14.06.2012 | 19:35

Three words for you - Del 2

Tusen takk for kommentarene søtiser ! Jeg blir så utrolig glad for kommentarer, det betyr at dere setter pris på at jeg skriver historien. Tusen takk igjen! Også har jeg en gladnyhet til dere. Jeg var egentlig bare en gjesteblogger for Marlene, men Marlene syntes jeg var flink til å oppdatere så jeg spurte bare om jeg kunne få være en fast blogger, hun svarte ja. Derfor er jeg en ny fast blogger, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Her kommer det en ny del ! :)

______________________________________________

"NICO?!" skrek du å stirret på han. "Å fuck" sa han å dyttet seg unna Sarah. "Sarah" sa du å så trist på henne. "Vi er ikke bestevenner lenger, så who cares?" sa hun å smilte frekt. "*DN*, siden du flytter kan jeg drive med noen andre da" sa Nico å så rart på deg. "Jeg skjønner ikke hvorfor dere gjør dette mot meg" sa du å med øynene fulle av tårer. Hele skolen hadde stelt seg rundt deg å du så alle sammen så skuffet på Nico. "Tusen takk skal dere faen meg ha, dere er ikke verdt dette. Jeg kommer søren meg til å få det bedre i Atanta. Tusen takk for at dere BEGGE har knust hjertet mitt" ropte du å dyttet deg igjennom klengen. "Godt gjort" sa fotballguttene som kom inn døren. "*DN*" hørte du Sam rope. "Sam" sa du å løp i armene hans. "Å du må virkelig komme deg hjem" sa han å strøk deg på ryggen. "Nei, jeg skal klare dette på egenhånd" sa du slapp taket hans. "Sikker?" sa han å la pannen sin på din. "Jepp, jeg er sikker" sa du å kysset han på kinnet før du gikk inn i klyngen som ikke hadde rørt på seg. "*DN*" sa Nico. "Det er meg" sa du å la armene i kryss. "Jeg likte deg aldri, du er jo ikke noe pen, ikke digg eller noe. Og det med faren din fortjente du" sa han å så stygt på deg. Greit at han kalte deg stygg, du har adri kaldt deg særlig pen uansett. "Nico du Nico, greit jeg vet jeg er stygg. Men ingen i helvette tar inn faren min" sa du å så stygt på han. "Like i care" sa han å lente seg mot Sarah igjen. "Så fuck you" sa du å slo til han i trynet. "*DN*, skal du bank?" sa han fort. "Heller du" sa du å sparket han rett i punktet. "Ah fy....." skrek han. "Wops, var ikke meningen" sa du å gikk ut av klynga igjen. Folk stirret skikkelig på deg å klappet deg på ryggen. Du gikk ut i gangen å ned i Gymtimen, alltid etter Lunsj har dere fritime, selfølgelig velger du Cheerleading. Du gikk ned i garderoben til laget ditt å skrev ned en liten Hade-hilsen fra deg. "Så, det er her du sitter?" sa Katarina, en jente i klassen din. "Ja, jeg skal jo flytte så jeg bare skriver en melding til de på laget. Også tenkte jeg å trene siste trening" sa du å reiste deg opp. "Jeg er så med, de andre jentene er i gymsalen allerede" sa hun å blunket. "Greit" sa du å smilte. Du byttet til Cheerklærene dine å løp ut i gymsalen. "Selwazy" heiet du å løp fornøyd ut imens du tok noen flikkflakk å kastet the pum-pum(Er det det de heter?) i luften. Dere trente en ganske lang stund før du fikk en melding av moren din at dere dro til flyplassen om en time. "Jeg er nødt til å gå nå, men kan vi ta et gruppe-bildet?" sa du å tok frem speilreflekskameraet ditt fra veska de. Dere satte dere ned i posisjonen deres å fikk et utrolig fint bildet.

420437_299311566791507_100001379979598_749288_19399223_n_large

Du fikk lov til å beholde drakten som et minne, så denne skulle du virkelig henge opp på rommet ditt i Atlanta. Du løp hjem i sprutende regnvær å du kom hjem akkurat før det begynte og tordne. "Jenta mi, gå å skifte før vi drar" sa moren din å strøk deg på ryggen. Du smilte å tok frem baggen din å fant frem en grå joggebukse, hvit genser å dine hvite converse. Du satte håret i en strikk å satte den søte cheerleader sløyfen din i håret. "Ready" sa du til moren din. "Flott, da drar vi" sa moren din å tok baggen din. "Sam, kom da" ropte du. "Jada, masa" sa han å kom løpende ned trappen. "Greit, da drar vi" sa du fornøyd å gikk inn i bilen. Det tok bare 5.minutter å kjøre til Gardemoen. Dere gikk inn i Gardemoen å løp bort til flyet deres. Dere ga bilettene deres og prøvde å finne plassene deres. "Her skal jeg sitte" sa moren din å satte seg ned. "Å, vi sitter heldigvis sammen" sa du å grep armen til Sam. "Her" sa dere etter fem minutters leting. Dere satte dere fornøyd ned å du dro ut alle tingene dine. Folk stirret skikkelig rart på deg, men det gjorde da ikke noe. Du tok på deg sovemasken, puttet øreproppene i ørene og hodelputa de. "God natt" sa du å blunket til Sam. "God natt" sa han å fniste. Etter noen timers tid kjenner du at noen prikker deg på skulderen. Du bråvåkner å ser at Sam sitter å prater med en gutt. "Hva er det nå da?" sa du å så irritert på Sam. "Neida, jeg ville bare at du skille hilse på Ryan" sa han å pekte på gutten hans satt å snakket med. "Å hei, jeg er *DN*" sa du å smilte. "Ryan, Ryan Butler" sa han å hilse. "Koselig" sa du å smilte. Greit kjekk skal jeg si deg! "Så, dere skal flytte til Atlanta?" sa Ryan å så på dere. "Jepp, blir kjempe gøy det altså" sa du å fniste. "Men jeg lurte på noe...". Sa Ryan.

- Hva lurer Ryan på?

Kommer flere deler i kveld helt til jeg skal øve på Naturfagen. - Carina


Postat av: Marlene

Meeer!!

14.06.2012 @ 20:03
Postat av: Ingrid Elisabeth

DRAMA, det liker vi :D

ååå Ryan butler <3

Mere! Elsker historien din

14.06.2012 @ 20:05
Postat av: Ingrid Elisabeth

MERE

ER AVHENGIG

14.06.2012 @ 20:05
Postat av: Ingrid Elisabeth

hihihi mereeee

14.06.2012 @ 20:06
Postat av:

Meer <3 elsker historien selv om du bare er på del 2 <3

14.06.2012 @ 20:06
Postat av: Ingrid Elisabeth

MERE FOR ******************!!!!!!!!!!!!!

14.06.2012 @ 20:06
Postat av: Ingrid Elisabeth

du liker jo kommentarer så meree

14.06.2012 @ 20:07
Postat av: Jus10n Drew Bieber

Mer! Elsker denne historien, gleder meg mye til å følge den helt til slutten ♥

14.06.2012 @ 20:09
URL: http://jus10nbieber.blogg.no/
Postat av: Heda

meree<3

14.06.2012 @ 20:09
Postat av: Eline

Meeer! ♥

14.06.2012 @ 20:44


    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37201639