17.jan.2012 | 12:17
Filed Under: News

Her viser han enda et talent!

Justin Bieber overrasker stadig!


Justin Bieber opptrådte på et radio-program i Las Vegas, og da slo han til med litt freestyle rapping! Denne gutten har flere talenter enn sang, trommer OG gitar!Bootleg Kev på Hot 97.5 er radiostasjonen han var på besøk hos. Der ble han oppfordret til å rappe freestyle, og var ikke sen om å trå til. Han sendte også en privat beskjed til kjæresten, Selena Gomez, hvor han sa "vi vil aldri være fra hverandre."


Selena, som nylig ble truet på livet , er som kjent svært glad i kjæresten sin. De to holdt forholdet sitt skjult i lang tid, før de bestemte seg for å se det som det er. etter det har de vært på mange ferier, shoppingturer og basketball-kamper sammen.Justin har mange talenter. Han spiller trommer, gitar og synger. Men nå fyller han snart 18, og da har mange forventet at han skal endre stil. Dette vil han ha seg frabedt.? Jeg vil ikke synge om andre temaer enn før, selv om jeg blir 18. Jeg er opptatt av kjærlighet
, sier sukkerklumpen.

 


Trykk på bildet så kommer du til topp hvor du kan se en video av Justin når han rapper.

Posted by; Marlene


Postat av: julievilblistor

SV: Har ingenting imot om du bruker bildet av "justinbieber" tattoveringen min i bloggen din, så lenge du legger med link til bloggen min. Takk for hyggelig kommentar! :)

17.jan.2012 @ 14:48
URL: http://julievilblistor.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34023897