04.jan.2012 | 13:58
Filed Under: Dagens Imagine

Mini Imagine

Nå har jeg skrevet en liten Imagine til dere. Får dette innlegget over 10 kommentarer så skriver jeg enda en.


Du satt på 15. rad på en Justin Bieber konsert. Han var idolet ditt. Inspirasjonen din. Du hadde likt ham helt siden 2008. Han sang Runaway Love. Yndlingssangen din. Du hylte som bare det. Du hadde rettet håret og du hadde på deg en kort dongrishorts og en JB t-skjorte. En dame kom plutselig bort til deg. Hun prøvde å si deg noe, men du hørte ikke hva. Hun gjentok spørsmålet. «Vil du være OLLG jenta?». Det tok noen sekunder før det gikk opp for deg hva hun faktisk spurte om. Du begynte å hyle! «Jaaaaa!». Du var kjempeforvirret, men også glad. Damen tok deg med bak scenen. Det var en lang vei. Du hørte at Justin begynnte å synge 'One less lonley girl'. Plutselig så du en av danserne til Justin. Han fortalte deg hva du skulle gjøre. Så åpnet den store døren seg. Danseren følgte deg ut og satte deg på en krakk midt på scenen. Danseren pekte plutselig til høyre for deg. Du så Justin. Han kom mot deg. Det føltes som evigheter. Nå sto han rett foran deg. Han så deg inn i øynene. Du ble svimmel. Så ble alt svart.

 Du våknet av stemmer rundt deg. Du visste ikke hvor du var. Du åpnet øynene halveis og så det forsiktig rundt i rommet. Du fant ut at du lå på en sofa. På andre siden av rommet satt det en gutt. Du så ikke hvem det var siden du ikke hadde åpnet øynene helt. Gutten reiste seg og kom mot deg. Nå så du det. Det var Justin. Justin Bieber. Du lukket øynene igjen. Han satte seg ved siden av deg. Han strøk deg over kinnet. Du rykket til for å vise at du var våken. Han spurte forsiktig «*dittnavn*, er du våken?» Du åpnet øynene sakte. Han så på deg. Han smilte. Du smilte tilbake. Han spurte «vil du være med til Canada søta?». Du smilte enda engang. Du så ned. Han løftet hodet ditt opp igjen og kysset deg.


Vil du ha enda en imagine?

Posted by; Amanda


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.aug.2011 | 20:11
Filed Under: Dagens Imagine

Imagine!

Du sitter i bilen full i tårer. Du hadde fått en melding fra Justin, der stod det: "Vi ser hverandre aldri mer. Jeg har bare ikke tid til deg. Billetten din ligger på flyplassen, håper du får en fin tur". Du forstod ingenting. Han svarte ikke tilbake på meldingene dine heller. Du var med han på nesten hver konsert og du hadde akkuratt funnet deg til rette i Atlanta! Du kunne ikke bare reise tilbake til Norge igjen? Taxien svinger forbi byparken. "Åååh, byparken" tenker du. "Jeg kommer til å savne stundene vi har hatt her".

Du sitter i en stor hettegenser som er Justin sin. Du fikk den på en av konsertene hans sånn at du ikke skulle fryse. Frøs gjorde du selfølgelig ikke, men lukten av selve Justin på genseren hans ville du holde på. Du tok et langt, tungt pust for å kjenne lukta hans. Det fikk deg til å gråte enda mer. Ååh som du savnet han! Ååh, som du kom til å savne han! Tårene trillet ustoppelig. Taxien svingte inn på flyplassen og stoppet. Taxisjåføren gikk ut av bilen for å ta ut bagasjen din. Du tørket bort tårene med håndbaken og gikk ut av bilen.

