10.nov.2011 | 16:24
Filed Under: Blogg

Justin kommer kanskje til trondheim sommeren 2012!!

Lerkendal har tidligere huset store artister som a-ha og Kiss. Nå kan nok en stjerneartist være på vei til Rosenborgs hjemmebane, melder NRK.

- Ja, Justin Bieber er en av de artistene vi har hørt fra arrangørhold kan være interessert i Trondheim og eventuelt andre norske byer, sier daglig leder Odd Rustad i Rosenborg arena til kanalen.

Verdenskjent popstjerne

I 2008 ble Justin Bieber oppdaget via en video på Youtube. Før han har rukket å bli 18 år, har den canadiske popstjernen rukket å gi ut flere album, vært på topp ti-listen i USA flere ganger samt reist jorda rundt på turné. Nå kan altså Trondheim bli et nytt stoppested for unggutten.

Vil du se Bieber i Trondheim? Eller har du andre forslag til hvem som bør komme til Lerkendal? Kommentér under artikkelen.

Rosenborg arena har ennå ikke underskrevet noen kontrakter med artister for 2012. I arbeidet med å få store navn til Lerkendal, har Bieber blitt nevnt som et forslag.

Flere store navn

- Hvis Justin Bieber skulle velge Trondheim, så er vi i likhet med resten av byen kjempeglade for det, sier Rustad.

Rustad sier de også har fått tilbud om flere andre store internasjonale artister, men ønsker ikke å kommentere flere navn i pressen.

- Det har vært en 7-8 artister vi har fått forespørsler om. Men hvis jeg sier navnet på dem så kommer spekuasjonene gå som hakka møkk over hele byen, sier han.

 Håper han kommer!! Da blir livet mitt helt perfekt!!

Marlene♥


Postat av: Malin Bernstrøm

Kult :D <3 Komentere innlegg bieber facts ?

11.nov.2011 @ 15:38


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32330275