08.jan.2012 | 19:38
Filed Under: Blogg

Bieber Parade i Trondheim

Om litt under 2 uker skal det være en Bieber Parade i Trondheim. Så hvis du vil delta, kan du trykke HER for å komme til arrangementet på facebook. Hvis du ikke har facebook kan du lese dette:

 


Endelig skal det bli bieber parade her i Trondheim også.

Vi skal møtes ved statuen som er på torget klokken 13.00 og gå nedover mot mercur og nedover den gaten der. Så går vi nedover og stopper på Trondheim sentralstasjon. Vi blir værende der helt til klokken blir rundt 16.00

Vi må få skaffet megafon og høytallere, og de som vil kan lage plakater og ta med. Ta på deg JB klær om du har! Jeg(Marlene) står for hovedplakaten, så da er det bare for dere å lage deres egne plakater hvis dere vil :-)

Sangene som skal læres utenatt:

Mistletoe(selvom det er etter jul)
One less lonelygirl
Baby
Love Me
Pray
U smile
Never say never
Favorite girl
Eenie meenie

Vi har nå da fått tilattelse fra politiet til å ha paraden , SÅ detter gleder vi oss til , flere ? ♥
vi blir å kontakte media som kanskje blir å komme

Vi vet at det er vinter og kansje litt(veldig) kaldt, men ALT for Bieber. Right? Vi skal klare å få han til norge! NEVER SAY NEVER!

Vi orker ikke lære oss noen danser. Men vi skal ha med Every day Im shuffelin. Da er det bare å ta av og danse som du vil! haha (fordi justin elsker den sangen)

DEN SOM HAR HØYTALLERE SOM KAN TAES MED, TA DE MED, DET SETTER VI PRIS PÅ! OG HVIS NOEN VET HVOR VI FÅR TAK I MEGAFON, SÅ SI IFRA! :-)Håper på at så mange som mulig vil delta på dette.

Posted by; Marlene
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33799765