22.jun.2011 | 17:56
Filed Under: Imagine

Imagine - del 10 (siste del)

Dere mangla ikke så mye nå. Bare litt div ting som ikke trengte og kjøpes før nærmere fødselen...

____________________________________________________________________________________

Nå var alt handlet inn. Ingenting manglet. Og det var dagen du egentlig skulle føde. Men barnet var nok ikke helt klar til å komme ut akkurat i dag. To dager senere måtte du dra på sykehuset for å sette i gang fødselen, siden du ikke ville gå noe lenger på overtid med barnet ditt. Fødselen tok nesten 3 timer. Og alt gikk bra med både deg og barnet ditt. Moren din hadde vært der under hele fødselen din, mens Justin kom etterpå for å besøke dere. Da Leander åpnet øynene sine for første gang så du med en gang at han hadde fått Justins øyne. Og det var du velig glad for, fordi du elsket øynene til Justin.

Dagen etter fikk du og Leander dra hjem igjen. Justin kom for å hente dere. Det var utrolig godt for deg å komme hjem igjen. Du var helt utslitt etter fødselen. Så nå skulle du bare slappe av og da ting helt med ro.

Månedene gikk og Leander ble eldre. Du, Justin og Leander var en lykkelig liten familie i mange år.Vet denne var kort. Men jeg skal lage en ny senere. Da skal jeg skrive ferdig hele med en gang, men legge ut litt og litt etter hvert.

Hva synes du om hele Imaginen ?

JB♥


Postat av: Julie ;D Kommenterer alltid tilbake <3

Eh..hvor er delen?

22.jun.2011 @ 18:04
URL: http://wwwjulie123.blogg.no
Postat av: JBFAN94

haha jeg skulle ikke lagre den x)

22.jun.2011 @ 18:08
URL: http://jbfan94.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29019417