19.feb.2012 | 10:57
Filed Under: News

Folk kommer til å klikke helt!

Justin Bieber har mye på gang, og nå er et av hans nye prosjekter kjent. MTVs produsent RedOne fortalte at sangeren nylig var i studio med tenåringsstjernene Far East Movement.

? Bieber-prosjektet har akkurat startet opp, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg kan snakke om det, men det kommer til å bli en hit. Fas East movement holder til i Los Angeles og Justin sang refrenger på en av deres sanger. Det hørtes kjempekult ut og jeg tror folk kommer til å klikke helt! forteller produsenten til MTV.

Gifter seg med fan.

Selv om alle andre detaljer rundt prosjektet er topp hemmelig, fortalte Red at 17-åringens talent var mer modent nå.

? Han er veldig positiv og er an fantastisk sanger. Alt er så bra. Han er Justin Bieber. Han er en sensasjon. Jeg tror han er i ferd med å få en skikkelig bra manne-røst. Han er ekte artist, forteller produsenten.

Bieber er opptatt med å spille inn sin egen sang, «Believe», som kommer i 2012. RedOne-produsenten forteller at det er mulig at de skal være med på denne sangen, men at det er usikkert enda.

Det er ikke bare disse som skal være med på Justins nye album. Produsenter som Pharell, Timbaland og Will.I.Am og rapperne Drak og Lil Wayne deltar også.

Albumet kommer senere i år!Posted by; Marlene
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34872587