01.nov.2011 | 19:54

Under the mistletoe del 12 (siste del)

Og du bare elsket kaken. Du spurte Pattie om hun hadde oppskrift til kaka. Og om du kunne få den, for den måtte du lage flere ganger. Hun svarte deg og sa at du skulle få oppskriften når du kom på besøk på nyttårsaften

___________________________________________________________________________________________________

 Kvelden gikk og det var på tide å åpne resten av julegavene. Av moren din fikk du en nydelig kjole med matchende sko. Av Pattie fikk du et par øredobber og en ring som matchet.(matchet også antrekket du hadde fått). Og av Justin fikk du en lapp der hvor det stod at han skulle ta deg med på en spesiell plass i morgen. Det var sikkert derfor du fikk sånt et nydelig antrekk med matchende ting. Den siste gaven Justin fikk av deg var et par sko. Du visste egentlig ikke hva du skulle kjøpe til en gutt som hadde alt. Men han elsket skoene og genseren han hadde fått. Men mest av alt elsket han deg. Resten av kvelden slappet dere bare av og koste dere. Så gikk du og la deg. Justin kom en liten stund etter deg, men du hadde sovnet. Han kysset deg på kinnet, det la du merke til. Også sovnet han også.

 Dagen etter våknet du ganske tidlig og du følte deg helt utvilt. Så nå var det på tide med en ny dag for deg. Du gikk ned på kjøkkenet og ordnet frokost til alle sammen. Pattie hadde sovet over hos dere på gjesterommet deres. Justin var den første av de andre som våknet. Han kom ned til deg og hjalp deg med de siste tingene før frokost. Du gikk og vekket moren din mens Justin vekket sin. Så spiste dere en god frokost sammen. Du elsket jula. Juletider var alltid så koselige. Denne dagen ble det bare å slappe av, alle butikker var steng, så det var ingenting å gjøre. Men så kom du på at du kunne ta med deg noen brødbiter og dra til parken og mate fuglene som var der. Du tok frem en plastikkpose og tok litt brød oppi den, også dro du med deg Justin til parken. Han lurte på hva dere skulle gjøre, men skjønte det med en gang da dere kom frem til parken. Det var mange fugler der som gjerne ville ha mat. Etter dere hadde gitt dem all brødet dere hadde med, gikk du og Justin en liten tur rundt om i parken. Det var kjempekoselig.  Etter turen deres i parken dro dere hjem til Justin. Du skulle være der til dagen etter nyttårsaften. Du skulle dra hjem senere på dagen for å hente tingene dine. Du og Justin så på en romantisk film, og etter filmen dro du alene hjem til deg selv for å hente tingene dine. Du brukte litt tid på å pakke tingene dine, siden du snakket med moren din. Litt kjedelig at hun skulle være alene i så mange dager. Men hun skulle komme og feire nyttårsaften sammen med dere da. Dagene gikk og nyttårsaften kom. Moren din kom tidlig på besøk. Du og Justin laget desserten, mens moren din og Pattie ordnet middagen. Til middag ble det kalkun og ris, og til dessert var det gele med vaniljesaus.

Det tok en liten stund før middagen ble ferdig. Og nå var dere kjempesulten og klar for mat. Egentlig var du ikke spesielt glad i kalkun, derfor spiste du masse ris og lite kalkun. Men du tok litt mer kalkun etter du hadde spist opp det første, sånn for at du ikke skulle være frekk. Du ville ikke virke slem som ikke spiste av maten de serverte. Så derfor tvang du i deg litt til. Moren din og Pattie drakk champagne til maten. Mens du og Justin drakk brus. Du var ikke en fan av alkohol. Og siden ikke du drakk alkohol, så gjorde ikke Justin det heller. Etter middag og dessert så dere en film på tv, sånn at klokken skulle nærme seg 00.00 når dere skulle gå ut å se på rakettene. Rakettene var nydelig og det var en fin kveld.Sorry for en sånn rar slutt, men kom ikke på mere. Men det skal komme en ny historie etter hvert. Skal bare skrive den ferdig først. Noen forslag til hva den skal handle om? Skal det være noe drama med? Kom med forslag til navn også.

Hva synes du om hele historien?

Marlene♥


Postat av: Therese

Kjempe bra :)

01.nov.2011 @ 20:09
URL: http://www.theresepromo.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32117318