Når du endelig kom inn på flyplassen og fikk billetten din tok en gutt deg på skulderen. Det var Justin! Tårene begynnte å trille igjen. "Hvorfor sender du meg tilbake til Norge, Justin? Jeg er jo nesten med på hver konsert og jeg bor sammen med deg!..." Justin avbrøt deg: "Hva?! Jeg skal ikke sende deg tilbake til Norge!". "Hva mener du?" sier du med tykk stemme etter alle tårene. "Åå! Nå forstår jeg!" sa han da han hadde sett på iphonen sin. "Jeg skal selfølgelig ikke sende deg hjem! Ta en kikk på billetten din, søta". Du kikker ned på billetten. "B-B-Bahamas?!" sa du helt sjokkert. "Ja, jeg og du skal på ferie." sa Justin og smilte. "Du, se på meg litt. Trodde du virkelig at jeg skulle sende deg til Norge?" Justin hold deg rundt hoftene og så deg inn i øynene. "Jaa, eller hva ellers kunne det vært?" sier du forsiktig. Justin skulle til å si noe men du avbrøt ham: "... Det hadde ikke vært lett å gjette at vi faktisk skal til Bahamas! Det er jo sykt!" sa du mens du smilte tilbake til han. Justin ser deg inn i øynene og kysser deg. "To uker i Bahamas. Meg og deg. Atlantis Resort Hotel. Sol og varme. Hørtes det OK ut, eller?" sa han med humor i stemmen.. "OK? Bare OK?! Det er helt... fantastisk, perfekt å... utrolig! Alt på samme tid!" sa du overglad. "God dag alle sammen! Nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas, folkens. Jeg gjentar, nå er det på tide å stige på flyet til Bahamas" sa en stemme i en høyttaler. "Vi får komme oss avgårde, søta!" sa Justin og tok deg i hånda. "Du er så søt! Tusentusentakk, Justin! Jeg elsker deg!" sier du og kysser han på kinnet. "Jeg elsker deg også!" sier han og kysset deg i pannen. Dere vandrer inn i flyet. Sammen. På vei til Bahamas. Det var på vei til å bli de 2 mest fantastiske ukene i hele ditt liv.

 Imagine er skrever at Karine, ta gjerne en tur innom bloggen hennes :) www.karinedju.blogg.no


Hva synes du om Imagine? Jeg holder på å skirve jeg og, men jeg får ikke til å slutte så jeg venter til jeg blir ferdig med å legge den ut, men da blir den i flere deler :-)

- torh♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
06.jun.2011 | 18:49
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Endelig har jeg fått skrevet en Imagine. Det er litt lenge siden sist.

Du hadde bursdag, og du fylte 16 år. I din familie var det stort å bli 16 år. Så du fikk et stort party, Justin Bieber kake og tre billetter til Justin Bieber konsert som skulle være i USA om to måneder. 

To måneder senere skulle du og dine to bestevenner på konsert i USA. Du gledet deg som en liten unge. Dine to bestevenner var ikke spesielt fan av Justin Bieber. Men de ble med deg likevel. Dere skulle jo også på shopping siden dere allerede skulle til USA.

Dere ble kjørt av faren til den ene venninna di til flyplassen. Han var der helt til dere var om bord i flyet. På flyet spiste dere middag som ble servert. Og etter middag sovnet du. Du ble vekt like før dere var fremme i USA. Du var kjempe spent og gledet deg mye til dere kom fram. Når dere kom fram på hotellet, la du deg i senga for å slappe av, før dere gikk og spiste litt mat. Dagen etter hadde dere nesten hele dagen til å shoppe på. Du kjøpte deg en ny shorts og en topp som du skulle ha på deg på konserten som var i kveld.

Konserten startet. Og når Justin kom på scenen, hylte du som aldri før. Bestevennene dine var helt stille, men de smilte. Så skulle han synge One less lonely girl. Du var skikkelig spent på å se hvem den heldige jenta var. Men så kom det noen og spurte deg om du ville være OLLG. Du ble kjempe glad og sa selvfølgelig ja. Du begynte å gråte da du gikk backstage, men sluttet å gråte da du kom på scenen. Den ene venninna di tok bilder, men den andre filma. Du så at Justin kom mot deg, du klarte nesten ikke puste. Han kom bare nærmere og nærmere, og han sang til deg. Du strålte av glede der du satt. Han kom helt til deg, ga deg blomster, en klem og et kyss på kinnet. Så var sangen ferdig. Du gikk av scenen og kom ned til vennene dine. Du var overlykkelig. Du la merke til at det var et kort med blomstene. Det stod på kortet : Hei shawty! Jeg så deg i byen i dag da du var med dine venner. Jeg syntes du var kjempe søt og tenkte jeg måtte bli kjent med deg. Her er nr mitt. Ring meg når du kan. Du ble kjempe glad og gledet deg til å ringe han.

