29.apr.2011 | 23:50
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på rommet ditt og gjorde lekser og hørte på radio. Da du hørte at the voice hadde en konkurranse der hvor man kunne to billetter til en Justin Bieber konsert som skulle være i USA. Vinneren fikk også et opphold på det hotell i fem dager og flybilletter tur - retur USA. Så du ringte inn for å se om du kanskje hadde en sjanse til å vinne. Når du ringte fikk du noen spørsmål du måtte svare på, også sa de at du fikk vite om du hadde vunnet eller ikke om to dager.

To dager hadde gått og telefonen din ringte i timen. Du så at det var et nummer du ikke kjente til, så du tenkte at det var the voice. Så du sprang ut på gangen og svarte telefonen. Stemmen i telefonen sa " GRATULERER (navnet ditt) du har vunnet billettene til Justin Bieber konserten i USA". Du ble kjempe glad og visste så vidt hva du skulle svare. Så du svarte "Åh, så kult, tusen takk". Du gikk inn i klasserommet igjen og latet som ingenting. Etter skolen fortalte du det til bestevenninna di og spurte om hun ville bli med deg. Hun ble kjempe glad. Så dro dere hjem til henne for å snakke med hennes foreldre. Etterpå dro dere hjem til deg for og si det til dine foreldre. Og det var greit får både dine foreldre og bestevenninna di sine foreldre.

Etter noen dager begynte dere å pakke. Selvom det fortsatt var tre dager igjen til dere skulle reise.
Tre dager hadde gått og dere skulle reise. Det var moren til bestevenninna di som kjørte dere til flyplassen og var der helt til dere hadde dratt. I flyet satt dere og snakket om hvor bra det skulle bli å få sett Justin Bieber live på scenen. Og at det var så kult at dere fikk være i USA noen ekstra dager etter konserten.

Etter noen timer med fly, satt dere på flyplassen en stund og ventet på bussen som skulle ta dere med til hotell rommet deres. Når dere kom fram, og hadde sjekket inn på hotellet. Gikk dere opp til rommet deres. Det var kjempefint og ganske stort. Nesten for stort for to personer. Men det gjorde ikke noe. Det var ganske sent på kvelden, så dere la dere nesten med en gang. Siden dere var utrolig trøtt etter den lange reisen, og skulle opp tidlig dagen etter. Fordi dere ville shoppe litt før dere skulle på konsert.

Dagen etter sto dere opp klokken åtte. Gikk ned på hotellet for å spise frokost, før dere gikk opp igjen og ordnet dere. Også var det ut på shopping. Etter noen timer med shopping, var dere slitene. Så dere dro tilbake til hotellet for å slappe litt av og bytte litt klær og fikse litt mer på sminken. Også så klart måtte dere lade kameraet deres sånn at der var nok strøm på dem. Så gikk dere ned i lobbyen og spurte om hvilken buss som gikk til den arenaen Justin Bieber skulle holde konsert i. Mannen bak informasjonen fortalte hvilken buss. Så gikk dere ut for å ta den. Dere måtte ikke vente så lenge før bussen kom. Det tok 10 minutter å kjøre med bussen. Så var dere fremme. Dere gikk og stillte dere i køen. Det hadde ikke noe å si at dere sto langt bak i køen. For dere hadde jo plasser langt fremme uansett.

Konserten var kjempe bra. Og etter konserten så møtte dere på Justin Bieber. Dere snakket litt sammen også fikk du mobil nummeret hans. Plutselig sa du noe du ikke trodde du skulle si "vi skal ha fest på hotell rommet vårt i kveld, ta med deg noen venner og kom!" Venninna di ble litt sjokkert, men la til hva hotellets navn var, sånn at de skulle vite hvor de skulle komme.

Når dere kom tilbake på hotellrommet så fikset dere litt, ryddet bort klærne, kastet all søppel og ryddet litt på badet. Så banket det på døren. Og der sto Justin Bieber med en del venner. Både jenter og gutter. Noen hadde tatt med noe å drikk og noe å spise på. Festen var kjempe bra. Men det eneste dumme var at dere ikke kunne spille av så altfor høy musikk pga dere var på et hotell, og det var sent. Og det var sikkert mange som hadde lagt seg for lenge siden. Etter alle hadde dratt var det bare Justin Bieber igjen sammen med deg. Siden venninna di hadde dratt med en av kompisene til Justin. Du var nesten overlykkelig for at det bare var deg og Justin der. Du la deg på senga og sa "jeg er så utrolig trøtt og sliten, så jeg tror jeg vil sove". Men ingen soving ble det når Justin la seg vedsiden av deg i senga og kysset deg.


Hva synes du om dagens imagine ?

Denne imaginen kom litt sent. Siden jeg kom sent hjem. Også tok det meg evigheter å komme på noe. Men imorgen kommer den nok mye tidligere.Siden jeg ikke skal gjøre noe annet enn å være hjemme å glo i veggen. Haha. Skal ikke akkurat glo i veggen da.

JBfan♥

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27744670