26.okt.2011 | 19:53

Under the misteltoe - del 1

Du bor i London og er 16 år. Det er rundt desember måned. *DN* = ditt navn
Mari er bestevenninna di og hun er en super duper fan av Justin. Du derimot er ikke like stor fan, men du synes han er helt ok.

_____________________________________________________________________________________________

Du og bestevenninna di Mari var i byen på shopping for å kjøpe julegaver til familie og venner. Du hadde bare funnet gave til lillesøsteren din enda. Mens Mari hadde funnet gaver til nesten alle hun skulle kjøpe gave til. Det hadde seg nemlig sånn at du hadde vanskeligheter med å kjøpe gaver, egentlig hatet du det. Men du måtte bare kjøpe gaver. Etter to timer til i byen hadde du funnet gaver til resten av dem du skulle kjøpe til. På vei hjem fra byen så du en gutt som gikk for seg selv og så ned i bakken. Du gikk alene hjem, siden venninna di bodde den andre veien. Du lurte på om du skulle gå bort til gutten og spørre hva det var. Så gikk du bort til han. Du prikket han på skulderen, og han skvatt til. Han snudde seg og da så du med en gang hvem det var. Det var Justin Bieber. Du ble litt nervøs, du visste egentlig ikke hva du skulle si til han. Du hadde helt glemt hvorfor du hadde gått bort til han. Han spurte deg hva det var for noe. Du ble stum. Du klarte ikke å komme med et eneste ord. Han spurte deg igjen. Du svarte han og sa: "Jeg så deg gå og henge med hode, så jeg ville bare spørre deg om det var noe". Sa du og så ned på føttene dine. Justin tok hånden sin under haka di og løftet hodet ditt opp og så deg i øynene. Du smeltet helt da du så de nydelige øynene hans. Du ble stående og stirre inn i øynene hans, du klarte ikke se bort. Han svarte: "Det går bra med meg". Også ga han deg en lapp og løp bort. Du ble litt sjokkert over at han bare løp bort. Du kikket på lappen og der stod det et nummer. Du smilte og gikk hjem.

Når du kom hjem gikk du inn i stuen og henta mobilen din også sprang du opp på rommet ditt. Du tenkte litt før du tastet inn nummeret på mobilen din. Du tenkte enda en gang før du trykte på "ring" knappen. Det tok ikke lang tid før noen svarte. Du hørte med en gang at det var Justins stemme. "Hallo" sa Justin i den andre enden. ?Hei? svarte du forsiktig. Egentlig var du ikke så sikker på hvorfor du ringte. Du ble helt stille og visste ikke hva du skulle si. Plutselig spurte Justin deg om dere skulle finne på noe sammen. Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig "Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?"Litt kjedelig del. Og jeg aner ikke hva som skjedde med skriften, men jeg har skrevet det i word.

Mer? 10 kommentarer og det kommer en del til idag

Marlene♥


Postat av: Malin

Braa <3

26.okt.2011 @ 19:57
Postat av: Siri Malene - Love Justin Bieber ♥

KJEMPE BRA DEL !!!!!

26.okt.2011 @ 20:00
URL: http://siri2000.blogg.no
Postat av: Charlotte!<3

Mere daa!<3

26.okt.2011 @ 20:00
Postat av: Katarina Victoria

mer

26.okt.2011 @ 20:07
URL: http://skarde.blogg.no
Postat av: Miriam Bieber

MEEEEER, vil vite hva som skjer!<3

26.okt.2011 @ 20:52
URL: http://miriam96daans.blogg.no
Postat av: Elin E. Reksten

meeir :D

27.okt.2011 @ 13:01
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Therese Navekvien Olsen

meeeer !

27.okt.2011 @ 15:24
URL: http://theresepromo.blogg.no/


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31977173