Etter konserten dro dere tilbake til hotellet. Når de andre hadde sovnet, ringte du Justin. Han spurte om dere skulle møtes, og de gjorde dere. Sent på natten var det, men det hadde ikke noe å si tenkte du. Jeg skal jo møte selveste Justin Bieber. Du møtte han, dere ble kjent, hadde det kjempe fint sammen. Var sammen noen flere dager, før du måtte dra hjem igjen. Du ble lei deg.

En uke senere kom Justin på besøk til deg. Han ville møte deg igjen. Dere var ute og spiste mat før dere dro hjem til deg på rommet ditt og så film. Han spurte om du ville være jenta hans, og selvfølgelig ville du det. Dere var sammen kjempe lenge. Og var lykkelige.

 Hva synes du ?

JB♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
15.mai.2011 | 20:39
Filed Under: Dagens Imagine

Imagine

Du skulle til sverige, så du tok den såkalte flesk bussen. Når du kom på bussen var det veldig fullt. Så du måtte sette deg med noe andre, du satte deg ved siden av en gutt som hadde hetta på hodet og solbriller på. Du syntes det var kjipt at du måtte sitte med andre, ihvertfall når du ikke fikk sitte ved vinduet, du måtte egentlig alltid sitte der. Men denne gangen fikk du ikke det.

Etter en time med kjøreing, spurte du gutten om dere kunne bytte plass siden du måtte sitte ved vinduet. Da tok han av seg solbrillene før han svarte "så klart kan du det". Du så hvem det var. Det var Justin Bieber som satt der. Du fikk sjokk. Du hadde aldri trodd at selveste Justin Bieber noen gang skulle sitte på en buss som gikk fra Norge til Sverige. Du måtte bare spørre han hva han gjorde her på denne bussen. Han svarte "jeg tok en pause fra all syngingen og dro hit, her vil ingen finne meg, men da jeg så deg, måtte jeg bare vise meg. Du er så pen". "hehe, takk". Svarte du og smilte. Dere snakket sammen resten av bussturen til Sverige. Dere snakket om alt mulig for å bli kjent. Dere gikk sammen inne på butikken i Sverige og handlet ting sammen. Han sa at han skulle betale det for deg. Men du ville helst betale det. Det ble en lang diskusjon om det, men du ga deg til slutt, så han betalte det for deg.

På veien hjem sovnet han. Du satt og så på han hele bussturen, fordi du syntes han var så søt. Du var blitt forelsket i han. Når dere kom til Norge igjen, var dere sammen resten av dagen. Dere hadde det kjempe fint, du følte deg som i himmelen. Han spurte om du ville bli med hjem til han når han skulle hjem igjen imorgen. Det sa du selvfølgelig ja til. Han ga deg et kyss og sa at han elsket deg og han lurte på om du ville være jenta hans. Du ble overlykkelig og sa at du elsket han også.


Satt og skrev denne da jeg var på bussen på vei til sverige idag :)♥


Hva synes du ?

JBfan♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.mai.2011 | 12:36
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du og Justin hadde vært sammen i nesten tre år. Du var gravid og du var tre månder på vei, uten at Justin visste det. Du turte ikke si noe til han, fordi du var redd han skulle bli sur. Men du følte at du måtte si det, så du sa det. Han sa at han skjønnte nesten at du var gravid. Siden du hadde vært kvalm hver morgen i to månder. Og at du hadde lagt på deg. Han ble kjempe glad da du fortalte det til han, for da fikk han det bekreftet. Han gledet seg kjempe mye til å bli pappa, og ihvertfall til å bli pappa til ditt barn.

