09.jan.2012 | 09:51
Filed Under: Proud Belieber

Porud Belieber - del 2

Her er del 1

 

Først hadde retweeta deg så followet deg etterpå. Du hylte så høyt at moren din sprang opp trappen for å se hva det var, da hadde du dottet av stolen. Du og Marlene lå og skrek av gledet på gulvet. Du kunne ikke skjønne det, han followet deg på twitter dagen før du skulle på konsert! Moren din sto og lo av deg, og skjønte at du virkelig elsket Justin så mye. Hun sa at dere måtte legge dere siden dere måtte være opplagte til den store dagen i morgen.
Når dere hadde lagt dere fikk dere ikke sove så dere lå og skravla helt til klokka halv 2 på natta, da hadde du vært så glad som du aldri hadde vært før. Det siste du tenkte på før du sovna var at i morgen, vil drømmen din oppfylles.

 

Neste morgen hadde moren din laget frokost til dere, hun kom opp på rommet med et stort brett med pannekaker og sirup. Det var livretten din, du ga moren din en god klem før du ba henne gå ut. Du hadde tenkt at dere måtte finne en bra måte og vise hvor takknemlig dere faktisk var.
Kan vi ikke lage et sånn stort og fint kort da? Der det står en lang melding om hvor takknemlig vi er, ikke sant? Marlene hørtes kjempe gira ut. Ja okei, men vi må gjøre det uten at hun merker det da. Sånn at det blir en hemmelighet, du smilte så stort som du aldri hadde gjort før. Dere begynte å lage kortet, timene gikk og plutselig var klokken halv seks. Dere måtte begynne å ordne dere siden konserten startet klokken 20:00. Marlene gikk på do mens du kledde på deg, du hadde aldri vært så spent før. Når Marlene kom tilbake var dere begge ferdige med å ordne dere å sminke dere. Moren din banket på døren og sa at dere måtte dra nå.

 

Etter å ha kjørt i noen minutter var dere fremme, det sto tusenvis av jenter i lang kø for å komme inn. Når du gikk ut av bilen så du en gutt med hette på andre siden av gaten. Du spurte Marlene om hvem det var, og hun visste ikke. Du lurte på om du skulle gå bort til han eller ikke, så du bestemte deg for å gjøre det. Du gikk over gata og bort til han, du gikk foran han og spurte hva det var. Han dro deg bak hjørnet og tok av seg hetta, det var Justin Bieber. Han tok hånden sin over munnen din og ba deg om å være stille, du kjente gledestårer nedover kinnet ditt. Kunne dagen her bli bedre? Han tok bort hånden fra munnen din og spurte deg om du hadde lyst til å være hans OLLG på konserten. Du frika helt ut, du hoppa opp og ned. Du ante ikke hva du skulle si, men svaret var jo selvfølgelig ja! Han sa at han måtte gå og skifte før konserten startet. Du bare sto der og smilte, du var helt målløs. Han ga deg en klem og gikk videre bortover gata. Du sprang bort til Marlene som sto å så bekymret etter deg, VET DU HVA? Ropte du kjempe høyt. Alle jentene snudde seg mot deg, du hvisket lavt at du nettopp hadde snakket med selveste Justin Bieber. Marlene trodde deg selvfølgelig ikke. Du sa at du fikk lov til å være OLLG på konserten, Marlene sto og kiket stygt på deg. Bare vent og se, du skal få bevis!

 

Dere hadde stilt dere i den lange køen, når dere var nesten helt framme ved skranken kom Kenny bort til dere. Han ba dere bli med han inn backstage. Alle jentene begynte å hyle når dere hadde forsvunnet bak hushjørnet. Du lovte deg selv og ikke gråte, men det funket ikke. Tårene rant, Marlene var så sjokka at hun hadde haka nede på brystet. Dere skal få backstage billetter av Justin, men først må jeg få bekreftelse på at det var du som snakket med han i sta. Kenny sto og så på deg, du viste ikke hva du skulle si. Marlene svarte et lavt ja. Du sa at det var du som snakket med han og at han ga deg en klem, du smilte så stort som du aldri hadde gjort før.
Okei, Justin! Jeg tror det er henne, sa han mens han kikket inn bakdøren. Justin kom ut av døren og klemte dere begge. Hyggelig å møte dere, smilte han. Marlene skjønte ingenting, alt hadde gått så fort, dere hadde nettopp fått en klem av Biebs liksom. Det var ca. en halv time igjen til konserten startet for fult, du og Marlene tok på dere backstage-passene og gikk inn. Der sto Pattie, Ryan og Kenny. Kenny sa at dere skulle sette dere ned på en sofa som sto ved siden av scenen, du kunne se hele scenen derifra. Den er lilla, skikkelig swag! Marlene pekte på sofaen, jeg klarer ikke vente til å se han live! Ikke jeg heller, alt har gått så fort. Jeg har fått to klemmer av han, og backstage pass. Det må være skjebnen sa du.

 

WHEN I SAY JUSTIN YOU SAY BIEBER, JUSTIN ? BIEBER, JUSTIN ? BIEBER! Hørte du fra høytalerne, nå starter det hvisket du, drømmen min går i oppfyllelse. Marlene nikket og smilte, jeg skjønner ikke at dette er sant. Klyp meg sa hun, er dette en drøm? Du kløp henne i armen akkurat når musikken startet, når den deilige stemmen begynte å synge. Okei, dette er ikke en drøm! Han startet med å synge ?love me?.

 

Det var kommet til nest siste sangen, som var ?One Less Lonley Girl?. Justin kom ut fra scenen og kom bort til dere. Marlene sto å trippet på stedet, han tok henne på skulderen og sa at det går bra, det er bare meg! Du trodde Marlene skulle til å besvime, men hun overlevde. Justin dro deg med bort og begynte å snakke med deg. Kan jeg få vite navnet ditt, siden jeg vil gjerne at du blir med på middag i morgen. Jeg.. jeg heter *ditt navn*, hva heter du? Eh, det ble litt feil sorry, jeg vil gjerne være med deg på middag! Han tok hånden din og ga deg en lapp med et nummer, han smilte og sa at danseren kom og hentet deg snart. Marlene kom bort til deg etter at Justin hadde gått ut på scenen igjen, du viste henne lappen og smilte fra øre til øre, vi skal spise middag sammen i morgen! En av danserne kom bort til dere og tok deg i hånden, nå skal du ut på scenen med Justin sa han. Marlene ga deg en klem før du gikk ut på scenen, dette er det store øyeblikket smilte hun. Hun var veldig sjalu på deg, det lyste ut av øynene hennes.

 

Hva synes du?

historien er skrevet av Marit.
Posted by; Marlene
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33811672