27.okt.2011 | 17:38

Under the misteltoe del 2

Sorry for at den kommer litt sent.

 

Du ble kjempe glad for at Justin spurte om du ville finne på noe sammen med han. Du hadde lyst til å rope og skrike, men det kunne du jo ikke. Så du svarte forsiktig ?Ja gjerne, hva skal vi gjøre og når skal vi møtes?
_____________________________________________________________________________________________________

?Vi kan møtes i parken om en time? foreslo Justin. ?Okei? svarte du. Sa la du på og gikk for å ordne deg. Du tok på deg jeanstights og en tykk og god hettegenser siden det var ganske kaldt ute for tiden. Du tok deg litt mat før du gikk nedover til parken. Når du kom til parken, så du at Justin satt på en benk og ventet på deg. Du smilte bredt og gikk bort til han og satte deg vedsiden av han. Dere begynte å snakke om alt mulig. Så spurte Justin deg om du ville bli med hjem til han. Du fikk nesten ikke puste, skulle du virkelig få se huset til selveste Justin Bieber. Ikke bare var du så heldig å få møte han, men du fikk være med han hjem også. Han tok hånden din og dro deg med seg. Etter dere hadde gått et stykke, kom dere fram til huset hans. Du fikk sjokk da du så hvor stort og fin det var. ?Bor du her?? Spurte du litt sjokkert. ?Ja? svarte Justin og smilte til deg. Justin tok deg med inn i huset sitt. Du fikk hakeslepp da du så hvor stort og fint det var innvendig. Han gikk inn på kjøkkenet og hentet litt snacks også tok han med deg opp på rommet sitt. Du fikk hakeslepp enda en gang da du så hvor stort rommet hans var. Han hadde en diger seng og en diger tv.

Du satte deg på kanten av senga hans, du så deg rundt om i rommet. Justin kom mot deg og så deg dypt inn i øynene dine. Du smilte. Justin kysset deg forsiktig på munnen. Du kysset tilbake. Han så på deg og smilte. Du hadde lyst til å rope høyt. Justin hadde akkurat kysset deg. Noe du aldri hadde trodd. Men det var virkelig sant. Justin gikk ut av rommet. Du visste ikke hva han skulle. Så du tok frem mobilen din og sendte en melding til bestevenninna di Mari. Du skrev dette: ?Hei beste! Du klarer ALDRI i livet å gjette hvor jeg er akkurat nå, og hva som har skjedd!? Det tok ikke lang tid før du fikk svar. ?HÆ!? Hvor er du, og hva er det som skjer?? Hun virket sjokkert. Du svarte tilbake: ? Ta det med ro. Det går bra altså. Men jeg er på besøk hos Justin Bieber og han kyssa meg ista.? Du smilte for deg selv. Også kom Justin tilbake på rommet igjen. Du la fra deg mobilen din. Han kom bort til senga og satte seg vedsiden av deg. Du så ned i fanget ditt. Så spurte Justin om dere skulle gå ut en tur og møte kompisene hans. Du visste ikke hva du skulle svare. Du ville bare sitte i senga sammen med Justin. Du ville sitte der for alltid. Det måtte ikke ta slutt. Men du ville jo også hilse på kompisene hans. Så du bare nikket og smilte. Han tok deg i hånden igjen og dro deg med ned i gangen. Du tok på deg skoene dine og jakka også gikk dere ut. Det var utrolig kaldt ute. Men du var sammen med Justin, og da ble det med en gang mye varmere, med tanken på at han var i nærheten. Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

Og sorry for at teksten blir som den blir. Men det er skrevet i word.

Mer? 5 kommentarer og det kommer en til del!

Marlene♥


Postat av: Malin

braa <3

27.okt.2011 @ 17:40
Postat av: Miriam - kommenterer ALLTID tilbake

UTROLIG BRA, ER SKIKKELIG SPENT, HVA SKJEEER?, MEEER

27.okt.2011 @ 17:44
URL: http://miriam96daans.blogg.no
Postat av: Elin E. Reksten

Kjempebra !!! <3 meeir :D

27.okt.2011 @ 17:45
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: <3 Mathilde

Mer nå<3

27.okt.2011 @ 17:46
URL: http://maathildeeewtf.blogg.no
Postat av: justydbiebs

Kjempe bra.. Mere <3

-Mariette

27.okt.2011 @ 18:16
URL: http://justyDbiebs.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31996104