av: Malin

Den var bra <3333

23.apr.2011 @ 20:48


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27594371