31.aug.2011 | 16:42

Imagine del 2 - En fantastisk kjæreste

Du og Justin gikk hånd i hånd inn på resturanten. Justin hadde reservert et bord til dere for lenge siden. Fordi resturanten var så populær. Justin var en fantastisk kjæreste. Dere ble fulgt bort til bordet deres. Dere bestilte maten, spiste den og dro der i fra. "Hva skal vi nå da?" spurte du nysgjerrig. " Nå skal vi på kino. Så etter filmen skal vi dra hjem til meg og bare slappe av". Sa han og kysset deg på munnen. På kino så dere en film som heter "The roommate". Det var en skrekkfilm. Egentlig hatet du skrekkfilmer, men Justin var der og passet på deg. Så da ble alt så mye bedre. 

Etter filmen dro dere hjem til Justin som planlagt. Justin gikk inn på kjøkkenet og tok fram noe godt og noe å drikke(ikke alkohol). Du ble sittende i sofaen men Justin var på kjøkkenet. Når han kom fra kjøkkenet satte han fra seg alt han hadde på bodert. Også kom han bort til deg og kysset deg. Kyssinga gikk over til klining, og kliningen gikk over til noe mere. Plutselig banket det på døren og dere måtte stoppe. Du tok på deg toppen din og gikk for å åpne døren. Det var Selena, Ryan og Chaz som ringte på. Du bare ble stående å smile, helt til du begynte å le.Ryan bare: "Oooh, jeg liker var jeg ser". Du begynte å le enda mer. Du snudde deg og fortet deg inn til stuen for å se at Justin hadde fått på seg noen klær. Så kom de andre like etter deg. "Så hva skjer her da". sa Selena smilende. "Ehm.. Ingenting". svarte Justin fort.


(sorry for at bilde ble litt lite, men får ikke til å endre størrelsen)

Jeg vet at det er en kort del. Men det kommer mest sansynelig bare en del til. Om jeg ikke kommer på mer. Og sorry for at det blir dårlig med blogging. Skolepcn min funker ikke, så må bruke mamma sin dårlige pc -.-


Fortsatt en del komentarer som mangler før vi når 2000 komentarer. Så KOM IGJEN Å KOMENTER!!

Hva synes du om denne delen? Mer

Marlene♥


Postat av: Malin

Utrolig bra <3 ja , mer mer <33333333333

31.aug.2011 @ 20:25
Postat av: Anne Julie<3

Bra!!

Meeeer!!

31.aug.2011 @ 21:18
URL: http://ajo96.blogg.no
Postat av: biebergomezss

mermermermermermermer<3333

31.aug.2011 @ 22:30
URL: http://biebergomezss.blogg.no/
Postat av: biebergomezss

kan du plis linke dette: http://p3.no/sk.html og si at folk må stemme på løpsmark skole? det hadde betydd så utrolig masse <333 tusen tusen takk om du gjør det!

01.sep.2011 @ 16:20
URL: http://biebergomezss.blogg.no/


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30555315