26.04.2012 | 15:03
Filed Under: News

Ga beskjed til barnemoren

Justin Bieber benektet påstandene fra kvinnen som i et søksmål påsto at han er faren til hennes fire måneder gammel sønn.

Mariah Yeater (20) begrunnet søksmålet med at hun og superstjernen hadde en kort affære den 25. oktober 2010, etter en forestilling i Los Angeles Staples Center. Og at han er faren til hennes nesten fire måneder gamle sønn, Tristyn Anthony Markhouse Yeater.

Nå twitrer han en humoristisk beskjed til barnemoren: 

? Kjære Mariah... Vi har aldri møttes... Så rett fra hjertet , vil jeg bare si..... Dette var saken.
Biebers advokat Howard Weitzman skal ha kontaktet kvinnens advokater for å fortelle dem at sangeren ville gjennomføre testen når han returnerte fra Europa. Weitzman har også valgt et laboratorium for å gjennomføre testen, ifølge TMZ.com Yeater på sin side hevdet i et TV-intervju at hun har bevis nok på at Bieber er faren til barnet hennes.

- Jeg har nok bevis, han fattet raskt interesse for meg. Først var vi sammen med andre, og så spurte han om jeg kunne tenke meg å bli med et annet sted. Når vi kom til noe som viste seg å være et baderom, forandret han seg helt og ble mer og mer aggressiv, forklarte Yeater til The Insider.


Uventet pappa-støtte

Bieber har hele tiden hevdet at det hele er løgn. Under prisutdelingen MTV EMA i Belfast søndag kveld sa han at han er lei av all dritt som har stått om ham på nettet i det siste.

Han vant heldigvis saken!
Postat av: loveyourlifedonthateit

Go Bieber, go Bieber, go Bieber <3

26.04.2012 @ 16:19
URL: http://loveyourlifedonthateit.blogg.no


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36295992