22.okt.2011 | 23:55
Filed Under: Blogg

Historien + smakebiter av den

Jeg håper egentlig på at historien skal bli ferdig til imorgen. Det blir ikke så mange deler som 40 deler og oppover som de andre bloggene har.Men kansje det blir 15-20 deler. Men maks 25. Jeg har så langt bare kommet meg til del 8. Fordi jeg ikke har hatt så god tid til å skrive. Men nå skal jeg sitte lenge med den før jeg går å legger meg. Håper virkelig at dere kommer til å like den, og at det er noen som kommer til å lese den og komme med tilbakemeldinger.

Historien heter Under the misteltoe, men det tar lang tid før historien har noe med navnet på historien å gjøre. Har sett at det er en annen blogg som har det samme navnet. Men jeg hermer ikke etter, siden jeg har holdt på med denne historien lenge. Og den bloggen hermer jo heller ikke etter meg siden de ikke visste om historien min.

Her kommer noen nye smakebiter på den:

Det var helt greit for moren din at du sov der. Du sendte en melding til Mari: Hei Mari! Hva skjer? Det tok ikke lang tid før du fikk et svar:

Du sprang rett forbi moren din som ville vite hva som hadde hendt og rett opp på rommet ditt. Ikke lenge etterpå kom moren din inn på rommet ditt.

Du begynte å gråte. Men du gråt stille sånn at ikke Mari skulle høre deg. Du gråt deg i søvn.

Disse henger ikke sammen.

 

HER kan du finne de andre smakebitene.
Hva tror du? Kommer du til å lese historien min?

Marlene♥


Postat av: MarleneI

Jeg kommer til å lese den :) gleder meg! Håper det blir mye drama :D hihi

23.okt.2011 @ 10:15


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31884654