02.jul.2011 | 12:03
Filed Under: Imagine (2)

Imagine - del 7 (kort del)

Det at du fortalte Justin hvor flink han var, betydde mye for han. Han var så glad for å ha deg der med seg hele tiden. Og du var glad for at du var der med han.

Etter alle konsertene var ferdige, dro dere hjem til Justin i Canada. Dere var der i en uke før dere dro tilbake hjem til deg igjen. Men når du kom hjem igjen måtte du tilbake på skolen. Det var litt kjedelig. Men det var jo bare et halvt skole år igjen før du var ferdig på skolen. Og da var du ferdig på skolen for alltid. Juleferien kom, og dere koste dere hjemme hos Justin. Nyttårsaften kom og Justin tok deg med på kjendis party. Også ikke mange dager etter måtte du tilbake på skolen. Men dette halvåret av skolen gikk kjempefort. Siden du fikk sommerferie i mai. Denne sommeren skulle du og Justin bare reise sammen alene på ferie på forskjellige plasser rundt om i verden. Dere reiste til Tyskland, Polen, Brasil, Thailand og Hellas.


Sorry for at denne delen kommer så sent. Men jeg sliter med å skrive. Jeg kommer ikke på noe. Og det er derfor de siste delene har vært korte også. Jeg har dårlig fantasi, også vil jeg ikke at den skal være lik noen andre sin. Jeg leser mange historier/imaginer. Så det blir litt blandet inni hodet mitt x)

JB♥

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29261872