29.okt.2011 | 19:59

Under the mistletoe del 5

 Se dette som noe positivt da Mari, du fikk kysset Justin, en som du er super fan av? sa du og begynte å le. Du tok med deg Mari inn i huset ditt. Du gikk inn på kjøkkenet og ringte moren hennes og fortalte henne at Mari var hos deg. Så gikk du inn på rommet der hvor Mari var.

________________________________________________________________________________________________________

Mari hadde sovnet. Du gikk ut fra rommet igjen også ringte du Justin. Du og Justin snakket sammen i telefonen hele natten. Klokken var blitt 5 på morgenen og du gikk inn på rommet ditt, og la deg ved siden av Mari. Når du våknet i 12 tiden var Mari dratt. Du tok telefonen din og ringte Mari og spurte hvor hun var. Hun sa at hun måtte dra hjem, men at dere kunne finne på noe senere. Men du kunne ikke finne på noe i dag, siden du skulle være med Justin. Mari ble litt skuffet over at du dumpet henne for Justin. Men du sa at en dag kom det jo til å skje. At en av dere eller begge fikk seg kjæreste en gang. Selv om du og Justin ikke var kjærester enda, men kunne jo hende at dere ble det.

Du gikk og tok deg en dusj også ordnet du deg, men du orket ikke sminke deg. Du ville at Justin skulle få se deg uten sminke. Sånn at han kunne se den virkelige deg. Etterpå gikk du ned i stuen og snakket litt med moren din før du dro ut for å møte Justin. Du hadde et lite håp om at du og Justin skulle bli kjærester nå snart. Da du møtte Justin, kom han bort til deg og kyssa deg. Kanskje dere var sammen nå. Bare at dere ikke snakket noe om det. Kanskje det bare skjedde helt naturlig. Skulle du spørre, eller skulle du bare la være? Tenkte du for deg selv. Du bestemte deg for og ikke spørre, men vente med det til senere. ?Så, hva skal vi finne på da?? sa du og smilte. ?Vi kan dra hjem til meg og se film og kose oss?. Sa Justin og ga deg enda et kyss. Så dro dere hjem til Justin. Hele kvelden du var sammen med Justin, tenkte du på om du skulle spørre han eller ikke. Men også turte du det egentlig ikke. Så du var kjempe usikker på det. Justin så på deg at det var noe du tenkte på. Så han spurte deg om hva det var, om det var noe galt. Du svarte bare at det ikke var noe galt. Men at du ville spørre han om noe. Justin ble veldig nysgjerrig på hva du skulle spørre han om. Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.


Liksom deg og Justin.

 

Mer? Kommer en til del klokken 21.00

Marlene♥


Postat av: Malin

fin <3

29.okt.2011 @ 20:17
Postat av: Therese

meeer !

29.okt.2011 @ 20:34
URL: http://theresepromo.blogg.no/


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32045381