05.jan.2012 | 18:59
Filed Under: Proud Belieber

Proud Belieber - del 1

*Ditt navn*, du må våkne nå hørte du noen rope nede fra kjøkkenet. Stygge skole mumlet du mens du reiste deg fra senga. Du gikk bort til speilet og så på deg selv, du hadde det morrahåret. Jeg går i dusjen, mamma!
Når du kom ut fra dusjen hørte du at moren din banket på, du åpnet etter å ha tatt hånduken rundt kroppen. Jeg skal ordne meg nå så kan du kle på deg på rommet ditt? Spurte hun. Ja, jeg tar med føneren.

 

Når du hadde kledd på deg og fønet håret gikk du ned på kjøkkenet, før moren din hadde dratt på jobb laget hun frokost til deg. Du satte deg ned og skrudde på pc-en, det første du gjorde var å sjekke twitter for å se om Justin Bieber hadde skrevet noe nytt. Du retweetet de ny tweetene om konsertene i Sør-Amerika. Du skulle ønske du bodde i Sør-Amerika akkurat nå men siden du bor i London er det litt vanskelig og komme seg dit nå, og Justin kommer jo til London en gang fremover. Før du dro til skolen skrev du: ?off to school, #proudbelieber?.

 

På vei til skolen møtte du bestevenninna di, dere hadde ikke møttes siden fredag før høstferien. Dere ga hverandre en lang klem før dere gikk videre. Når dere kom fram til skolen møtte du resten av vennegjengen, du syns det var koselig siden høstferien hadde vært veldig kjedelig uten dem.

 

Når du hadde kommet hjem laget du og venninna di Marlene ostesmørbrød. Moren din kom ikke hjem enda så dere hadde huset for dere selv.
Du gikk opp på rommet ditt for å hente høyttalerne og pc-en for å sette på musikk.
Du og Marlene var begge fan av Justin Bieber men dere hadde aldri vært på konsert, Dere ville gjøre alt for å dra på konsert.
Du satte på ?born to be somebody? av Justin, begge to sang med. Dere skrudde ned og begynte å snakke om Justin, alt fra hva dere skulle gjøre for å dra på konsert og til øynene hans.
Jeg skal på den konserten som er neste måned uansett om jeg må jobbe til pappa i 6 år fremover sa Marlene med bestemt stemme. Du bare nikket mange ganger og sa: Vet du hva? Når mamma kommer hjem skal jeg be henne bestille billetter til Wembley-konserten, 14. august. Og vi skal jobbe for å betale det selv! Marlene reiste seg og smilte fra øre til øre, jeg håper moren din kommer hjem snart!

 

En halv time senere hørte du noen ta i dørhåndtaket og moren din kom hjem, du og Lisbeth sprang til gangen. Du begynte å bable masse om konserten og om at moren viste hvor mye du elsket han osv? Helt til Marlene avbrøt deg. Ja det var det jeg skulle si, men kom til poenget da!
Ja okei, mamma, jeg elsker deg og derfor skal jeg og Marlene på konsert neste måned. Vi skal betale selv når vi har fått nok penger. Du sa det veldig fort siden du var så gira. Nåja, sa moren din mistenksomt, er ikke så sikker på det. Hæ, hvorfor ikke? Spurte du skuffet. Jeg er ikke sikker på om det er plasser igjen, smilte moren din. ÅH, jeg digger deg ropte du og Marlene i kor. Du sprang bort til pc-en og gikk in på www.bieberfever.com, du hadde blitt medlem for en måned siden. Det koster jo penger så du brukte bursdagspengene dine for å melde deg inn. Du gikk inn på ?bestill billetter? og trykket på - England, London, Wembley 14. august 2011. Du skalv siden du gledet deg så mye, men så ser du hvor mye det kostet, 1600 for to billetter. Det var jo ikke noe ille, lo du.
Dette klarer vi, Marlene! 


Dagene gikk og du klarte ikke vente til i morgen, for det var selveste dagen! Marlene ringte deg for å spørre hva du skulle ha på deg, hun skulle komme til deg og ligge over i kveld. Du sa at du selv skulle ha på deg en ?I love Justin Bieber? genser og en tights. Hun hadde ikke den genseren så hun fikk låne en JB t-skjorte av deg. En time senere kom Marlene inn på rommet ditt, du satt og skrev til Justin på twitter om at du gledet deg sånn til konserten i morgen. Han hadde nettopp skrevet om at han gledet seg så mye til konserten i morgen, du og Marlene gikk ned og hentet litt snacks og brus for at dere skulle kose dere. Når dere kom opp igjen sjekka du om Justin hadde skrevet noe nytt på twitter, og det var da du så at han?
Skrevet av Marit.. Hva synes du?

Posted by; Marlene


Postat av:

hadde reetweta,

ETT TIPS: Når noen snakker, vær så snill å sett på " eller ' da blir det så mye enklere :- )

05.jan.2012 @ 19:08


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33716894