30.okt.2011 | 14:28

Under the mistletoe del 8

Da sa hun til deg at du skulle ha snakket med Justin om det. Men du ville ikke. Siden han kom nok bare med en dårlig unnskyldning. Det var greit nok at du hadde tilgitt han en gang, du hadde ingen planer om å tilgi han en gang til.

____________________________________________________________________________________________________

Hun sa at hun skjønte deg godt. Hun bestemte seg for å sove over hos deg, og være med deg mens du var lei deg. Mari var en sånn snill bestevenninne som alltid var der for deg når du trengte det. Mari sovnet ganske fort. Men du lå våken og tenkte på Justin. Du skjønte ikke hvordan han kunne gjøre noe sånt mot deg. Du begynte å gråte. Men du gråt stille sånn at ikke Mari skulle høre deg. Du gråt deg i søvn. Og du sovnet klokken. 04.56 på morgenen. Når du våknet igjen, hadde du ikke lyst til å stå opp i det hele tatt. Du ville ikke innse at det var sant det som hadde skjedd. Du så på mobilen din for å se hva klokken var. Og der hadde du 8 tapte anrop og 37 meldinger, og alle var fra Justin. Han hadde sendt deg mange meldinger om hvor lei seg han var over det som hadde skjedd, og at han ville møte deg og snakke med deg osv. Du orket ikke en gang å tenke på han nå. Så du stod opp, gikk mot skapet ditt og tok frem en boks. I boksen lå det mange penger som du hadde spart siden du var liten. Du hadde ikke spart dem til noe spesielt. Men nå hadde du bestemt deg for å reise bort. Bort fra London og alt som hadde skjedd. Bort fra Justin og hun dumme jenta han hadde vært med. Du visste ikke hvor du skulle, men bort skulle du i hvert fall. Du skrev en lapp og hang den på romdøren din. Du pakket ned litt saker som var aller viktigst ned i en liten bag. Du tok den over skulderen din også gikk du ned og tok på deg sko og jakke. Så dro du. Du gikk på bussholdeplassen og venta på at en buss skulle komme. Du tok en buss som skulle til flyplassen. Du gikk inn på flyplassen og bort til der man kjøper flybilletter. Du spurte damen som satt bak skranken og spurte henne om en billig flybillett til hvilken som helst plass i verden. Hun foreslo en billett til Norge for bare 399 kr per vei. Du takket ja til det og kjøpte billettene. Det var 2 timer til flyet ditt gikk. Så du gikk og satte deg på en kafe. På flyplassen var det kjempefint, siden det var så fint pyntet til julen.


Når det var en halv time igjen til flyet ditt gikk, tenkte du at du skulle gå til gaten der hvor du skulle ta flyet ditt fra. På veien dit møtte du selvfølgelig Justin. Du ble skikkelig irritert. Hvorfor måtte du alltid møte på han, hvor enn du skulle. Han spurte deg om hvor du skulle. Du svarte at du skulle vekk. At du ikke orket å være i London lengere. Du spurte hvor han skulle. Han sa at han skulle til Norge for å ha konsert. Perfekt. Tenkte du for deg selv ironisk. Faen, sa du litt lavt for deg selv. Også gikk du. Justin kom jo selvfølgelig etter deg, siden han skulle ta samme fly som deg til Norge. Du tenkte at du fikk bare overleve noen timer med Justin på samme fly. Det var jo liksom ikke sånn at han skulle sitte ved siden av deg, tenkte du med deg selv. Du gikk om bort i flyet og du satte den lille bagen din opp på hyllen over setene. Så kom Justin inn i flyet. Mange jenter som var om bord i flyet begynte å hyle. Du var bare sint og satte deg ned på setet ditt, og han kom nærmere og nærmere deg. Men han gikk heldigvis rett forbi deg. Han satt noen rader bak deg. Så det kunne du overleve med. Men det var ingen som kom og satte seg med deg. Så du satt der alene da. Etter flyet hadde lettet og det gikk an å ta av seg beltet, kom Justin fram til deg og satte seg ved siden av deg. Han sa ikke et ord til å begynne med. Men så sa han: ?Vi må snakke?. Du svarte ikke først. Men så sa du at han skulle fortelle deg hva han og hun jenta gjorde og hvorfor. Han fortalte deg alt som hadde skjedd. Og det var ikke noe spesielt egentlig. De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

Teksten ble helt fucket igjen... sorry for det.

Mer?

Marlene♥


Postat av: Elin E. Reksten

meeeir <3

30.okt.2011 @ 15:27
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: marit :)

mer! <3 du e så flink pusen ;*

30.okt.2011 @ 16:58
Postat av:

meeeeeer !

30.okt.2011 @ 20:34
Postat av: Malin

du er sykt flink til å skrive <3 meeeeeeeeer

31.okt.2011 @ 11:29
Postat av: Charlotte

Det r kjempe bra, merr!<3

31.okt.2011 @ 11:53


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32062285