05.jan.2012 | 19:28
Filed Under: News

Justin gir til de fattige

Justin Bieber har ikke vokst opp i et rikt hjem, heller et fattig ett. Han forteller at de brukte matkuponger for å kunne spise, og nå gir han til de fattige barna.

Whitney Elementary School er en fattig skole med fattige barn. Justin dro dit på besøk for å bringe litt glede inn i livet til barna på skolen. Han sang to sanger for de, og var der hele dagen. Men ikke nok med det, han ga også 200 000 dollar til skolen. Hundre til skolen og hundre verdt i leker.

Han vil knuse Lady Gaga!

? Jeg er her for å gjøre barna glade. Jeg vokste heller ikke opp i et rikt hjem, så jeg vet hvordan det er. Hadde jeg ikke hatt besteforeldrene mine til å hjelpe meg..... Disse barna får hjelp av deg.

Miley Cyrus er også kjent for å gi til veldedighet, så kanskje han har blitt inspirert av henne? De to har hvertfall blitt koblet til hverandre den siste tiden. 17-åringen, Justin, hadde en lang samtale med rektor på skolen. Der fikk han omvisning og hun fortalte om hvordan barna har det.


? De gleder seg aldri til å dra hjem, det er faktisk skikkelig vanskelig for de. Men nå som du har gitt de så mange fine gaver og opplevelser, så kanskje de ikke gruer seg til å dra hjem. Tusen tusen takk.//topp.no

Justin er en snill og herlig person. Gråter av å tenke tanken på det.

Posted by; Marlene
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33717930