07.des.2011 | 20:51
Filed Under: News

Konsert i Norge neste år?

TOPP møtte Justin Bieber (18) i Los Angeles, og han kunne fortelle oss den gledelige nyheten at han håper å komme til Norge i 2012!

Assistenten til mammaen hans er norsk, så superstjernen kjenner godt til Norge. Sigrid i TOPP møtte han, og kunne fortelle at han var like søt og hyggelig som han ser ut som. I tillegg forteller han at han liker Norge godt, og har lyst til å komme hit neste år.

? Mammas assistent er norsk, og derfor har jeg veldig lyst til å holde en konsert der. I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker!

Dette er ting som klinger vakkert i våre ører. I TOPPs julekalenderkan du vinne mange Justin Bieber-premier, blant annet kule buttons. Vi håper han kommer og synger for oss neste år!

I den siste tiden har den aktuelle «Under The Misteltoe»- kjekkasen vært i trøbbel. Han har som kjent blitt anklaget for å være far, men har fått uventet støtte fra mange kanter. Den trolig ekte faren Robert Powell har gått ut i pressen og sagt at det er han som faktisk er faren, og at barnemoren kun gjør det for pengene.

? Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg. , sier Justin til Celebgossip.com

Marlene♥
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33018747