Dere fortalte det til foreldrene hans og foreldrene dine. Ingen av dem ble noe spesielt sjokkert. Alle ble glad, og gledet seg mye til barne skulle komme. Selvom du bare var 17 år enda og Justin var 18. Men det gjorde ingenting.

Når du var seks månder på vei begynte magen din å vises veldig godt, og når paparazziene tok bilder av deg og Justin ble overskriftene i bladene "er Justin's kjæreste gravid?". Det ble mye snakk rundt dette. Du og Justin skulle på et intervju for bladet topp. Der ble det stillt spørsmål om du var gravid eller ikke. Og dere måtte jo bare fortelle sannheten. For det var vanskelig å holde magen skjult. For etter som måndene gikk fikk du jo større mage. Og nå var du ni måender på vei. Altså denne månden skulle du føde. Du gruet deg litt. Du var veldig sliten og litt lei av alt oppstyret rundt deg og Justin og det kommende barnet.

Dagen kom da du egentlig skulle føde, men ingenting skjedde i løpet av dagen. Og heller ikke i løpet av de tre neste dagene. Så du måtte dra på sykehuset for å få satt fødselen i gang. Det var mange paparazzier som sto på utsiden av sykehuset da du kom dit. Justin hjalp deg ut av bilden, forbi paprazziene og inn på sykehuset. Fødselen ble satt i gang og det tok 3 timer før det lille barnet deres kom ut. Det var en liten gutt. Justin var kjempestolt. Mer stolt en det du var. Han ble kjempe glad for at dere fikk en gutt (dere ville ikke vite om det var jente eller gutt tidligere i svangerskapet, derfor visste dere det ikke før barnet kom ut). Så levde du, Justin og Justin jr. lykkelig vidre i mange år.


Hva synes du ?

JBfan♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.apr.2011 | 21:59
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du og søsteren din va number one fan av Justin Bieber. Dere hadde vært på Justin Bieber konsert og ville gjerne på en til. Men foreldrene deres sa at de ikke hadde penger til det nå, siden dere akkurat hadde vært på en konsert. Men så en dag da du gikk på butikken for å kjøpe noe, så fikk du lyst til å prøve lykken. Så du kjøpte deg et flakslodd. Du gikk hjem før du fant fram en mynt for å skrape. Du skrapte fram 3.5 millioner kroner. Du trodde ikke det ikke. Du måtte gi det til dem andre i familien sånn at de kunne bekrefte at det var sant. Og det var helt sant. Du hylte høyt. Og ble kjempe glad. Du sa til søsteren din at dere kunne dra på mange Justin Bieber konserter fremover. Men moren og faren din kom med et forslag. At du kunne betale Justin Bieber sånn at han holdte en privat konsert. Du gjorde hva de sa. Du leide en stor sal med en stor scene i, også leide du Justin Bieber. Du og søsteren din reklamerte for at det var Justin Bieber konsert om noen dager i Trondheim spektrum. Men at dere tok hundre kroner i inngangs billett. Det møtte opp over 4000 jenter. Og dere tjente mye penger på det. Etter konserten ville Justin snakke med deg. Han syntes at du hadde gjort en god jobb med å få inn så mange fans til konserten. Også ville han gjerne bli bedre kjent med deg. Du og Justin gikk ut for å spise dagen etter konserten. Dere ble kjent med hverandre. Også spurte han om du ville være jenta hans. Og det ville du selvfølgelig være.


Hva synes du om dagens imagine ?

Gjorde den mye kortere nå. Ble litt vanskelig, men klarte det. Derfor ble det kanskje litt for brå slutt.

JBfan♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.apr.2011 | 23:50
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på rommet ditt og gjorde lekser og hørte på radio. Da du hørte at the voice hadde en konkurranse der hvor man kunne to billetter til en Justin Bieber konsert som skulle være i USA. Vinneren fikk også et opphold på det hotell i fem dager og flybilletter tur - retur USA. Så du ringte inn for å se om du kanskje hadde en sjanse til å vinne. Når du ringte fikk du noen spørsmål du måtte svare på, også sa de at du fikk vite om du hadde vunnet eller ikke om to dager.

