09.des.2011 | 11:19
Filed Under: News

Jeg kunne gjerne datet en norsk jente

Justin Bieber er absolutt en av favorittguttene våre, og nå viser det seg at han liker norske jenter også. Det eneste han er opptatt av er å bli forstått.

TOPP-journalist Sigrid møtte Justin i Los Angeles, og du kan lese hele intervjuet i månedens blad. Det er i salg til den 19.desember.


«Misteltoe»-stjernen likte norsk melkesjokolade, og ville gjerne prate med oss. Han kulle blant annet fortelle at han er opptatt av å ansees som en helt vanlig person. Norgesbesøk i 2012 kan også bli aktuelt!

?Jeg hadde lenge drømt om å møte Justin Bieber, og drømmen gikk i oppfyllelse gjennom Topp! Det var stort å møte han, sier TOPP-journalist Sigrid.

Superstjernen forteller også at han kan faktisk ta seg en helt vanlig tur på butikken. TOPP-Sigrid synes det var stort å møte Bieber, og kunne fortelle at han var veldig sjarmerende.

?Justin var en skikkelig søt person, og svarte hyggelig på alle spørsmålene han ble stilt. Han var veldig hemmelighetsfull når det gjaldt Selena, men fortalte at han elsket å være sammen med vennene sine på fritiden.

Han har tidligere sagt at han vil ha barn innen han er 25, men forteller mer om dette i intervjuet, og at han ikke er redd for sin egen sikkerhet.


Han kan gjerne date meg altså !!♥

Ville du datet han?

Marlene♥


Postat av: * I r l i n *

Nice ;) ha en super helg! :D

09.des.2011 @ 11:25
URL: http://irlins.blogg.no
Postat av: Juthamat Cham <3 - Kommenterer alltid tilbake!

Justin, jeg er singel <3

10.des.2011 @ 13:33
URL: http://www.jutha.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33049687