27.09.2012 | 18:12
Filed Under: Blogg

Justin Bieber i sorg

Hallo !

Som dere alle vet så mistet vi en stor  Belieber igår. Noe som både Justin, Beliebers, familie og venner av Avalanna er utrolig lei seg for. Jeg kjente tårene komme når lillesøsteren min ringte meg i går og fortalte meg det da jeg var på vei hjem fra skolen. Jeg gråt enda mer da jeg så bildene Justin hadde lagt ut på instagram. Jeg blir så lei meg når Justin er lei seg. Det gjør vondt å tenke på at han har det vondt.

Det var en tung dag for Justin Bieber (18) og alle beliebers da den triste nyheten kom i går. Justins 6 år gamle venninne Avalanna Routh, og en av hans største fans tapte kampen mot kreften. Justin viste sin store sorg på nett, både på Twitter og Instagram.

Avalanna led av en sjelden type dødelig hjernekreft og fikk sitt største ønske sitt oppfylt i februar i år, da hun fikk møte Justin. Han har tatt henne med på konsert og på intervjuer, og de ble tett knyttet. På sykehuset "giftet" de seg, og derfor har Avalanna også blitt kalt Mrs. Bieber.

Alt for meg
Justin har i flere intervjuet tidligere uttrykket hvor mye Avalanna betyr for han. - Hun betyr alt for meg, og det er så vondt at jeg kanskje aldri får se henne igjen, sa han tidligere i år.

Dette tvitret Justin i går:

"just got the worst news ever. one of the greatest spirits i have ever known is gone. please pray for her family and for her. "

"RIP Avalanna. i love you "

"please show respect to her and her family. say a prayer for her and for them. i miss her"

//topp.no

-Marlene

 
    Navn:
    Husk meg?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39132937