14.aug.2011 | 19:24
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 13

Kort del.  Sorry for at den kommer så sent. Men har vært litt opptatt. Neste del kommer enten senere ikveld,eller morgen tidlig. Har ikke skrevet lengere.


Du gikk og la deg. Du sovnet tvert. Du våknet midt på natten og var kjempe tørst, og du hadde vondt i hodet. Men du orka ikke gå ned og finne paracet og ta deg litt drikke. Du vekte Justin og sa at du hadde vondt i hodet. Stakkars jenta mi da. Sa han og gikk ned og fant frem paracet og tok med et stort glass med vann. Han kom opp igjen og gav det til deg. Tusen takk, gutten min sa du og kyssa han. Etter du hadde tatt paracetten, la du deg til å sove. Dagen etter våknet du av at Justin vekte deg. Du får ikke lov å sove lengere. Sa han og lo. Han måtte dra deg opp av senga. I dag var du bakrus etter partyet i går. Så du giddet ikke gjøre en dritt. Justin plagde deg hele tiden. Du ble litt sint, men du klarte ikke være kjempe sint på han, fordi du elsket han. Og han var en sånn person man ikke kunne være sint på.

Justin dro på butikken for deg og kjøpte noe mat som du kunne spise. Når han kom tilbake hadde han kjøpt med en film og litt godteri sånn at dere kunne kose dere. Etter du hadde spist gikk du inn på stuen, der hvor Justin hadde ordnet klart til filmen. Han hadde tent noen stearinlys og det var kjempekoselig. Midt i filmen ringte moren din. Justin satte filmen på pause og du gikk inn på kjøkkenet og snakket med henne. Moren din var litt sint, og lurte på om når du kom hjem igjen. Du svarte at du ikke visste når du kom hjem igjen, fordi du likte å være sammen med Justin. Men at du kom hjem snart for å hente resten av tingene dine. Du hadde bestemt deg for å flytte inn hos Justin. Du la på og gikk inn på stuen igjen, hvor Justin satt. Hva var det hun ville? Spurte han. Hun lurte på om når jeg kom hjem igjen, men jeg fortalte henne at jeg ikke kommer hjem igjen. Svarte du. Justin kom bort til deg og kyssa deg. Nå ser vi ferdig filmen også kan vi gå hjem til deg etterpå og hente tingene dine. Sa han. Du satt deg ned vedsiden av Justin og han satte på filmen igjen. Etter filmen gikk du og Justin hånd i hånd hjem til deg. Moren din var kjempe glad for å se deg igjen. Hun hadde savnet deg. Du gikk opp på rommet og pakket ned tingene dine. Når du kom ned igjen, stod moren din og gråt. Hun var trist fordi du skulle flytte ut, du var jo ikke mer enn bare 16 år. Du sa til moren din at du kom så ofte som mulig på besøk.Mer ?

JB♥


Postat av: Malin

Ja , kan du fortsette nå <3

14.aug.2011 @ 19:36
Postat av: jdbhistoriee

meeere elsk!!! <3

ny del er ute igjen <3

14.aug.2011 @ 19:48
URL: http://jdbhistoriee.blogg.no
Postat av: marit :)

håper del 14 kommer snart! elskk <3 :D

15.sep.2011 @ 22:39


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30183723