15.mai.2011 | 20:39
Filed Under: Dagens Imagine

Imagine

Du skulle til sverige, så du tok den såkalte flesk bussen. Når du kom på bussen var det veldig fullt. Så du måtte sette deg med noe andre, du satte deg ved siden av en gutt som hadde hetta på hodet og solbriller på. Du syntes det var kjipt at du måtte sitte med andre, ihvertfall når du ikke fikk sitte ved vinduet, du måtte egentlig alltid sitte der. Men denne gangen fikk du ikke det.

Etter en time med kjøreing, spurte du gutten om dere kunne bytte plass siden du måtte sitte ved vinduet. Da tok han av seg solbrillene før han svarte "så klart kan du det". Du så hvem det var. Det var Justin Bieber som satt der. Du fikk sjokk. Du hadde aldri trodd at selveste Justin Bieber noen gang skulle sitte på en buss som gikk fra Norge til Sverige. Du måtte bare spørre han hva han gjorde her på denne bussen. Han svarte "jeg tok en pause fra all syngingen og dro hit, her vil ingen finne meg, men da jeg så deg, måtte jeg bare vise meg. Du er så pen". "hehe, takk". Svarte du og smilte. Dere snakket sammen resten av bussturen til Sverige. Dere snakket om alt mulig for å bli kjent. Dere gikk sammen inne på butikken i Sverige og handlet ting sammen. Han sa at han skulle betale det for deg. Men du ville helst betale det. Det ble en lang diskusjon om det, men du ga deg til slutt, så han betalte det for deg.

På veien hjem sovnet han. Du satt og så på han hele bussturen, fordi du syntes han var så søt. Du var blitt forelsket i han. Når dere kom til Norge igjen, var dere sammen resten av dagen. Dere hadde det kjempe fint, du følte deg som i himmelen. Han spurte om du ville bli med hjem til han når han skulle hjem igjen imorgen. Det sa du selvfølgelig ja til. Han ga deg et kyss og sa at han elsket deg og han lurte på om du ville være jenta hans. Du ble overlykkelig og sa at du elsket han også.


Satt og skrev denne da jeg var på bussen på vei til sverige idag :)♥


Hva synes du ?

JBfan♥


Postat av: Bieberfreak - Bloggen om Justin Bieber! <3

Mer :)

15.mai.2011 @ 21:07
URL: http://www.bieberfreak.blogg.no
Postat av: Bieberfreak - Bloggen om Justin Bieber! <3

Sv; haha :)

15.mai.2011 @ 22:40
URL: http://www.bieberfreak.blogg.no
Postat av: jdbfan1

bra skrevet<3

16.mai.2011 @ 12:38
URL: http://jdbfan1.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28107932