24.mar.2012 | 21:22
Filed Under: Blogg

Til alle Bieber hatere!

Tenkte jeg skulle poste dette på denne bloggen også. Skrev den helt selv for en stund siden. 

Til alle dere haters der ute!

Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor dere HATER Justin Bieber. Han har da faen meg ikke gjort dere noe! Han har bare levd drømmen sin og blitt populær blant mange jenter verden over. Han har ikke gjort en eneste person noe i det hele tatt. Han er faktisk omtenksom og han tenker på andre før seg selv. Han har donert MYE, og da mener jeg MYE penger til veldedighet! Det kan ikke finnes mer omtenksomme personer der ute i verden. Og alt dere gjør er å rakke ned på en person som ikke har gjort dere noe! Det er helt unødvendig! Og hvis dere gutter klager på han fordi han får oppmerksomheten hos jenter og ikke dere, så er det jo faktisk en grunn for det. Hvis alle dere gutter der ute som hater Justin, bare sluttet å hate han og bruke så mye tid på å rakke ned på han, så kanskje vi jenter hadde respektert dere mere. Dere må respektere hvilken musikk vi liker. Jeg sier IKKE at dere skal like han, for det trenger dere overhodet ikke. Men at dere kan slutte å hate han, kan dere. Fordi HAT er et veldig strekt ord! Jeg skjønner jo at dere ikke liker musikken hans, fordi vi alle har forskjellig musikksmak. Men hvis dere skal hate han bare pga at dere ikke liker musikken hans, da er dere bare barnslige! Og jeg vet at det er mange gutter der ute som er utrolig sjalue på han. Men hallo, hvem er ikke det? Han er jo en kjendis, og han oppnådde drømmen sin, og han holder fortsatt på med den. Det er nok mange av dere gutter som også har en drøm, og da kan jeg si at dere burde prøve å leve etter drømmene deres, istedenfor å legge så mye hat i en person dere ikke kjenner i det hele tatt.

Mange av dere mener han har en jentestemme. Og det er jo bare fordi dere bare har hørt på sangen «baby». Og der kan jeg selv si meg enig i at han høres ikke hundre prosent ut som en gutt. Men da var han ung og hadde ikke kommet i stemmeskiftet enda. Men han har det nå, og han har en nydelig stemme som høres på lang vei at han er en gutt. Og til dere som mener han er homo, HALLO I LUKEN!? Han har en kjæreste en jentekjæreste som heter Selena Gomez. Han synger også om jenter veldig ofte. Og han har vært sammen med andre jenter før. Han elsker å klemme jenter! Så ikke kom her og kall han for en homo. For da tror jeg ikke dere vet hva en homo er.

For dere jenter som hater han. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor. Det er jo greit at dere ikke liker musikken hans, for alle trenger ikke gjøre det. Men hvorfor hate han for at dere ikke liker musikken hans? Det er mange kjendiser i verden som jeg ikke liker. Men jeg hater dem ikke, nettopp fordi de ikke har gjort meg noe, og det kommer de ikke til å gjøre heller. De er bare kjentpersoner som har levd drømmen sin om å bli sangstjerne. Og det har de oppnådd. Hvis alle sammen skulle gått rundt og hatet de personene de ikke likte, da hadde det vært mye hat her i verden.  Det er så utrolig tragisk å hate en kjendis for INGENTING!

Alt Justin gjør er å leve drømmen sin om å være sangstjerne fordi han elsker å synge. Han elsker familien sin og fansene sine! Han kunne gjort ALT for dem. Som sagt, så har han donert Mye penger til veldedighet. Noen av dem er til sykehus og skoler. Han har hjulpet mange mennesker her i verden bare med å gi dem penger og omsorg. Til og med musikken hans hjelper mange personer her i verden.

Noe jeg virkelig lurer på, er HVORFOR BRUKE SÅ MYE TID PÅ EN PERSON DU IKKE LIKER?

Bare tenk litt på det før du hater en person.

-Marlene


Postat av: Nathalia, Caroline & Sandra

Er helt enig med deg, de har ingen grunn til å hate han. Han lever bare drømmen sin ut 100% noe som er utrolig bra. og du har rett ingen kan hate noen pga de ikke har samme musikk smak, det blir for dumt!! Justin er et bra menneske og et godt hjerte! <3 :D

Bra skreve <3

24.mar.2012 @ 21:28
URL: http://ouurworld.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35663242