19.jul.2011 | 22:08
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 1

Du er ei jente på 15 år som bor i Oslo og jobber i en klesbutikk for gutter. En dag når du er på jobb kommer det en uvanelig gutt inn på butikken. Du legger merke til at det er noe kjent med han, men kommer ikke på hvem det er sånn i farten. Han tok noen klær også gikk han inn på prøverommet. Etter han hadde vært der en stund, kom han ut igjen og kom bort til kassa med klærne som han skulle betale. Det var da du la merke til at det var Justin Bieber. Du fikk sjokk for at Justin Bieber var i butikken som du jobbet i. Og at han i det hele tatt var i Norge. Så kom du på at han skulle ha konsert i Oslo om to dager, det var nok derfor han var her. Du prøvde å oppføre deg så normalt som mulig for og ikke freake helt ut. Han betalte det han skulle betale, og etter at han hadde gått la du merke til en lapp som lå blant pengene han hadde gitt deg. Du leste på lappen, og der stod nummeret hans og at du gjerne kunne sende han en melding eller ringe han. Nå klarte du ikke la være, du måtte bare freake helt ut. De andre som jobbet der så bare rart på deg.

Etter jobb dro du hjem og tok fram mobilen din. Du tenkte du skulle sende en melding til Justin. Men du visste ikke hva du skulle skrive på meldinga. Du kom på hva du skulle skrive, så du sendte denne meldingen: Hei Justin ! jeg bare lurte på om vi skulle finne på noe sammen i kveld om du har tid? Hilsen *dittnavn* fra butikken. Det tok ikke lang tid før du fikk svar igjen. På meldinga stod det: Hei *dittnavn* ! Vi kan spise middag på en resturant, vi kan møtes utenfor butikken du jobber på klokken 8. Du ble kjempe glad og skrev tilbake: Gleder meg ! Du så på klokken og den var halv 7. Så du tok en dusj også tok du på deg en høytlivsshorts og en fin overdel og sminket deg som du gjorde til vanlig. Klokken var kvart på 8 så du måtte gå nå. Du var der klokken fem på 8, siden det ikke tok å lang tid å gå dit. Justin hadde allerede kommet. Du hadde sommerfugler i magen og du visste ikke helt va du kunne snakke med han om. Når du kom helt bort til han sa han: Hei *dittnavn*, så fin du er! Du rødmet litt før du sa takk du og. Dere gikk inn, bestilte mat. Dere snakket om alt mulig for og bli bedre kjent. Selvom du visste ganske mye om Justin fra før av, så ville du gjerne høre han snakke om seg selv. Du snakket litt om deg selv og dere ble veldig godt kjent. Etter middagen fulgte han deg hjem. Han ga deg en klem og sa: God natt shawty. Før han gikk. Du var helt i hundre, du hadde akkurat vært og spist middag med selveste Justin Bieber, og han hadde til og med spurt om dere skulle spise middag sammen igjen om tre dager, og han hadde invitert deg på konserten hans som var om to dager. Det hadde du så klart takket ja til, siden han hadde sagt at du skulle få være backstage. Du hadde to billetter fra før av, men de ga du til noen andre Bieber fans som du kjente.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du skulle dra dit tidligere for å se på Justin når han hadde lydsjekk osv. Du tok på deg noen trange jeans og en Justin Bieber t-skjorte. Så ringte det på døren, og du var ikke en gang ferdig sminket, men du brydde deg ikke. For du var ikke sånn at du måtte ha på deg sminke hvis du skulle noen plass. Du åpnet døren og der stod Justin. Han hadde vært så snill og hentet deg, sånn at moren din skulle slippe å kjøre deg dit.Det er bare del 1 og del 2. Skulle egentlig bare være en imagine. Men den ble litt lang, så da blir det to deler.

Hva synes du ?

JB♥


Postat av: AboutJDB

kjempe bra imagine :D

19.jul.2011 @ 22:15
URL: http://aboutjdb.blogg.no/
Postat av: My life, my story

liker den!

MERE

19.jul.2011 @ 23:18
URL: http://kajjaas.blogg.no
Postat av: silj

bra imagine :)

20.jul.2011 @ 13:25


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29635866