To dager hadde gått og telefonen din ringte i timen. Du så at det var et nummer du ikke kjente til, så du tenkte at det var the voice. Så du sprang ut på gangen og svarte telefonen. Stemmen i telefonen sa " GRATULERER (navnet ditt) du har vunnet billettene til Justin Bieber konserten i USA". Du ble kjempe glad og visste så vidt hva du skulle svare. Så du svarte "Åh, så kult, tusen takk". Du gikk inn i klasserommet igjen og latet som ingenting. Etter skolen fortalte du det til bestevenninna di og spurte om hun ville bli med deg. Hun ble kjempe glad. Så dro dere hjem til henne for å snakke med hennes foreldre. Etterpå dro dere hjem til deg for og si det til dine foreldre. Og det var greit får både dine foreldre og bestevenninna di sine foreldre.

Etter noen dager begynte dere å pakke. Selvom det fortsatt var tre dager igjen til dere skulle reise.
Tre dager hadde gått og dere skulle reise. Det var moren til bestevenninna di som kjørte dere til flyplassen og var der helt til dere hadde dratt. I flyet satt dere og snakket om hvor bra det skulle bli å få sett Justin Bieber live på scenen. Og at det var så kult at dere fikk være i USA noen ekstra dager etter konserten.

Etter noen timer med fly, satt dere på flyplassen en stund og ventet på bussen som skulle ta dere med til hotell rommet deres. Når dere kom fram, og hadde sjekket inn på hotellet. Gikk dere opp til rommet deres. Det var kjempefint og ganske stort. Nesten for stort for to personer. Men det gjorde ikke noe. Det var ganske sent på kvelden, så dere la dere nesten med en gang. Siden dere var utrolig trøtt etter den lange reisen, og skulle opp tidlig dagen etter. Fordi dere ville shoppe litt før dere skulle på konsert.

Dagen etter sto dere opp klokken åtte. Gikk ned på hotellet for å spise frokost, før dere gikk opp igjen og ordnet dere. Også var det ut på shopping. Etter noen timer med shopping, var dere slitene. Så dere dro tilbake til hotellet for å slappe litt av og bytte litt klær og fikse litt mer på sminken. Også så klart måtte dere lade kameraet deres sånn at der var nok strøm på dem. Så gikk dere ned i lobbyen og spurte om hvilken buss som gikk til den arenaen Justin Bieber skulle holde konsert i. Mannen bak informasjonen fortalte hvilken buss. Så gikk dere ut for å ta den. Dere måtte ikke vente så lenge før bussen kom. Det tok 10 minutter å kjøre med bussen. Så var dere fremme. Dere gikk og stillte dere i køen. Det hadde ikke noe å si at dere sto langt bak i køen. For dere hadde jo plasser langt fremme uansett.

Konserten var kjempe bra. Og etter konserten så møtte dere på Justin Bieber. Dere snakket litt sammen også fikk du mobil nummeret hans. Plutselig sa du noe du ikke trodde du skulle si "vi skal ha fest på hotell rommet vårt i kveld, ta med deg noen venner og kom!" Venninna di ble litt sjokkert, men la til hva hotellets navn var, sånn at de skulle vite hvor de skulle komme.

Når dere kom tilbake på hotellrommet så fikset dere litt, ryddet bort klærne, kastet all søppel og ryddet litt på badet. Så banket det på døren. Og der sto Justin Bieber med en del venner. Både jenter og gutter. Noen hadde tatt med noe å drikk og noe å spise på. Festen var kjempe bra. Men det eneste dumme var at dere ikke kunne spille av så altfor høy musikk pga dere var på et hotell, og det var sent. Og det var sikkert mange som hadde lagt seg for lenge siden. Etter alle hadde dratt var det bare Justin Bieber igjen sammen med deg. Siden venninna di hadde dratt med en av kompisene til Justin. Du var nesten overlykkelig for at det bare var deg og Justin der. Du la deg på senga og sa "jeg er så utrolig trøtt og sliten, så jeg tror jeg vil sove". Men ingen soving ble det når Justin la seg vedsiden av deg i senga og kysset deg.


