28.okt.2011 | 17:43

Under the msiteltoe del 4

Men dere kunne jo ikke henge sammen hele tiden heller. Justin kyssa deg, Mari ga deg en klem. Også gikk dem begge to. Du gikk inn på rommet ditt igjen. Hva skal jeg gjøre nå? Tenkte du for deg selv. Du gikk mot soveroms vinduet ditt og så ut. Og der stod..
_______________________________________________________________________________________________________

­­­­­­­­­Justin og Mari og kysset. Du ble helt paff. Du satte deg ned og begynte å gråte. Selv om du visste at du ikke var sammen med Justin. Men du trodde at dere kanskje skulle bli sammen en dag. Du begynte å gråte enda mer. Du klarte ikke slutte. Det gjorde så vondt. Du kunne virkelig ikke tro hva du nettopp hadde sett. Du reiste deg og gikk mot vinduet igjen. Justin og Mari stod der enda og kysset. ?Hvordan kan de være så dumme å stå nesten rett utenfor huset mitt å kline!?? sa du til deg selv med en sint stemme. Nå hadde du sluttet å gråte. Du tok deg sammen og gikk ut, rett ut til Justin og Mari. Du gikk med tunge raske skritt mot dem. Justin skvatt da han så deg. Når du kom helt mot dem begynte du å gråte igjen. ?Hvordan kunne du!?? sa du og begynte å gråte enda mer. Til slutt klarte du ikke mer, du måtte bare gå der fra. Du begynte å løpe. Du løp så langt og så fort som aldri før. Du løp lengere en noen gang. Når du stoppet, la du merke til at Justin hadde løpt etter deg. Mens du hadde løpt hadde du stengt alle lyder ute, så du hadde ikke hørt at det var noen som kom bak deg. Han kom nærmere og nærmere deg. Men da han kom helt bort til deg begynte du å løpe igjen. Denne gangen løp du helt til du falt sammen. Du hadde løpt fra Justin denne gangen(trodde du). Etter noen minutter kom Justin mot deg. Du bare satt der på bakken og gråt. Egentlig hadde du lyst til å bare forsvinne. Du orket ikke snakke med Justin akkurat nå. Han var helt ved deg nå. ?Jeg kan forklare? sa han og så på deg. Du ville ikke se på han, du så bort. ?Forklare og forklare? sa du sint. ?Det er ingenting å forklare.? Sa du etterpå.

Justin hjalp deg opp og han så deg dypt inn i øyne dine. Du vridde deg unna og gikk. Han kom fort etter deg igjen. ?Kan du ikke forstå at jeg ikke vil høre hva du har å si til meg!?? sa du og var skikkelig frustrert. ?Nei, jeg kan ikke forstå deg.? Sa han og begynte å få tårer i øynene sine. Du klarte virkelig ikke se at Justin begynne å gråte. Så du gikk bort til han og ga han en klem. ?La oss bare glemme dette.? Sa du og klemte han mer. ?Men jeg må virkelig få snakket med Mari.? Du gikk fra Justin. Etter du hadde gått så langt bort fra Justin som mulig. Ringte du Mari. Men hun svarte ikke. Du ringte en gang til, og hun svarte ikke da heller. Du ble litt bekymret. Derfor gikk du hjem til Mari. Du ringte på døren og det var Moren til Mari som åpnet døren. Du spurte om Mari var der, men hun var ikke der. Moren trodde hun var sammen med deg. Så gikk du. Du gikk hjem til deg for å se om hun var der. Og der stod hun. Hun stod på samme flekk som hun stod på da hun kysset Justin. Hun gråt. ?Hva skjedde nå egentlig?? Spurte hun deg. Du ga henne en klem. ?Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.


Dette skal liksom være Justin og Mari ..

Sorry for at det blir skikkelig rart, med masse spørsmåltegn osv.. Men jeg orker ikke fjerne dem.. Skjønner ikke hvorfor det kommer,sikkert fordi jeg har kopiert det fra word.

Mer? 10 komentarer og det kommer en til del i kveld!

Marlene♥


Postat av: Malin

fin <3

28.okt.2011 @ 17:55
Postat av: Therese

meeeeeere !

28.okt.2011 @ 17:59
URL: http://theresepromo.blogg.no/
Postat av: Elin E. Reksten

meeir :D

28.okt.2011 @ 18:35
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Tone

meeer ;D<3

28.okt.2011 @ 20:07


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32018709