14.06.2012 | 14:51

Three words for you - Del 1

Hei dere :) Da starter jeg historien min. Dette er min først historie, så jeg håpper dere liker den. Gjerne skriv kritikk også blir jeg superglad for kommentarer.

"*DN*, nå må du virkelig våkne. Dette er din siste skoledag før vi flytter" ropte moren din. Du dro puten over hodet ditt å irriterte deg over at moren din alltid vekket deg. "Jadaaa" ropte du å slang puta de i veggen. Siste skoledag her i Norge før du drar rett til Atlanta. Blir vel bedre å komme unna kalde Norge til varme Atlanta, eller er det varmt der? Du reiste deg opp å subbet med kanintøflene dine i bakken. Du heter *DN* og er 16 år. Skole hater du, men elsker Cheerleading. Du gikk inn på badet med hengende hodet å tok sminkefjerneren i ansiktet å gnidde vekk sminken fra ansiktet ditt. "Skjønnhetssøvn du liksom, man blir jo stygg" sa du å tok fuktighetskrem i håndflaten å smurte det i ansiktet. Du sminket deg ganske lett å grede igjennom det lange brune håret ditt. Her i Norge bodde du med moren din å broren din, Sam som er 18år i et minihus. Faren din døde i en biluykke for 5 år siden, men du kjente han ikke så godt siden han forlot deg og moren din når du var 2 år. Det var da han begynte med narkotika. Nok om det. Du dro frem klærene du hadde plukket ut i går, og tok det på deg. Du er en jente som er veldig glad i mote, kle deg fint å shoppe. Du skrudde på radioen å danset til "Live my life- Justin bieber". Du var ikke akkurat en belieber, men fan derimot! "Jeg drar nå" sa du å slang vesken din over skulderen. "Vent da, jeg kjører deg" sa broren din å viftet bilnøklene sine foran deg. Som du sikkert merket hadde du og broren din et spesielt søskenskap, dere elsket hverandre og var bestevenner. "Takk" sa du å smilte til han før du lukket døren etter deg.

Dette hadde du på deg med noen smykker og den brune veska de

Du hoppet inn i bilen å Sam så på deg. "Er det noe?" sa du å vendte blikket mot han. "Jeg er bare redd for at jeg mister vennene mine helt her, å at vi ikke får noen venner i Atlanta" sa han å så skuffet på deg. "Sam, ingen vil glemme oss. Å jeg vet vi får nye venner" sa du å la hånden oppå hans. "Takk, jeg er glad i deg" sa han å smilte. "Jeg er glad i deg også" sa du å så ut av vinduet. Dere var endelig fremme å du så crushen din, Nicolay gå ut fra bestevennen, Peter sin bil. "Tusen takk for turen brur" sa du å åpnet døren. Sam nikket til deg. "Nicoo" sa du å sprang ut av døren. "*DN*" sa han å snudde seg i mot deg. Han løftet deg opp å kysset deg på kinnet. "Du er best" sa du å holdte hardt rundt nakken hans. "Jeg vil savne deg helt sykt" hvisket han deg i øret. "Jeg vil savne deg også" hvisket du før han slapp deg ned. "Peter" sa du å gikk bort til han. "*DN*!!" sa han glad å klemte deg hardt. "Vil virkelig savne deg" sa du å lagde sutreleppe. "Vil virkelig savne deg også søta" sa han å tok hendene dine. "Nico, kom da" sa du å vinket han bort. "Kommer" sa han å fniste. Han kom bort å tok deg i hånden. Der gikk du med Peter og Nico i hver din hånd. Besteveninna di, Sarah skulle ha møtt deg nå. Du tenkte ikke så mye over det, hun var sikkert på do ellernoe sånt så du tok frem skolebøkene dine å skulle til å gå til timen da noen dro deg i hånden. "Ikke gå" sa Nico å holdte deg i hånden. Han tok hendene rundt deg å dyttet deg inntil skapet. Du tok hendene dine bak nakken hans å kysset han smått på leppene før noen kremte bak deg. Du slapp taket å så Sarah stirre på deg. "Sarah, hva faen har skjedd med deg?" sa du å måpte da du så ansiktet hennes. Henne hadde gått fra til en vanelig jente til en jente med oransje trynet, hvite lepper, masse mascara og rosa klær. "Eh altså, jeg trodde at du dro i går. Så jeg fant noen nye venner" sa hun å himlet med øynene. "Sarah, vi har vært bestevenner i 13 år!" sa du med øynene fulle av tårer. "Unnskyld, men du er liksom skolens taper" sa hun å himlet med øynene. Du klarte ikke mere så du løp rett bort til Sam som stod med fotballguttene. "Sam!" sa du å ga han en klem. Sam var aldri flau over at du klemte han foran vennene hans. "*DN*, hva har skjedd?" sa han å strøk deg over ryggen. "Sarah, say no more" sa du å tørket tårene dine. "Wtf?" sa han å trakk seg unna deg. "Ikke bry deg om henne, jeg må gå nå. Glad ideg" sa han å vinket. "Glad i deg også" sa du å smilte. Du gikk inn i timen å satte deg ved siden av en random jente. Du orker bare ikke Sarah akkurat nå. Du konsentrerte deg gjennom timen ved å skrive "Justin bieber" over hele boka de. Når ble du så interessert i han da? "Timen er ferdig, gå å ta lunsj" sa læreren din å åpnet døren. Du reiste deg opp å gikk ut i gangen å du stoppet raskt opp. Tårene dine samlet seg i øyekroke å du knakk sammen totalt.

- Hvorfor knekker du sammen? || Syntes om første del?

- Carina


Postat av: lyfe

hei :) Spennende start på historien og gler meg til å lese resten <3 det var litt uvant å lese som om at jeg er hovudpersonen, men det funka fett ;) Lykke til med å skrive videre, kjempebra skrevet ^^

- Lyfe

14.06.2012 @ 15:02
URL: http://lyf3.blogg.no
Postat av: Marlene

MER!

14.06.2012 @ 16:13
Postat av: silje<3

mer!

14.06.2012 @ 16:18
URL: http://siljehansenn.blogg.no
Postat av: Jus10n Bieber

Heei! Du er superflink til å skrive! :-) gler meg til neste del! <3

14.06.2012 @ 16:22
URL: http://jus10nbieber.blogg.no
Postat av: Sunniva

mer

14.06.2012 @ 17:00
URL: http://sunnivastubseid.blogg.no
Postat av: Ovidie

Mer! :D Digger den allerede!♥

14.06.2012 @ 17:32
Postat av: Ingrid Elisabeth

Mere, utrolig søt historie ! :)

Venter på mere nå!

14.06.2012 @ 18:09
Postat av: Eline

Meer!

14.06.2012 @ 18:10
Postat av: Emma<3

fin blogg :D

15.06.2012 @ 13:49


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37194882