Hva synes du om dagens imagine ?

Denne imaginen kom litt sent. Siden jeg kom sent hjem. Også tok det meg evigheter å komme på noe. Men imorgen kommer den nok mye tidligere.Siden jeg ikke skal gjøre noe annet enn å være hjemme å glo i veggen. Haha. Skal ikke akkurat glo i veggen da.

JBfan♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.apr.2011 | 19:03
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imgaine

Du var ferdig på skolen og skulle ta bussen. Men idag skulle du ikke ta den samme bussen som du bruker å ta når du skal hjem. For idag skulle du på et kjøpesenter så du tok en annen buss. Etter bussen hadde kjørt et stykke. Kom det noen folk på. Du satt og så ut vinduet og tenkte. Du tenkte på alle slags ting. Det satt ingen vedsiden av deg. Helt til det kom noen med en hettegenser med hetta på hodet og solbriller på. Du brydde deg ikke, for det gjør du aldri når det kommer noen og setter seg vedsiden av deg. Plutselig begynte gutten å snakke til deg, på engelsk. Så gjenkjente du stemmen, også så du at det var Justin Bieber. Du freaka ut. Han spurte deg om noe. Også tenkte du deg om før du svarte. Du tenkte "shit, jeg er utrolig dårlig i engelsk". Før du svarte han på spørsmålet. Han skjønte heldigvis hva du sa. Når du gikk av, fulgte han etter deg. Han ga deg to billetter til en konsert han skulle ha i LA om en uke. Du måtte tenke deg litt om før du svarte at du ikke kunne komme. Fordi du ikke hadde råd til flybilletter ned dit og hotellrom. Så svarte han at det skulle han ordne, du måtte bare gi han litt tid. Han spurte om mobil nummert ditt og fikk det før han gikk. Du dro og handlet det du skulle ha på kjøpesenteret før du tok en annen buss hjem igjen. Så fikk du en melding. Meldinga var fra Justin Bieber. Han sa at han hadde ordnet med flybilletter,hotellrom og noen penger til deg. Du forstod det siden at du hadde gått innpå google translate på pc'en din.

Så fikk du en ny melding der hvor det sto at han ville møte deg og spise middag med deg, og sånn at han kunne gi deg billettene,pengene og fortelle hva du skulle gjøre når du kom på hotellet i LA. Dere møttes, spiste middag,snakket litt sammen,også ga han deg billettene og pengene og fortalte deg det du måtte vite.

En uke hadde gått. Og du skulle reise til LA. Du tok med venninna di, sånn at du skulle slippe og ta med din mor. For hun var overhode ikke interresert i Justin Bieber.

Konserten startet. Venninna di ble plukket ut til å være Justin's OLLG. Du var kjempe sjalu på henne. Men du tok bilder og video med hennes kamera, sånn at hu kunne få sett det selv, hvordan det så ut ifra salen.
Etter konserten fikk du og venninna di bli med inn en tur på turnebussen hans. Men etter at venninna di så hvordan Justin så på deg, så tenkte venninna di at hun kunne dra tilbake til hotellet. Så du og Justin fikk være alene. Først var det nesten litt pinlig, siden det var ingen av dere som sa noe. Men etterpå ga han deg et kyss. Også så han på deg og smilte, med det smile som fikk deg til å smelte. Så ga du han et kyss igjen. Også klinte dere.  Det ble sent. Så du dro tilbake til hotellet og gikk opp på hotellrommet. Justin hadde fulgt deg dit, så han ga deg et kyss og en klem før du gik inn og fortalte alt til venninna di. Hun ble litt sjalu. Men dere var bestevenner. Så hun hadde ikke noe imot det.

Du og Justin Bieber var blitt kjærester. Det var ikke hele tiden dere var så mye sammen. Men noen ganger på sommeren så kunne du være med han på turne. Og hvis han ikke hadde turne på sommeren, så dro dere på ferie alene.


