21.sep.2011 | 09:29
Filed Under: Imagine 3

Imagine - del 14

Her kommer del 14. Bare fordi Marit har mast på meg at jeg måtte komme med resten av imaginen. Det er så sykt vanskelig å komme på noe. Så vet liksom ikke når neste del kommer. Denne har jeg brukt kjempe lang tid på.


Etter filmen gikk du og Justin hånd i hånd hjem til deg. Moren din var kjempe glad for å se deg igjen. Hun hadde savnet deg. Du gikk opp på rommet og pakket ned tingene dine. Når du kom ned igjen, stod moren din og gråt. Hun var trist fordi du skulle flytte ut, du var jo ikke mer enn bare 16 år. Du sa til moren din at du kom så ofte som mulig på besøk.


Moren din ble selvfølgelig glad for at du skulle komme på besøk. Men det var jo fortsatt ikke det samme. Du sa til moren din at hvis du fortsatt fikk ha rommet ditt, så kunne du og Justin komme på besøk og sove over. Det sa hun ja til. Hun ble overlykkelig når du spurte om det. Etterpå dro du og Justin hjem igjen. Dere lagde litt middag og satte dere for å se en film mens dere spiste maten. Så sa du til Justin: ?? Jeg tenkte at vi kunne invitere mamma på middag her hos oss i morgen.`` Og det var Justin helt enig i.

Dagen etter dro du på butikken og kjøpte inn det som skulle til for å lage en god middag. Du gledet deg litt til moren din skulle komme på middag. Moren din var ganske kresen når det gjaldt mat. Så du var nervøs på om hun skulle like middagen du skulle lage til henne. Du og Justin var jo bare ungdommer enda, så dere var ikke så flinke til å lage middag. I hvert fall ikke så flink som moren din var. Du måtte tenke deg godt om på hva du skulle servere din kresne mor. Du gikk litt rundt i butikken for og få noen ideer. Det var vanskelig. Du ringte moren din og spurte hva hun ville ha. Men hun svarte at nå var det du som skulle lage middag, og da var det du som skulle bestemme hva det skulle være. Du gikk enda en runde rundt i butikken for å se hva du kunne kjøpe til middag. Du gjorde det enkelt og kjøpte ting til taco. Du elsket taco og du visste at Justin også gjorde det. Men om moren din likte det, det var du egentlig ikke helt sikker på. Men som hun sa så var det du som bestemte hva du skulle lage til middag. Derfor kan ikke moren din si noe på det. Så dro du hjem og fortalte Justin at det ble taco til middag. Han ble jo så klart kjempe glad.

Det var enda en god stund til moren din kom for og spise middag. Derfor slappet du og Justin av litt før dere begynte med maten. Du stekte kjøttdeigen og Justin skar opp grønnsaker. Så ringte det på døren og moren din kom inn. Du gikk i gangen til moren din og sa at dere ikke var helt ferdig med middagen. Men at middagen var ferdig om 10 minutter. Moren din gikk inn i stuen og satte seg i sofaen og så på tv?n mens hun ventet på at dere skulle bli ferdig med å lage middagen. 10 minutter senere var middagen ferdig og moren din kom inn på kjøkkenet. Hun ble litt overrasket da hun så at det var taco til middag. Dere spiste, og moren din likte det. Du ble kjempe glad for at moren din likte maten som du hadde lagd. Selv om det ikke er så vanskelig å lage taco. Men siden moren din var så kresen på mat, var du redd for at hun ikke skulle like det. Men det gjorde hun. Etter middag ryddet og vasket du og Justin mens moren din satt i stuen og så litt på tv. Etter dere var ferdig med vaskingen og ryddingen tok dere frem litt is som dere skulle spise til dessert.Fornøyd nå Marit? : )))

Marlene♥


Postat av: marit :)

Kjempe fornøyd <3 Kommer det mer? :) hihi

23.sep.2011 @ 22:16
Postat av: JBFAN94

marit:jepp:p nå:D håper du liker det;)

24.sep.2011 @ 09:46
URL: http://jbfan94.blogg.no/


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31048834