27.08.2012 | 17:24
Filed Under: Blogg

Norske Beliebers Store Dag 2012

Hei alle nysgjerrige Beliebers og ikke Beliebers!

Nå begynner det å nærme seg Den Norske Beliebers Store Dag 2012.  Så tenkte å legge ut litt info om den.  (arrangementet han du finne her)

 

Det har vært mange fine treff og parader med beliebers før, og vi har derfor bestemt oss for å lage en stor parade igjen. Dette foregår over hele Norge. Det arrangeres også en parade i Oslo av Rikke, Sandra og Ann Cathrin. Og vi tok av oss ansvaret til å holde denne paraden i Trondheim.

Vi ønsker nå å arrangere ett Belieber treff både for å vise vår takknemelighet for at Justin kom å besøkte oss her i Norge og for å samle oss til en super gøy dag.

Marlene har fikset med noen premier, og hun får flere i po

sten senere. Så dette blir bra :)

Hvis vi får tak i scene med høytalere, mikrofon og hele pakka der så blir det mye synging. Derfor jobber vi en del for å fikse dette. Det er allerede 5 stk som har meldt seg til å synge. Hvis du også har et ønske om det, så er det bare å ta kontakt med en av oss.

Vi har ikke planlagt noe så langt, men planleggingen pågår og vi vil oppdatere dere så fort vi vet mere. Alle sammen vil vel at dette skal bli et stort og trivelig arrangement ? Derfor blir det konkurranser, kanskje dans ,sang og prating med beliebers. Det blir evt. en liten parade også, der hvor vi går i gatene å synger. Vi blir vel også stående på torget og synge en del, og om vi får scene er det på torget det meste vil foregå.


Datoen er ikke fastsatt, men kommer mest sannsyneligvis til å bli i september. Det er fordi det er en del som reiser bort i sommerferien, og vi vil at flest mulig skal få være med å oppleve dette. 
Følg med på siden for mer info og oppdateringer. 

Dream big and Never Say Never !! ♥Sorry for liten skrift. Men kopierte det fra facebook. Som sagt så er ikke dato og klokkeslett bestemt helt hundre prosent enda. Men oppdaterer selvfølgelig når dato og klokkeslett er bestemt.    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38572000