Hva synes du om dagens imagine ?

Jeg fikk skrevet en idag likevell. Siden vi fikk tilbake nettet hjemme hos mamma. Så da blir det blogging likevell.

JBfan♥{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.apr.2011 | 10:31
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Neste helg skulle du på Justin Bieber konsert med bestevenninna di. Dere gledet dere kjempe masse. Dere snakket ikke om annet. Det var lørdag og dere skulle til byen, fordi dere skulle kjøpe nye klær til konserten. Også kom du på at du gjerne ville ha deg et helt nytt kamera. Så du kjøpte deg det. Også måtte du selvfølgelig ha deg en hette genser der hvor det sto I ♥JB på. Venninna di kjøpte også en sånn, bare i en annen farge. Dere spiste en is før dere dro hjem igjen. Dagen kom da dere skulle reise til Oslo. Dere reiste med natt-toget sånn at dere kom tidlig frem. Når dere kom fram dro dere til hotellet for å slappe av litt før dere tok dere en tur til byen. Du kjøpte deg en is, mens venninna di kjøpte seg en slush. Det ble spist på vei mot arenaen der hvor Justin Bieber skulle holde konsert. Dere ankom plassen veldig tidlig. Så dere va de to første som kom dit. Dere hadde ikke stått der så lenge før det kom flere folk dit. Plutselig så alle som sto der Justins turnebuss. Alle hylte og sprang mot den. Mens du var den eneste som sto igjen. Til og med venninna di hadde sprunget for å se. Når alle hadde sprunget for å se, kom det noen bak deg og dro deg med inn en dør. Du var livredd for at du var blitt kidnappet, og at du skulle gå glipp av konserten. Men det var bare Justin Bieber som ville snakke med deg. Han hadde kommet tidligere, men lurte alle de andre sånn at han kunne få tak i deg. Han hadde sett på deg da du var i byen, og syntes at du var så nydelig. Så han spurte deg om du ville være hans OLLG på konserten. Du ble kjempe glad og svarte selvfølgelig ja med en gang. Han sa at du måtte late som at du ikke visste noe når de kom får å hente deg når du skulle komme på scenen. Og det gjorde du. De kom og spurte om du ville være Justins one less lonely girl, du svarte ja, så begynte noen tårer å trille nedover kinnet ditt. Du kom deg opp på scenen og satt der og så mot publikum. Justin kom mot deg og ga deg blomster, strøk deg på kinnet, han ga deg et kyss istedenfor en klem. Også gikk du av scenen med tårer i øynene. Når du kom tilbake til venninna di, fortalte hun deg at hun hadde filmet det med ditt kamera(hun hadde passet på det). Du ble nesten overlykkelig siden det var på film. Også spurte venninna di om hvor du ble av før konserten. Så fortalte du at du hadde møtt Justin Bieber. Og at han hadde sett på deg da du var i byen.

Når du kom tilbake på hotellet den kvelden, ble du sittende i lobbyen for å legge ut videoen av deg og Justin. Du la det på youtube, også blogget du om det. Du hadde hatt din livs beste dag.

 Hva synes du om dagens imagine ?

