01.nov.2011 | 19:35

Under the mistletoe del 11

Hør på denne sangen mens du leser.

Dagen etter sov du lenge. Du ble vekket av moren din som hadde laget frokost til deg. Du tok på deg morgenkåpen og et par tøfler, før du gikk ned på kjøkkenet. Når du kom inn på kjøkkenet fikk du deg en overraskelse.

___________________________________________________________________________________________________

For der satt nemlig Justin. Moren din hadde ringt han og bedd han på frokost. Du ble kjempeglad for å se Justin igjen. Og du var veldig glad for at moren din hadde vært så omtenksom og ringt til Justin. Det hadde du aldri trodd. Dere spiste en god frokost sammen. Etterpå gikk du og Justin opp på rommet ditt. Du gikk inn på badet for å ordne deg, før du og Justin skulle ut en tur for å handle litt julepynt osv. Når dere var i byen, var det mange fans som kom bort til dere å ville ta bilder. Dere sa ja til noen, men måtte ignorere noen, da dere ikke hadde tid til alle. Når dere kom hjem, pyntet dere litt i huset ditt, også dro dere over til Justins hus og pyntet litt der. Justin hengte opp en misteltein, og du gikk bort til han og ga han et kyss. Kyssingen deres gikk over til klining og det gikk over til noe mere. Denne gangen hadde dere sex på kjøkkenet til Justin. Det var den beste sexen du hadde hatt noen gang sammen med Justin. I natt skulle dere sove hjemme hos Justin. I dag var det bare 5 dager igjen til jul. Og Justin skulle feire jul sammen med deg og moren din. Også skulle du feire nyttår sammen med Justin og hans familie. Du og Justin hadde det så fint sammen nå, mye bedre en før dere slo opp sist gang. Kanskje dette varte for evig. Tenkte du.

Dager gikk og det var lillejulaften. Du og Justin dro ut for å kjøpe et juletre og resten av pynten. Når dere kom hjem pyntet dere juletreet også lagde dere litt pepperkaker. Etterpå så dere en julefilm og koste dere med de nybakte pepperkakene og julebrus. (julebrusen hadde dere kjøpt i Norge da dere var der) Justin hadde aldri smakt norsk julebrus før.  Så dette var hans første gang. Og han likte den kjempe godt. Du hadde ikke drukket norsk julebrus siden du var ei lita jente, så du husket ikke helt hva det smakte du heller. Men når du drakk julebrusen, kjente du igjen smaken. Også var det på tide å gå og legge seg. Det var jo den store dagen i morgen. Dere våknet ganske tidlig dagen etter. Spiste en god julefrokost, også fikk dere åpne en pakke hver. Moren din åpnet pakke du og Justin hadde kjøpt til henne, og det var et gavekort på en butikk der hvor man kunne kjøpe inn ting man trengte til huset sitt. Også åpnet Justin gaven sin fra deg, og du hadde kjøpt han en hettegenser der hvor det stod ?I LOVE *DN* på. Det var så klart ikke den ordentlige gaven han skulle få fra deg. For den skulle han få senere. Så åpnet du pakken du fikk fra Justin. Du åpnet den og ble kjempe glad. Du begynte nesten å gråte. Det var et ekte sølvsmykke det det stod ?My Favorite Girl? på. Men han hadde også en gave til deg som du skulle få senere. Etterpå så dere en del julefilmer og programmer som gikk på tvn. Også spiste dro dere ut for å spise lunsj.  Etter lunsjen dro dere hjem igjen for å slappe av litt før dere skulle starte og lage middagen. Dere skulle faktisk få besøk av Pattie. Pattie skulle spise middag sammen med dere, sånn at hun kunne bli kjent med moren din.


genseren du ga justin

En time med hviling hadde gått og dere starta med middagen. Til middag ble det ribbe og julepølse med poteter. Det tok ganske lang tid å steike ribba, så derfor spilte dere et brettspill mens dere venta. Etter det hadde gått en god stund og det ca var en halv time igjen, startet dere med poteten og pølsa. Så ringte det på døren og der var Pattie. Hun hadde tatt med seg en kake som dere skulle ha som dessert. Kaken så skikkelig god ut tenkte du. Du var veldig glad i kake, så nå gledet du deg sånn til dere skulle spise den etter middag. Middagen var klar og dere spiste og koste dere. Det så ut som om moren din og Pattie ble ganske gode venner i løpet av middagen. Du og moren din tok oppvasken, mens Justin og Pattie satt i stuen og så på tv. Så dekket du på bordet i stuen for kakespising. Moren din tok også frem litt sjokolade og snacks.  Nå hadde dere det virkelig koselig. Og du bare elsket kaken. Du spurte Pattie om hun hadde oppskrift til kaka. Og om du kunne få den, for den måtte du lage flere ganger. Hun svarte deg og sa at du skulle få oppskriften når du kom på besøk på nyttårsaften. 
sånn ser kaken ut.

(det er ikke sikkert dem feirer julen i London som vi gjør her i Norge, men det vet jo ikke jeg, så derfor feirer de jul i London som vi gjør i Norge)

Mer?

Marlene♥


Postat av: marit :)

sykt bra! ;* mer! <3

01.nov.2011 @ 19:41
Postat av: Julie Endresen

sykt braa historier !! MER

01.nov.2011 @ 19:58


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32117101