24.apr.2011 | 21:49
Filed Under: Blogg

Lei av at folk mobber Justin

Jeg er så utrolig lei av at folk mobber Justin Bieber. De kaller han homo, sier at han ligner på jente, at han synger stygt, og at grunnen til at han er kjent fordi han hadde flaks. Blir så frustrert over sånne folk. Han har da ikke gjort dem noe. Han er bare en helt vanlig gutt som nå er blitt kjent. Fordi han synger bra osv.  Hvordan kan folk kalle han homo når han har en kjæreste som er ei jente.Og da vet de ikke hva homo egentlig er. Hvis folk mener at han ligner på jente, da tror jeg at de ikke har sett en jente før. Hadde han sunget stygt, hadde han ikke vært kjent heller.

Justin er som han er. Han ser ut som en gutt. En utrolig fin gutt. Og mange jenter liker/elsker han. Han synger så bra at er kjent og han har mange fans.

 

Homo?Han liker jenter og synger om dem
Stygg?millioner av jenter syntes han er den kjekkeste gutten i hele verden og han er på flere millioner plakater overallt
Svak?han brakk beinet på senen og fortsatte og synge
Hjerteløs?Hør på pray
Misslykket?17 år,29 sanger,3 albumer,12 musikk videoer,1 film,3 bøker,20 awards, 2 turneer,86 konserter,45 millioner fans!

 


han ligner jo ikke på ei jente eller en homo i det hele tatt. Så jeg skjønner ikke hvordan folk kan si noe sånnt om han.


JBfan♥

 


Postat av: Malin

Det er teit at de mobber han . Han er ikke homo , han er bare en fin gutt som har en fantastisk stemme og fantastiske sanger <3

Dem som sier det er bare missunlige for at de ikke har stemmen hans , sjarmen hans !

24.apr.2011 @ 21:59
Postat av: silje

enig med dt du skreiv <33 han e faen ikke homo osv..... dæm e faen mæ skada

24.apr.2011 @ 22:13
URL: http://jdbfan1.bloggg.no
Postat av:

Di er bare sjalu på at alle jentene vil ha han.. Og mange av guttene eg har snakket med har skat aat han ikke er homo men han oppfører seg. og då seieer bare eg, dere er sjalu for at di fleste jenter vil ha han som kjereste. Han er slettes ikke homo, han er sammen med selena.. han er ikke svak di fleste guttene hadde gått av senenen vist di hadde knekt foten.. og justin forsatte og synge selvom han hadde kjempe vondt.. han er ikke homo og han er FAEN ikke svak.. Det enne bilde av justin er helt sant. der står det: Hei eg er justin, og eg tenker nok at du tenker at eg er homo, men det er begrunna kjersten din vil ha meg mer en deg. og det er helt sant !!!!!!!

25.apr.2011 @ 17:51


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27626422