28.jun.2011 | 12:39
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 4

Moren din svarte bestemt at du måtte bli med og spise sammen med familien, og at du kunne snakke med Justin når du kom hjem. Du ble sint, men måtte bare bli med. Du skrev til Justin at du skulle dra til McDonalds og spise middag med familien. Men at du kom fort tilbake. Etter litt over to timer på McDonalds fortet du deg hjem for å snakke med Justin på facebook igjen. Du sprang opp på rommet ditt og logget på facebook. Men så så du at Justin ikke var pålogget på facebook. Du ble litt lei deg. Så du sprang ned igjen og spurte moren din om du kunne låne telefonene hennes for å ringe Justin og si at han måtte komme på facebook. Moren din sa at det var greit at du lånte telefonen, også kunne du gjerne få snakke med han i en halv time om du ville. Du ble kjempe glad og ringte Justin med en gang. Men så svarte han deg ikke. Så du ringte igjen og igjen. Men han svarte aldri. Du sendte han noen meldinger med din egen telefon og du sendte han mange meldinger på facebook og twitter.
Han svarte deg ikke. Du ble kjempe redd, og begynte og gråte. Du gikk og snakket med moren din om at han ikke hadde svart deg på noen meldinger eller da du hadde ringt. Moren din fortalte deg at du kunne vente til i morgen med og ringe han siden at det var så sent på kvelden nå. Men du ville ikke legge deg en gang før du hadde fått snakket med Justin. Så du fortsatte og sende han meldinger fra mobilen din og meldinger til han på facebook og twitter. Til slutt etter mange meldinger sendt, ringte han deg. Du ble kjempe glad da du så at han ringte deg. Men så ble du kjempe sint da du svarte han. Fordi han ikke hadde svart deg. Men det eneste han sa til deg var at du måtte åpne ytterdøra på huset deres. Du ble nesten litt redd, for han sa det på en sånn rar måte. Akkurat som om det skulle være noen der. Det var jo sent på natten, så du var litt skeptisk. Du gikk ned og inn i gangen og åpnet døren forsiktig. Og der stod det noen.JB♥


Postat av: anonym

katti kommer nr. 5,6,7,8,9,10??????

E du lat eller????

29.jun.2011 @ 13:53
Postat av: JBFAN94

Anonym : de kommer når jeg har skrevet det.. jeg har ikke tid til å blogge så mye for tiden... og det er jo ingen som kommenterer at de vil ha mer, så jeg vet jo ikke om det er noen som leser de..

29.jun.2011 @ 15:24
URL: http://jbfan94.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29160582