14.jan.2012 | 11:56
Filed Under: News

Jeg er ikke noe barn lenger!

Justin Bieber ønsker snart voksenlivet velkommen, da han fyller 18 år den 1.mars i år. Da åpner det seg mange flere muligheter for stjernen.

I et intervju med V Magazine sa pop-stjernen at han det var et par ting han ville gjøre helt klinkende klart:

- Jeg er ikke et barn lenger, men ikke helt voksen heller. Jeg lærer fortsatt og kommer ikke til å prøve å gjøre det folk vil jeg skal gjøre. Kommer heller ikke til å begynne å feste og la folk se meg med alkohol. Jeg vil gjøre ting i mitt eget tempo.

Bieber blir filmstjerne

Kjekkasen har nylig gitt ut julealbum, og hiten Misletoe solgte over all forventning. Det har gått rykter om at Justin og Miley Cyrus skal samarbeide også. Han gjorde også en julesang sammen med Mariah Carrey. Men stjernen har ingen planer om å omfavne voksenlivet på en vill måte.

- Jeg kommer ikke til å begynne å synge om ting som sex, dop og banning, sier han. Jeg er opptatt av kjærlighet, og vil synge mer om dette. Jeg vil være en som alle respekterer, avslutter han.


Målet hans er å bli best i hva han driver med. Han vil være bedre enn noen som noen gang har gjort det han gjør. Og for å gjøre det må han jobbe hardt, være snill mot mennesker og behandle folk med respekt. Jobbe så hardt jeg kan er også viktig.

- Det er ikke verdt det om jeg ikke er den beste.Gutten min (vår) begynner å bli voksen!

Posted by; Marlene


Postat av: Karoline Pedersen -Justydbiebs.blogg.no

kjempefint design og slikt, men litt rart at du fortsatt blogger her... siden du sa du ikke hadde til :( men digger bloggen, og om dere trenger g-blogger er jeg her for dere <3

Jeg har jo blogget her selv og slikt :D I <3 U

19.jan.2012 @ 06:32


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33941614