24.apr.2011 | 10:45
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på skolen og dagdrømte om Justin Bieber da det plutselig kom en gutt inn døra. Du var fjern og så ikke hvem det var. Du brydde deg egentlig ikke så stort, du ville bare dagdrømme om Justin Bieber. Så kom gutten mot deg og sa at han ville snakke med deg. Du brydde deg så vidt, men gikk ut på gangen med han. Da så du hvem det var, det var Justin Bieber. Du ble stiv som en stokk og fikk sjokk. Han fortalte deg at du hadde vunnet konkurransen der hvor man kunne vinne du back stage billetter til konserten hans som skal være i Oslo om en uke. Du hadde glemt at du hadde meldt deg på konkurransen, siden det var så lenge siden. Du ble kjempe glad og fikk en tåre i øyet. Han ga deg en klem og sa at han gledet seg til å se deg neste helg. Så gikk han. Du gikk inn i klasserommet ditt igjen, og så helt forskrekket ut. Du hadde billettene i hånden, og alle jentene kom løpende mot deg for å se. Jentene hadde sett at det var Justin som kom inn, men ikke alle var like stor fan som du var. 

Du dro hjem etter skolen og stormet inn døren og inn på stuen for å vise familien din hva du hadde fått. Og at det var selveste Justin Bieber som ga dem til deg. Lillesøsteren din ble skikkelig misunnelig på deg. Fordi hun var fan av Justin Bieber, nesten like mye som deg. Du var nummer 1 fan. I hvert fall var du utrolig sikker på det. Du hadde rommet fullt av plakater, du hadde Justin Bieber sengesett, du hadde alle CD`ene, alle bladene og alt det som var av Justin Bieber ting. Men du hadde ikke vært på konsert før, men nå var du så heldig at du faktisk skulle på Justin Bieber konsert. Du gledet deg kjempe mye, og du visste ikke helt enda hvem du skulle ta med deg. Du tenkte på å ta med pappaen din, siden at han kunne passe på at du fikk beholde plassen din under hele konserten. Men det ville jo vært slemt mot lillesøsteren din. Men du var redd for at Justin skulle like lillesøsteren din bedre enn deg. Derfor tok du med faren din.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du sto opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se fin ut når du skulle på konsert og etter konserten skulle du jo møte Justin Bieber. Du og faren din dro tidlig sånn at dere kunne komme langt frem i køen. Dere var en av de første som kom. Det ble en del vente tid, siden dere dro så tidlig. Men det var selvfølgelig verdt vært eneste minutt. Konserten startet og du sto helt fremme med scenen. Justin blunket til deg. I hvert fall virket det sånn. Du ble plukket ut til å være hans one less lonely girl. Du satt deg på krakken som sto på scenen. Justin kom mot deg med blomstene og ga dem til deg. Han så deg rett inn i øynene også blunket han til deg. Etter konserten sto alle fansene som hadde back stage pass og ventet på at Justin skulle komme. Da han kom hylte mange av jentene. Du ville ikke hyle, fordi du ikke ville være som alle de andre jentene. Han kom bort til deg for å få tatt bilde av deg og han (med hans mobil). Du ble glad fordi han ville ha et bilde av deg på sin mobil. Så tok faren din et bilde av deg og Justin. I det du skulle gå tok noen tak i hånden din, du snudde deg og så at det var Justin Bieber som tok deg i hånden, han ville ha en klem av deg. Klemmen var lang, han satte hånden sin nedi veska di. Han visket deg i øret og sa det var en lapp. Du smilte og gikk.

Når du kom ut fra arenaen der konserten hadde blitt holdt, leste du på lappen, der sto det "møt meg klokken 21.00 utenfor turnebussen min". Du dro hjem for å ordne deg til du skulle møte han. Så gikk du utfor turnebussen og ventet. Så var det noen som åpnet døren på bussen, det var Justin. Han rakte deg hånda si og sa "kom inn da søta". Du gikk forsiktig inn. Han tok deg med bakerst i bussen til senga hans. Han la deg ned på sengen, han la seg oppå deg, og ga deg et kyss. Og resten kan du tenke deg til selv.

 Denne har jeg også skrevet selv. Og som jeg skrev i forrige dagens Imagine, så om du vil lage en som du vil jeg skal ha på bloggen min,send den til marlenewigg@hotmail.com

 

JBfan♥


Postat av: Malin

Veldig bra <3

24.apr.2011 @ 11:49


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27604266