02.nov.2011 | 16:23
Filed Under: News

Dette er ikke sant!

Justin Bieber benekter påstandene fra kvinnen som i et søksmål påstår at han er faren til hennes fire måneder gammel sønn.

Mariah Yeater (20) har begrunnet søksmålet med at hun og superstjernen hadde en kort affære den 25. oktober 2010, etter en forestilling i Los Angeles Staples Center. Og at han er faren til hennes nesten fire måneder gamle sønn, Tristyn Anthony Markhouse Yeater.

Dokumentene ble sendt inn 31. oktober 2011, og Yeater har undertegnet en erklæring, og sverget under ed, for å støtte hennes påstander.

Noe Justin Biebers talsperson sterkt benekter.

I uttalelsen -som ble utstedt til nettstedet RadarOnline.com- sier Justins representanter at det foreløpig usette søksmålet både er trist og ærekrenkende.

- Selv om vi ennå ikke har sett søksmålet, er det trist at noen ville dikte opp noe så skadelig, ærekrenkende og mest sannsynlig falske påstander om Justin. Dette er ikke sant, og vi vil kraftig forfølge saken og bruke alle tilgjengelige juridiske midler for å forsvare og beskytte Justin mot disse påstandene, lød uttalelsen.

«Baby»-sangeren - som for tiden dater Selena Gomez - har også tatt til sin Twitter-konto for å håndtere påstanden.

- Alle ryktene ... sladder ... Jeg vil fokusere på det positive ... musikken. (Sic), twitret han.

En rettshøring om Yeater påstander har vært planlagt å finne sted 15. desember.


tatt fra bieberfreak , men var uansett jeg som blogget om det på bloggen hennes. Jeg er gjesteblogger for henne til fredag.

Hva synes du om at jeg har begynt med litt nyheter?

Marlene♥


Postat av: Malin

Det er veldig bra :D

02.nov.2011 @ 19:13


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32134897