02.mai.2011 | 12:36
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du og Justin hadde vært sammen i nesten tre år. Du var gravid og du var tre månder på vei, uten at Justin visste det. Du turte ikke si noe til han, fordi du var redd han skulle bli sur. Men du følte at du måtte si det, så du sa det. Han sa at han skjønnte nesten at du var gravid. Siden du hadde vært kvalm hver morgen i to månder. Og at du hadde lagt på deg. Han ble kjempe glad da du fortalte det til han, for da fikk han det bekreftet. Han gledet seg kjempe mye til å bli pappa, og ihvertfall til å bli pappa til ditt barn.

Dere fortalte det til foreldrene hans og foreldrene dine. Ingen av dem ble noe spesielt sjokkert. Alle ble glad, og gledet seg mye til barne skulle komme. Selvom du bare var 17 år enda og Justin var 18. Men det gjorde ingenting.

Når du var seks månder på vei begynte magen din å vises veldig godt, og når paparazziene tok bilder av deg og Justin ble overskriftene i bladene "er Justin's kjæreste gravid?". Det ble mye snakk rundt dette. Du og Justin skulle på et intervju for bladet topp. Der ble det stillt spørsmål om du var gravid eller ikke. Og dere måtte jo bare fortelle sannheten. For det var vanskelig å holde magen skjult. For etter som måndene gikk fikk du jo større mage. Og nå var du ni måender på vei. Altså denne månden skulle du føde. Du gruet deg litt. Du var veldig sliten og litt lei av alt oppstyret rundt deg og Justin og det kommende barnet.

Dagen kom da du egentlig skulle føde, men ingenting skjedde i løpet av dagen. Og heller ikke i løpet av de tre neste dagene. Så du måtte dra på sykehuset for å få satt fødselen i gang. Det var mange paparazzier som sto på utsiden av sykehuset da du kom dit. Justin hjalp deg ut av bilden, forbi paprazziene og inn på sykehuset. Fødselen ble satt i gang og det tok 3 timer før det lille barnet deres kom ut. Det var en liten gutt. Justin var kjempestolt. Mer stolt en det du var. Han ble kjempe glad for at dere fikk en gutt (dere ville ikke vite om det var jente eller gutt tidligere i svangerskapet, derfor visste dere det ikke før barnet kom ut). Så levde du, Justin og Justin jr. lykkelig vidre i mange år.


Hva synes du ?

JBfan♥

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27805853