28.apr.2011 | 19:03
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imgaine

Du var ferdig på skolen og skulle ta bussen. Men idag skulle du ikke ta den samme bussen som du bruker å ta når du skal hjem. For idag skulle du på et kjøpesenter så du tok en annen buss. Etter bussen hadde kjørt et stykke. Kom det noen folk på. Du satt og så ut vinduet og tenkte. Du tenkte på alle slags ting. Det satt ingen vedsiden av deg. Helt til det kom noen med en hettegenser med hetta på hodet og solbriller på. Du brydde deg ikke, for det gjør du aldri når det kommer noen og setter seg vedsiden av deg. Plutselig begynte gutten å snakke til deg, på engelsk. Så gjenkjente du stemmen, også så du at det var Justin Bieber. Du freaka ut. Han spurte deg om noe. Også tenkte du deg om før du svarte. Du tenkte "shit, jeg er utrolig dårlig i engelsk". Før du svarte han på spørsmålet. Han skjønte heldigvis hva du sa. Når du gikk av, fulgte han etter deg. Han ga deg to billetter til en konsert han skulle ha i LA om en uke. Du måtte tenke deg litt om før du svarte at du ikke kunne komme. Fordi du ikke hadde råd til flybilletter ned dit og hotellrom. Så svarte han at det skulle han ordne, du måtte bare gi han litt tid. Han spurte om mobil nummert ditt og fikk det før han gikk. Du dro og handlet det du skulle ha på kjøpesenteret før du tok en annen buss hjem igjen. Så fikk du en melding. Meldinga var fra Justin Bieber. Han sa at han hadde ordnet med flybilletter,hotellrom og noen penger til deg. Du forstod det siden at du hadde gått innpå google translate på pc'en din.

Så fikk du en ny melding der hvor det sto at han ville møte deg og spise middag med deg, og sånn at han kunne gi deg billettene,pengene og fortelle hva du skulle gjøre når du kom på hotellet i LA. Dere møttes, spiste middag,snakket litt sammen,også ga han deg billettene og pengene og fortalte deg det du måtte vite.

En uke hadde gått. Og du skulle reise til LA. Du tok med venninna di, sånn at du skulle slippe og ta med din mor. For hun var overhode ikke interresert i Justin Bieber.

Konserten startet. Venninna di ble plukket ut til å være Justin's OLLG. Du var kjempe sjalu på henne. Men du tok bilder og video med hennes kamera, sånn at hu kunne få sett det selv, hvordan det så ut ifra salen.
Etter konserten fikk du og venninna di bli med inn en tur på turnebussen hans. Men etter at venninna di så hvordan Justin så på deg, så tenkte venninna di at hun kunne dra tilbake til hotellet. Så du og Justin fikk være alene. Først var det nesten litt pinlig, siden det var ingen av dere som sa noe. Men etterpå ga han deg et kyss. Også så han på deg og smilte, med det smile som fikk deg til å smelte. Så ga du han et kyss igjen. Også klinte dere.  Det ble sent. Så du dro tilbake til hotellet og gikk opp på hotellrommet. Justin hadde fulgt deg dit, så han ga deg et kyss og en klem før du gik inn og fortalte alt til venninna di. Hun ble litt sjalu. Men dere var bestevenner. Så hun hadde ikke noe imot det.

Du og Justin Bieber var blitt kjærester. Det var ikke hele tiden dere var så mye sammen. Men noen ganger på sommeren så kunne du være med han på turne. Og hvis han ikke hadde turne på sommeren, så dro dere på ferie alene.


Hva synes du om dagens imagine ?

Jeg fikk skrevet en idag likevell. Siden vi fikk tilbake nettet hjemme hos mamma. Så da blir det blogging likevell.

JBfan♥Postat av: Malin

Bra <3

28.apr.2011 @ 20:52
Postat av: Julie ;D Kommenterer alltid tilbake <3

Er det du som har skrivd den? Jeg har lest den på en annen blogg før! Bare sier det ;)

07.jun.2011 @ 20:42
URL: http://wwwjulie123.blogg.no
Postat av: JBFAN94

har skrevet den ja ; ) satt og tenkte på den da jeg tok en annen buss en jeg pleier selv, det var sånn jeg kom på den :p

07.jun.2011 @ 20:44
URL: http://jbfan94.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27727220