29.okt.2011 | 21:00

Under the mistletoe del 6

 Du tok motet til deg og spurte han: ?Er vi kjærester nå?? du ble litt flau, du så ned i fanget ditt. ?Ja, er vi ikke det da?? sa Justin og kyssa deg. Justin var veldig glad i å kysse deg. Du likte det. Nei, forresten. Du ELSKET det. Du smilte og kyssa han tilbake. Du var sikker på at du var verdens heldigste jente som var kjæreste med en sånn herlig gutt som Justin.

______________________________________________________________________________________________________

Dere satt lenge og pratet sammen om alt mulig. Du var veldig glad for at du kunne snakke med han om alt. Det var nesten som om Justin var din nye bestevenn. Men du var fortsatt bestevenn med Mari. ?Men hva skal vi gjøre med Mari da? Hun er jo forelsket i deg hun også?. Sa du plutselig. ?Vi får bare finne henne en annen hun kan være kjæreste med. Kanskje Ryan?. Sa Justin og lo. ?Ja kanskje det?. Svarte du og lo med.

Det begynte å bli sent på kvelden nå. Du ringte moren din og sa ifra at du skulle sove over hos Justin. Det var helt greit for moren din at du sov der. Du sendte en melding til Mari: Hei Mari! Hva skjer? Det tok ikke lang tid før du fikk et svar: Hei *DN*! Jeg bare slapper av og ser på never say never. Sitter du for deg selv og ser never say never? Svarte du. Ja, hvem andre skal jeg se den med når bestevenninna mi er hos Justin da? Når du fikk den siste meldingen hadde du sovnet, så du fikk ikke svart på den før dagen etter. Du bestemte deg for at du skulle finne på noe med bare Mari i dag. Så du gikk ut av sengen uten å vekke Justin. Så gikk du inn på badet og ordnet deg litt. Når du kom ut av badet, skvatt du, fordi Justin stod der. ?Åh gud, du skremte meg!? sa du nesten litt sint. Han bare smilte og kyssa deg og gikk inn på badet. Når han kom ut av badet hadde du dratt. Du følte deg egentlig litt slem som hadde dratt fra Justin på den måten. Uten å si ifra til han hvor du skulle eller hva du skulle gjøre. Etter en liten stund fikk du så dårlig samvittighet at du gikk tilbake hjem til Justin. Når du kom inn til Justin spurte han deg om hvorfor du bare gikk uten å si ifra. Du svarte at du ikke visste, men du kom tilbake fordi at du fikk dårlig samvittighet. ?Jeg skal aldri gjøre det igjen?. Sa du. Etterpå ringte telefonen din og det var Mari som ringte og lurte på hvor du var. Du svarte bare at du glemte av tiden og at du kom så fort du kunne. Du sa til Justin at du måtte dra, men at du kom tilbake senere i kveld. Også dro du for å møte Mari. Du og Mari koste dere i byen på shopping. Du kjøpte masse fint til både deg selv og Justin. Du gledet deg kjempe mye til å komme hjem til Justin og vise han hva du hadde kjøpt.

Når du kom utenfor huset til Justin, så du at det var en bil der. Du lurte virkelig på hvem som kunne være hos Justin nå. Du var ikke sikker på om du skulle gå rett inn, ringe på døren eller ringe Justin på telefonen og si at du var kommet. Du tenkte litt. Jeg har jo sagt ifra at jeg kommer, og jeg pleier jo å gå rett inn. Så da skjønner han det sikkert. Så du gikk rett inn i huset. Du åpnet døren forsiktig. Og når du kom inn i gangen så du at det var et par jente sko der og en jente jakke som hang der. Du ble veldig redd for at Justin hadde besøk av ei jente. Og det verste av alt var jo at han ikke hadde sagt det til deg. Du var usikker på om du skulle gå og se etter hvor de var i huset. Først gikk du inn i stuen, og der var det ingen. Så hørte du en lyd fra overetasjen. Du gikk sakte og forsiktig opp trappen sånn at ingen skulle legge merke til at du var der. Når du kom på toppen av trappen, hørte du lyden igjen. Det hørtes ut som en stønning eller noe. Nå var du nesten litt sint. Du var sint og redd for at Justin hadde sex med en annen jente. Du gikk sakte og forsiktig mot romdøren til Justin. Du lyttet for å høre om du hørte noe mere. Men det tok lang tid før du hørte noe. Du hørte snakking. Men du hørte ikke om det var stemmen til Justin. Men det var helt klart en jente inne på rommet. Du visste ikke om du skulle gå inn på rommet og se hvem som var der, eller om du bare skulle gå derfra, og spørre Justin senere om hva han gjorde mens du var med Mari.  Du stod der litt til for å høre om du hørte Justins stemme. Du hørte at det var Justin. Du ble litt lei deg. Du klarte ikke være der lengere. Men akkurat da du skulle gå, ble romdøren åpnet. Og ut kom..


Har ikke andre bilder som passer. Derfor blir det bare bilder av Justin

Mer?

Marlene♥


Postat av: Elin E. Reksten

meeir :D

29.okt.2011 @ 21:23
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Therese

mer !

29.okt.2011 @ 21:28
URL: http://theresepromo.blogg.no/
Postat av: marit :)

MER !!! NONONONONONONONONONO

29.okt.2011 @ 21:28


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32046902