01.sep.2011 | 17:24

Imagine del 3 - En fantastisk kjæreste

Selena bare lo av han. Du måtte le du også. Så gikk du opp på badet for å kle på deg litt mere klær. Etterpå gikk du ned til de andre som satt i stuen. Du var litt skeptisk på om Justin hadde fortalt det til dem, selvom du skjønte at de andre skjønte hva dere hadde gjort. Men du ville ikke at han skulle fortelle det. Du gikk bort til Justin og satte deg på fanget hannes. Også hvisket du i øret hannes: "Dumt vi ikke ble ferdig". Han bet seg i leppa. Så spurte du om dere kunne fortsette etter at de andre hadde dratt. Justin sa han skulle tenke på det. De andre bare så rart på dere. 

Justin satte på en film. Og ikke lenge etter filmen hadde begynt, sovnet du. Du ble vekket av Justin når filmen var ferdig og de andre hadde dratt. Justin kysset deg, flere ganger også. Så dro han deg med opp på rommet. Du visste akkurat hva han ville. Men du var sliten og trøtt, så du ville bare sove. Men det ville egentlig ikke Justin. Du sa til han at dere kunne ha sex imorgen siden nå ville du sove og da ble det ikke noe "gøy". Neste morgen våknet du tidlig også ordnet du deg før du dro til byen uten at Justin visste det. Du shoppet en del ting. Også ringte Justin deg: "Hei jenta mi, hvor er du og når kommer du hjem?" "Jeg er og shopper, blir nok i noen timer til". Svarte du han. 

Noen timer senere var du hjemme hos Justin igjen. Justin var nesten overlykkelig for å se deg igjen. Han kom bort til deg og kysset deg, og du kysset han tilbake. Du dro med deg Justin inn på stuen, så tok du frem en pose og sa "Jeg har noe til deg". Du så på Justin hvor glad han var for at du hadde kjøpt noe til han. Du ga han posen. Han tok imot den og åpnet posen. Og nedi posen var det en liten pakke. Han åpnet den og ble kjempe glad. Det var et sølvsmykke med *din forbokstav* og en J for Justin på. Også når han fant en pakke kondomer holdte han på å le seg ihjel. Du måtte le du også. " Fikk bare så lyst". Så ga han deg et kyss og takket for smykket. "Nå må jo jeg kjøpe noe til deg". sa Justin. "Du trenger ikke gi meg noe, jeg får nok fra deg bare å være kjæresten din" sa du og ga han en klem.

Telefonen din ringte og det var Silje som ringte. Hun lurte på om du og Justin ville finne på noe sammen med hun og Magnus. Og det ble dere med på. Du og Justin kjørte hjem til deg hvor Silje og Magnus var. "Så hva skal vi gjøre?" spurte du og smilte bredt. "Vi tenkte at vi kunne dra på tivoli". sa Magnus. "Ja det hadde vært gøy" sa du og Justin samtidig. Også dro dere på tivoli. Justin kjørte mens du, Silje og Magnus satt på. På tivoliet tok du og Silje flest karuseller. Men Justin og Magnus spilte mange forskjellige spill. Når du,Justin, Silje og Magnus møttes igjen, hadde Magnus en bamse som han hadde vunnet. Han ga den til Silje. Så sa du til Justin " Hva har du til meg da?" også begynte du å le. "Ehm..har ingenting akkurat nå... han rakk ikke fullføre setningen før du avbrøt han " Jeg bare kødda, jeg trenger ikke noe".Litt lengere del. Tror ikke det kommer mer. Er ikke sikker. Men disse tre delene har jeg skrevet mens jeg har vært på skolen. Har brukt studetimene mine på og skrive dette til dere, når jeg egentlig skulle gjort lekser. 


Jeg sier dette igjen: KOM IGJEN OG KOMENTER! Dere komenterer for dårlig. Ikke bare når det gleder komentar nr 2000, men ellers også.. Jeg får dårlig motivasjon når jeg/vi får så lite komentarer. 

Hva synes du? Mer

Marlene♥


Postat av: Malin

Utrolig bra <3

01.sep.2011 @ 17:28
Postat av: anne julie

Bra skrevet!

01.sep.2011 @ 22:27
URL: http://ajo96.blogg.no
Postat av: Lena

Kjempegood :)

02.sep.2011 @ 14:26


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30576750