27.okt.2011 | 18:30

Under the misteltoe del 3 - lang del

Dere gikk hånd i hånd til huset der hvor Ryan bodde. Justin gikk til døren og ringte på. Ryan åpnet døren og sa at dere kunne komme inn i gangen og vente. Justin tok hånden din og dere gikk inn. Ryan kledde på seg og ropte på Chaz. Etter hvert kom han også.

_____________________________________________________________________________________________________

Han kledde på seg han også, også gikk dere ut. Ryan gikk bort til Justin og visket han i øret. Du lurte virkelig på hva det var han sa. Justin svarte ikke, han bare så på deg og smilte. Nå begynte du virkelig å lure på hva det var. Justin kom bort til deg og kysset deg på munnen. Du tenkte: Hva var det for? ?Uuh?. Sa Ryan og Chaz i kor. ?Det var det jeg visste? sa Ryan og smilte til deg. Nå skjønte du hva han hadde sagt til Justin. Du begynte plutselig å le. Du skjønte egentlig ikke hvorfor. Så begynte de andre å le de også. Chaz sluttet og le og sa: ?Hva er det vi ler for?? Du begynte å le enda mer. Du holdte på å falle sammen av latterkrampe. Så gikk du bort til en stor stein og du satte deg ned på den. Du klarte ikke stå på føttene dine lengere, siden du hadde ledd så mye. Du var sikker på at du aldri i ditt liv hadde ledd så mye som nå. Alle sammen sluttet å le og ble ganske alvorlige. Så spurte Ryan: ? Er du og *DN* sammen eller?? ?Nei? svarte du og Justin i kor. ?Hvorfor kysser dere da? spurte Chaz. ?Åh, så dum du er? sa Ryan og smilte. ?Man kan da kysse selv om man ikke er kjærester? sa du. Justin kom med et forslag at dere kunne dra hjem til han og se en film. Og alle sammen ble med på det. Så da dro dere hjem til Justin for å se film. Etter dere hadde sett filmen i 20 minutter, visket Justin deg i øret. Du bet deg i leppa og dro med deg Justin opp på rommet hans. Han tok hendene sine rundt midjen din og dyttet deg forsiktig mot senga. Han tok av seg t-skjorta og slengte den på gulvet. Så tok han av deg genseren din og toppen din også slengte han det også på gulvet. Det gikk virkelig hett for seg. Så banket det på døren, og Justin stoppet. ?Åh, det er sikker Ryan og Chaz som lurer på hvor vi ble av? sa Justin og begynte å le. Han tok på seg boxern og t-skjorta si, før han gikk og åpnet døren. Og der var det Ryan og Chaz som lurte på hvor dere ble av. Justin gikk ut til dem og lukket døren bak seg. Skulle han fortelle dem det? Tenkte du. Du tenkte over det igjen, og tenkte at det hadde jo egentlig ingenting å si. Så lenge resten av verden ikke vet noe. Like etter på kom Justin inn på rommet igjen med et smil om munnen. Du lurte på hva det var, men han svarte at det ikke var noe spesielt. Han kom bort til deg og ga deg et kyss. Også sa han ? gutta har dratt hjem, skal vi fortsette?? Også kysset han deg igjen. ?Nei, jeg orker ikke mere nå, sorry? sa du og ga han et kyss og sa god natt.

Dagen etter våknet du av at Justin vekket deg. Han hadde lagd frokost til deg. Du ble så glad over at han var så snill med deg. Men en ting du lurte på, var om dere to noen gang kom til å bli sammen. Du tok frem telefonen din og så at du hadde 3 tapte anrop og en hel haug med meldinger som var fra Mari. Du ringte Mari. ?Hei Mari! Jeg har dessverre vært opptatt, så har ikke hatt mobilen min i nærheten.? ?Hei *DN*! Hvordan går det med deg og Justin da?? sa hun og kniste litt. ?Jo, det går vel i grunnen bra, men jeg vet ikke om det blir noe mer mellom oss, eller om dette bare er en flørt? svarte du og sukket. ?Så klart blir det noe mer mellom dere?. Svarte Mari. ?Men jeg må legge på nå jeg, ha det. Glad i deg? sa du og la på før Mari fikk svare. Justin tok deg med opp på rommet igjen. Han spurte deg om dere skulle fortsette på det dere gjorde i går. Men når du tenkte deg om, så hadde du ikke lyst. For du var veldig redd for at det var bare sex han var ute etter. Du ble egentlig litt sint. Du tok på deg klærne dine. Gikk ut fra rommet, smalt med døra, også sprang du ned trappen. Fortet deg å ta på deg skoene dine, også tok du jakken din og gikk ut. Justin kom etter deg løpende. ?Hva er det du gjør?? sa han nesten litt trist. ?Jeg er ikke sikker. Jeg er vel bare redd for at du bare vil ha sex med meg.? Sa du å så ned. ?Tror du virkelig jeg er en sånn person!?? sa Justin litt sint. ?Jeg vet ikke, jeg kjenner deg ikke så godt.? ?Så la oss bli kjent da?. Sa han og smilte til deg. Du tok hånden hans og dro han med deg hjem til huset ditt. Når dere kom inn, kom moren din bort til deg og Justin, og hilste på Justin. Så gikk dere inn på rommet ditt. ?Vent her?. Sa du og gikk ut av rommet ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte til Mari. ?Hei Mari, det er meg igjen. Jeg bare lurte på om du ville komme over til meg en tur. Jeg har en overraskelse til deg.? Sa du. Mari ble kjempe glad og la på. Noen få minutter senere ringte det på døren og det var Mari. Du ga henne en stor klem og tok henne med mot rommet ditt. ?Vent her.? Sa du og gikk inn på rommet der hvor Justin satt. ?Mari, bestevenninna mi er her, og hun er en super fan av deg. Og jeg vil gjerne at hun skal få møte deg.? Sa du og kyssa han. ?Få henne inn da.? Sa Justin og smilte bredt. Du gikk og åpnet døren og dro Mari inn på rommet ditt. Hun fikk sjokk da hun så at Justin var der. Hun visste jo at du kjente Justin, men hun visste ikke at han var hos deg nå. Justin gikk bort til henne og ga hun en klem. Mari trodde hun skulle dø, og hun begynte å gråte. ?Det er ikke noe å gråte for.? Sa Justin og tørket bort tårene på kinnene hennes. Du kjente at du ble litt sjalu. Men du stolte på Mari og Justin.

Etter du, Justin og Mari hadde kost dere sammen. Måtte Justin og Mari dra. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle dra hjem. Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..


Hadde ikke noen andre spesielle bilder som passet.

Mer? 10 komentarer og det kommer en del klokken 21.00

Marlene♥


Postat av: Miriam - kommenterer ALLTID tilbake

stod?<3 more

27.okt.2011 @ 18:49
URL: http://miriam96daans.blogg.no
Postat av: Mathilde

mer <3

27.okt.2011 @ 18:51
URL: http://maathildeeewtf.blogg.no
Postat av: Elin E. Reksten

meeir :D

27.okt.2011 @ 19:00
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Signe

Mer :-)

27.okt.2011 @ 19:16
Postat av: marit :)

meer! <3

27.okt.2011 @ 19:50
Postat av: marit :)

mer! <3 syktbra! ;*

27.okt.2011 @ 19:51
Postat av: Therese

meeer !

27.okt.2011 @ 22:28
URL: http://theresepromo.blogg.no/


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31997634