31.okt.2011 | 17:03

Under the mistletoe del 9

De lydene du hadde hørt var bare lyder som de skulle ha med i en video som de lagde sammen. Du lurte på hvorfor han ikke hadde sagt det til deg før. Og da sa han at han hadde prøvd. Men fikk det ikke til siden du hadde ignorert han hele tiden.

____________________________________________________________________________________________________

Du ble nesten litt lei deg for at du ikke hadde hørt på hva Justin hadde å si deg. ?Så, hva skal du i Norge da?? sa han plutselig. ?Jeg tenkte å rømme vekk. Jeg har ikke sagt noe til mamma, og jeg vet ikke hvor jeg skal bo?. Svarte du. Han spurte deg om du ville bo sammen med han på hotellrommet hans. Du hadde jo kjempelyst til det, men visste ikke om det var en god ide. Du tenkte deg om og svarte han at du ville gjerne det. Men det skulle ikke skje noe mellom dere to i løpet av den tiden dere delte rom. Han lovte deg at det ikke skulle skje noe. Flyet landet og dere gikk av. Det var kjempekaldt og massevis av snø i Norge. Du hadde ikke vært i Norge siden du var 3 år, så du husker ikke hvordan det var i Norge. Dere ble hentet med en limo. Moren til Justin var glad for at dere var sammen igjen, og hu var glad for at du skulle være med han. Da dere ankom hotellet, var det mange hylende fans og paparazzier på utsiden av hotellet. Dere sprang inn fort som mulig, for at ingen skulle få tatt ordentlige bilder av dere to sammen. Kenny tok med seg tingene deres inn og kom med det opp på rommet deres.

Det begynte å bli sent, så du gikk på badet og ordnet deg. Justin kom inn på badet og kyssa deg. ?Og som jeg har savna det?. Sa Justin. Du smilte og kyssa han tilbake. Dere hadde jo egentlig lovet hverandre at ingenting skulle skje mellom dere mens dere delte rom, men et kyss eller to kunne jo ikke skade noen. Kyssingen gikk over til klining. Justin tok deg med ut fra badet og la deg ned på sengen. Han kysset deg ømt og lenge. Du ville ikke at det skulle gå over til noe mere, og det gjorde det ikke. Dere lå og kyssa lenge før dere sovnet.

Dagen etter våknet du med et lite kyss på munnen din. Også sa Justin at han skulle dra på lydprøver og at du kunne komme etter. Du sovnet igjen etter han hadde dratt. Du våknet igjen med at telefonen din ringte. Det var moren din. Hun var sint samtidig som hun gråt. Du fortalte henne alt om at du var sammen med Justin nå og at dere var i Norge sammen. Hun sa at hun var bekymret over deg. Men da sa du at det ikke var noe å være bekymret over fordi det gikk bra med deg og du lovte henne at du skulle ringe henne hver dag. Du sendte Justin en tekstmelding om at du ikke kom på lydprøvene siden du ville dra inn til byen og shoppe. Men at du kom på konserten som han skulle holde i kveld. (dere er i Oslo) I Oslo var gatene pyntet til jul, og det var kjempekoselig å være der. Du gikk forbi en kiosk, og på utsiden var det stilt ut aviser. Og på forsiden av de fleste aviser var overskriften:Mer? 5 komentarer og det kommer en del klokken 19.00

Marlene♥


Postat av: Justindream

meeeer !

31.okt.2011 @ 17:16
URL: http://www.justindream.blogg.no
Postat av: Elin E. Reksten

meeir :D

31.okt.2011 @ 17:30
URL: http://www.eeliin98.blogg.no
Postat av: Maren xD

meeer <3

31.okt.2011 @ 23:17


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32089824