30.aug.2011 | 17:49

Imagine del 1 - En fantastisk kjæreste

Nå har jeg skrevet en imagine til dere. Har skrevet den mens jeg har vært på skolen, og er ikke ferdig enda. Så lang har jeg skrevet litt over 3 håndskrevene sider. Og det blir kansje 5 sider når jeg er ferdig. Så det blir ikke noe langt altså.


"God natt jenta mi, elsker deg". Stod det på en melding som du hadde fått fra Justin. Du kunne nesten ikke tro at akkurat du var sammen med selveste Justin Bieber. Det hadde liksom ikke gått opp for deg enda. Men det var altså helt sant, og det visste du jo. 

Dagen etter da du våknet hadde du fått en melding fra Justin. På meldingen stod det: "Hei shawty♥Jeg kommer og henter deg klokken fem idag". Du svarte han: "Hei kjekken! Hva skal vi for noe?" Alt han sendte deg som svar var et smilefjes. Du ble veldig nysgjerrig. Så gikk du ned og spiste frokost med familien din. Etter frokosten dro du på butikken med lillesøstra di Silje. Du og Silje var som bestevenner. Hun var bare et år yngere enn deg. Hun var også en fan av Justin Bieber. Hun var ikke misunnelig på deg fordi du var sammen med Justin Bieber. Silje hadde sin egen kjæreste som heter Magnus. (tilbake til butikken) På butikken kjøpte du og Silje noe godt som dere kunne spise i kveld. Etter dere hadde vært på butikken, var klokken så mye at du måtte begynne å ordne deg. Først tok du deg en dusj. Etterpå sminket du deg, men ikke for mye. Bare sånn at det skulle se naturlig ut. Du tok på deg en høytlivsshorts og en fin topp. Og når håret ditt nesten var helt tørt, krøllet du det. Du hadde langt og brunt hår. Klokken nærmet seg fem nå. Du gikk ned på stuen der hvor Silje og Magnus var. Du satte deg i sofaen vedsiden av Silje. "Så pen du er". sa Silje til deg. "Tusen takk". svarte du med et smil. Så ringte det på døren. Du gikk og åpnet og der stod kjekkasen selv. Justin hadde på seg en dongeribukse og en kjempefin skjorte. Han hadde tatt med seg blomster til deg. "Tusen takk kjekken". Sa du til Justin og gav han et kyss da han ga deg blomstene. Justin tok hånden din og førte deg ut til bilen sin. Han åpnet døren for deg og du satte deg inn. Han satte seg inn også kjørte dere til den mest populære resturanten i London.(du bor altså i London) Han stoppet utenfor resturanten, gikk ut av bilen, kom bort til der du satt og åpnet døren for deg. Justin var en fantastisk kjæreste.Hva synes du?

Marlene♥


Postat av: Malin

Den var bra :D <3

30.aug.2011 @ 18:27
Postat av: biebergomezss

Tviler ikke på at Justin var/er en fantastisk kjæreste!! hehe, braa!! MEEER <333

30.aug.2011 @ 18:35
URL: http://biebergomezss.blogg.no/
Postat av: Anne Julie<3

Bra, men vil ha meeer!!!

30.aug.2011 @ 20:42
URL: http://ajo96.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30535477