18.aug.2011 | 20:11
Filed Under: Dagens Imagine

Imagine!

Du sitter i bilen full i tårer. Du hadde fått en melding fra Justin, der stod det: "Vi ser hverandre aldri mer. Jeg har bare ikke tid til deg. Billetten din ligger på flyplassen, håper du får en fin tur". Du forstod ingenting. Han svarte ikke tilbake på meldingene dine heller. Du var med han på nesten hver konsert og du hadde akkuratt funnet deg til rette i Atlanta! Du kunne ikke bare reise tilbake til Norge igjen? Taxien svinger forbi byparken. "Åååh, byparken" tenker du. "Jeg kommer til å savne stundene vi har hatt her".

Du sitter i en stor hettegenser som er Justin sin. Du fikk den på en av konsertene hans sånn at du ikke skulle fryse. Frøs gjorde du selfølgelig ikke, men lukten av selve Justin på genseren hans ville du holde på. Du tok et langt, tungt pust for å kjenne lukta hans. Det fikk deg til å gråte enda mer. Ååh som du savnet han! Ååh, som du kom til å savne han! Tårene trillet ustoppelig. Taxien svingte inn på flyplassen og stoppet. Taxisjåføren gikk ut av bilen for å ta ut bagasjen din. Du tørket bort tårene med håndbaken og gikk ut av bilen.

Når du endelig kom inn på flyplassen og fikk billetten din tok en gutt deg på skulderen. Det var Justin! Tårene begynnte å trille igjen. "Hvorfor sender du meg tilbake til Norge, Justin? Jeg er jo nesten med på hver konsert og jeg bor sammen med deg!..." Justin avbrøt deg: "Hva?! Jeg skal ikke sende deg tilbake til Norge!". "Hva mener du?" sier du med tykk stemme etter alle tårene. "Åå! Nå forstår jeg!" sa han da han hadde sett på iphonen sin. "Jeg skal selfølgelig ikke sende deg hjem! Ta en kikk på billetten din, søta". Du kikker ned på billetten. "B-B-Bahamas?!" sa du helt sjokkert. "Ja, jeg og du skal på ferie." sa Justin og smilte. "Du, se på meg litt. Trodde du virkelig at jeg skulle sende deg til Norge?" Justin hold deg rundt hoftene og så deg inn i øynene. "Jaa, eller hva ellers kunne det vært?" sier du forsiktig. Justin skulle til å si noe men du avbrøt ham: "... Det hadde ikke vært lett å gjette at vi faktisk skal til Bahamas! Det er jo sykt!" sa du mens du smilte tilbake til han. Justin ser deg inn i øynene og kysser deg. "To uker i Bahamas. Meg og deg. Atlantis Resort Hotel. Sol og varme. Hørtes det OK ut, eller?" sa han med humor i stemmen.. "OK? Bare OK?! Det er helt... fantastisk, perfekt å... utrolig! Alt på samme tid!" sa du overglad. "God dag alle sammen! Nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas, folkens. Jeg gjentar, nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas" sa en stemme i en høyttaler. "Vi får komme oss avgårde, søta!" sa Justin og tok deg i hånda. "Du er så søt! Tusentusentakk, Justin! Jeg elsker deg!" sier du og kysser han på kinnet. "Jeg elsker deg også!" sier han og kysset deg i pannen. Dere vandrer inn i flyet. Sammen. På vei til Bahamas. Det var på vei til å bli de 2 mest fantastiske ukene i hele ditt liv.

 Imagine er skrever at Karine, ta gjerne en tur innom bloggen hennes :) www.karinedju.blogg.no


Hva synes du om Imagine? Jeg holder på å skirve jeg og, men jeg får ikke til å slutte så jeg venter til jeg blir ferdig med å legge den ut, men da blir den i flere deler :-)

- torh♥


Postat av: peter

Very nice blog!

Cool!

(Velkommen til www.ecshox.com, 100% autentisk Nike Shox sko, lagre uo til 50-80% rabatt, gratis frakt,paypal & credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!

Billig nike shox sko sko og Nike Free Run sko: www.ecshox.com)

18.aug.2011 @ 20:13
URL: http://serviceecshox.blogg.no/
Postat av: karitam

Fin bieber blogg! <3

-Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake <3

18.aug.2011 @ 20:14
URL: http://karitam.blogg.no
Postat av: Annickmugisha

kjempe fin blogg :) hva skal du idag?

18.aug.2011 @ 20:14
URL: http://pui.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30289860