20.jun.2011 | 21:24
Filed Under: Imagine

Imagine - del 9

Du og Justin hadde også vært og sett på en barnevogn, men bestemte dere for at moren til Justin skulle være med å bestemme hvilken vogn dere skulle ha..

__________________________________________________________________________________________

En uke senere dro du, Justin og Pattie til en butikk der hvor de solgte vogner. Dere fant mange fine vogner. Men fant til slutt en som falt i smak for alle sammen. Du tok bilde av den og sendte det til moren din for å høre hva hun syntes om den. Hun syntes at den var kjempe fin og at dere måtte gå for den. Så det ble den vognen. Nå var du helt klar for at lille Leander skulle komme. Selv om det fortsatt var en del ting som måtte på plass først.

To måneder senere og du skulle på enda en ultralyd. Alt var bra med den lille, og du var to måneder nærmere fødselen. Nå begynte du å grue deg litt. Nå var du nemlig 6 måneder på vei. Og magen din begynte å bli diger. Justin elsket magen din, men han elsket deg mere. Nok en gang dro dere for å shoppe litt mere ting til barnet skulle komme. Denne gangen kjøpte dere litt mere klær, smokker, enda en flaske, og litt mere småting. Dere mangla ikke så mye nå. Bare litt div ting som ikke trengte og kjøpes før nærmere fødselen..JB♥
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28974244