06.jun.2011 | 18:49
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Endelig har jeg fått skrevet en Imagine. Det er litt lenge siden sist.

Du hadde bursdag, og du fylte 16 år. I din familie var det stort å bli 16 år. Så du fikk et stort party, Justin Bieber kake og tre billetter til Justin Bieber konsert som skulle være i USA om to måneder. 

To måneder senere skulle du og dine to bestevenner på konsert i USA. Du gledet deg som en liten unge. Dine to bestevenner var ikke spesielt fan av Justin Bieber. Men de ble med deg likevel. Dere skulle jo også på shopping siden dere allerede skulle til USA.

Dere ble kjørt av faren til den ene venninna di til flyplassen. Han var der helt til dere var om bord i flyet. På flyet spiste dere middag som ble servert. Og etter middag sovnet du. Du ble vekt like før dere var fremme i USA. Du var kjempe spent og gledet deg mye til dere kom fram. Når dere kom fram på hotellet, la du deg i senga for å slappe av, før dere gikk og spiste litt mat. Dagen etter hadde dere nesten hele dagen til å shoppe på. Du kjøpte deg en ny shorts og en topp som du skulle ha på deg på konserten som var i kveld.

Konserten startet. Og når Justin kom på scenen, hylte du som aldri før. Bestevennene dine var helt stille, men de smilte. Så skulle han synge One less lonely girl. Du var skikkelig spent på å se hvem den heldige jenta var. Men så kom det noen og spurte deg om du ville være OLLG. Du ble kjempe glad og sa selvfølgelig ja. Du begynte å gråte da du gikk backstage, men sluttet å gråte da du kom på scenen. Den ene venninna di tok bilder, men den andre filma. Du så at Justin kom mot deg, du klarte nesten ikke puste. Han kom bare nærmere og nærmere, og han sang til deg. Du strålte av glede der du satt. Han kom helt til deg, ga deg blomster, en klem og et kyss på kinnet. Så var sangen ferdig. Du gikk av scenen og kom ned til vennene dine. Du var overlykkelig. Du la merke til at det var et kort med blomstene. Det stod på kortet : Hei shawty! Jeg så deg i byen i dag da du var med dine venner. Jeg syntes du var kjempe søt og tenkte jeg måtte bli kjent med deg. Her er nr mitt. Ring meg når du kan. Du ble kjempe glad og gledet deg til å ringe han.

Etter konserten dro dere tilbake til hotellet. Når de andre hadde sovnet, ringte du Justin. Han spurte om dere skulle møtes, og de gjorde dere. Sent på natten var det, men det hadde ikke noe å si tenkte du. Jeg skal jo møte selveste Justin Bieber. Du møtte han, dere ble kjent, hadde det kjempe fint sammen. Var sammen noen flere dager, før du måtte dra hjem igjen. Du ble lei deg.

En uke senere kom Justin på besøk til deg. Han ville møte deg igjen. Dere var ute og spiste mat før dere dro hjem til deg på rommet ditt og så film. Han spurte om du ville være jenta hans, og selvfølgelig ville du det. Dere var sammen kjempe lenge. Og var lykkelige.

 Hva synes du ?

JB♥


Postat av: Bieberfreak - Bloggen om Justin Bieber! <3

Utrolig bra :)

06.jun.2011 @ 18:51
URL: http://bieberfreak.blogg.no
Postat av: Bieberfreak - Bloggen om Justin Bieber! <3

Sv; Okey, hihi :)

06.jun.2011 @ 19:30
URL: http://bieberfreak.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28626463