14.06.2012 | 16:03
Filed Under: Blogg

Ryktene sier at Justin ville slutte med musikken

Hei dere :) Var rundt på noen blogger nå. Så ser jeg oversikten "Justin slutter med musikk?". Hjertet mitt dunket så hardt, tårene begynte å trille og jeg fortet meg inn på linken. Da stod dette :

 

Justin bieber sluttet nesten med musikken. "Boyfriend"sangeren som gir ut hans andre album "believe" inrømmer at han nesten ga opp musikk karrieren sin fordi han ikke klarte å takle presset. Han sa "Det har vært så mange ganger for jeg har hatt lyst til å si :'Nok er nok, jeg vil ikke gjøre dette mere".

Den 18 år gamle sjarmøren - som fortiden "dater" Selena gomez - sa at det kun var kjærligheten han følte fra sine millioner av fans, som fikk han til å ikke fortsette. "You kept my heart from falling" er en tekst fra en av hans nye sanger, og når vi snakker om den, så sa Justin til en Hollywood reporter. "Jeg syntes den er viktig for meg fordi den handler om fansen min og om hvordan de har hjulpet meg. De har virkelig hindret hjertet mitt i å falle (kept my heart from falling), fordi de har alltid vært deg, og stolt opp og heiet på meg."

Believe blir gitt ut 17.Juni og har forventninger til å bli en "Worldwide Smash"! 

Jeg fant dette HER som fant det på MTV HER

Det ble skrevet den 24.Mai da ;) Så jeg er glad ihvertfall han fortsetter !

 
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37196823