01.nov.2011 | 16:11

Under the mistletoe del 10

Men at du kom på konserten som han skulle holde i kveld. (dere er i Oslo) I Oslo var gatene pyntet til jul, og det var kjempekoselig å være der. Du gikk forbi en kiosk, og på utsiden var det stilt ut aviser. Og på forsiden av de fleste aviser var overskriften:

______________________________________________________________________________________________________

Har Justin Bieber fått seg en kjæreste?. Også var det et bilde av deg og han der, som ble tatt i går utenfor hotellet dere sov på. Du fikk litt sjokk over det. Så gikk du videre. Du møtte på en gjeng med Justin Bieber fans som ville snakke med deg, og spørre deg om du var sammen med Justin. Du ville ikke svare på det, og dessuten var du ikke sikker på om du og Justin var sammen igjen etter du hadde slått opp med han. Du bare sa at dere var veldig gode venner. De spurte deg om du kunne fikse med et møte med Justin for dem. Du svarte dem og sa at du kunne prøve, men at du ikke kunne love noe. Etterpå dro du tilbake til hotellet og ordnet deg litt før du gikk ut og tok taxien til Oslo spektrum(hvor Justin skulle holde konsert). Når du kom frem så du den lange køen som var på utsiden. Det var mange som ventet på å få komme inn. Du gledet deg veldig til konserten. Det var din første konsert, og du skulle få være back stage. Du møtte Kenny på utsiden og han tok deg med inn til Justin. Justin var kjempeglad for å se deg. Han kom bort til deg og ga deg en diger klem, også kyssa han deg. Kanskje dere var sammen nå igjen. Tenkte du. Men denne gangen ville du ikke spørre. For forrige gang var dere sammen uten at dere hadde snakka om det. Så måtte Justin gå fordi han skulle opp på scenen og synge. Etter han hadde sunget noen sanger, hørte du han si på scenen: ?Jeg vil gjerne vise dere min jente, kom opp hit *DN*?. Du tenkte egentlig ikke over det. Pattie sa at du måtte gå opp på scenen til Justin. Så du gikk opp på scenen, og alle beliebersene klappet og jublet. Justin kyssa deg på kinnet og sa til publikum at du var kjæresten hans. Du trodde seriøst at du var kommet i himmelen. Etterpå gikk du av scenen igjen. Du var kjempeglad og lykkelig nå. Ingenting i livet ditt kunne bli noe bedre nå. Så kom du på at du måtte ringe moren din. Så du gikk på et rom der hvor det var helt stille. Du snakket lenge med moren din. Før du ble ferdig å snakke i telefonen med moren din, kom Justin inn på rommet der du var. Du sa til moren din at du måtte legge på. ?Så utrolig flink du har vært?. Sa du til Justin og kyssa han. ?Jeg hadde ikke klart det uten deg og beliebersene mine?. Sa han og kyssa tilbake. Også spurte han deg om dere skulle dra tilbake til hotellet igjen, så da gjorde dere det.

De neste dagene i Oslo, var bare å slappe av og dra på shopping og snakke litt med fans osv. Det var søndag og dere skulle dra tilbake til London igjen. Du sov gjennom hele flyturen tilbake til London. På flyplassen ventet moren din på deg. Nå skulle du nemlig tilbringe litt tid med moren din. Du hadde ikke sett henne på mange dager.  Du tok farvel med Justin og dro med moren din. Du og moren din hadde det kjempe fint sammen, men du savnet Justin. Du kunne tenkt deg og dra til han, men du hadde lovt å være med moren din frem til i morgen, så du måtte bare vente. Sendt på kvelden etter du og moren din hadde kost dere, ringte Justin deg. Dere snakket sammen en stund, før du ble trøtt og skulle legge deg. Dagen etter sov du lenge. Du ble vekket av moren din som hadde laget frokost til deg. Du tok på deg morgenkåpen og et par tøfler, før du gikk ned på kjøkkenet. Når du kom inn på kjøkkenet fikk du deg en overraskelse.


Mer? De to siste delene kommer ikveld. Dumt at den ble så kort. Men siden det gikk mot nyttår, kunne jeg ikke fortsette den pga historien heter Under the mistletoe. Men fortvil ikke. Det skal komme en ny historie som går over lengere tid.

Marlene♥


Postat av:

meeer !

01.nov.2011 @ 18:33


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32110317