JBfan♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
25.apr.2011 | 09:36
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du var i LA med moren din. Dere hadde bare vært der i en dag. Og skulle ikke være der så mange dager heller. Du sa til moren din at du ville dra litt alene for å se om du fant noe til ville ha, så skulle du ringe moren din om du fant noe, sånn at hun kunne komme og betale det for deg. Du gikk på en del butikker uten å finne noe. Du ble nesten litt lei av at det nesten ikke var noe som du hadde lyst på. Så du tenkte at du skulle ringe moren din og si at du heller ville ha noe og spise. Så du tok opp mobilen fra veska di og skulle akkurat til og finne nummeret hennes da du så Justin Bieber. Du mistet mobilen i bakken av sjokk. Han kom bort til deg og tok opp mobilen din og ga den til deg. Han spurte deg om det gikk bra. Du svarte at det gikk bra, du hadde bare aldri trodd at du skulle møte på Justin Bieber. Du ville egentlig spørre om en autograf og et bilde, men du turte ikke. Han tok frem mobilen sin og ga den til deg og spurte om han kunne få nummeret ditt. Du skrev det inn og ga mobilen tilbake til han. Så spurte han om han om han kunne få skrive inn sitt mobil nummer på mobilen din. Og det fikk han. Han ga deg en klem før han gikk. Du ble så glad at du ringte din mor med en gang for å fortelle hvem du akkurat hadde møtt. Da du hadde lagt på etter å ha snakket med moren din, fikk du en melding av Justin Bieber. Han spurte om du ville spise middag med han. Du ble glad og svarte så klart ja. Du spurte moren din om det var greit at du spiste med Justin i stedet for hun. Det var greit. Du gledet deg som en liten unge. Du fikk med deg moren din på en butikk sånn at du kunne kjøpe deg en ny kjole og noen sko. Dere gikk tilbake på hotellet, sånn at du kunne dusje og ordne deg til du skulle møte Justin. Du tok på deg kjolen før du sminket deg og ordnet deg på håret. Så tok du på deg skoene og la mobilen ned i vesken før dro den med deg ut døra. Du glemte å si hade til din mor så du snudde og gikk inn igjen og ga henne en klem og sa hade. Når du kom ned i lobbyen, sto Justin der og ventet på deg. Han hadde en rose som han ga til deg og kysset deg på kinnet. Også sa han  "så fin du er". "takk" svarte du med et smil. Så dro dere på en restaurant. Når dere var ferdige, kjørte han deg tilbake til hotellet. Han fulgte deg opp til hotell rommet ditt som var i 5.etasje. Han ga deg et kyss på munnen og sa godt natt. Så gikk han. Du ble stående og se etter han helt til han hadde gått. Du gikk inn på rommet og strålte. Moren din så hvor glad du var. Og syntes nesten litt synd på deg siden du skulle hjem om bare få dager. Du fikk en natta melding av Justin, som lurte på om dere skulle møtes i morgen også. Du ble kjempeglad, og spurte moren din om det var greit, og om hun klarte seg alene. Hun sa at det var greit, du måtte jo få gjøre det du ville. Du ble enda mer glad og svarte  "ja, kom og hent meg utfor hotellrommet mitt i morgen klokken 12". "greit" svarte Justin med et kysse tegn bak. Natten gikk og du våknet klokken halv tolv. Du hadde forsovet deg. Du freaket ut og ble kjempe sur. Du sprang inn på badet og smelte igjen døren bak deg. Etter tjue minutter kom du ut av badet igjen. Du hadde fått tid til å dusje fort og kledd på deg og fått på deg et lag mascara. Du ble kjempe sur på moren din fordi hun ikke hadde vekt deg. Hun hadde nemlig dratt inn til byen uten å ha sagt ifra til deg. Du håpte på at Justin likte deg selv om du ikke hadde fått ordne deg helt ferdig. Klokken ble tolv og det banket på døren. Du åpnet og der sto Justin. Han sa "så fin du var". "ja særlig" svarte du tilbake og smilte. Du fortalte han at du sov helt til klokken halv tolv og at du ikke hadde fått tid til å ordne deg. Han svarte og sa at du var nydelig uansett hvordan du så ut. Du bare smilte. Han kom inn på hotell rommet. Dere snakket litt sammen. Før han sa at han likte deg utrolig godt. Du svarte og sa at du likte han også. Han kysset deg og du kysset han tilbake. Det gikk ikke lang tid før dere dro ut døren og ned til lobbyen. Så gikk dere ut i Bilen til Justin også kjørte dere bort til turnebussen hans. Han tok deg med inn og viste deg hele bussen. Dere satte dere på sofaen og så litt på tv. Da han spurte om dere skulle bli sammen. Du ble veldig glad først. Men så tenkte du på at dere bodde så langt unna hverandre. Du fortalte det til han. Men han sa at det hadde ingenting å si. Siden han kunne komme ofte på besøk til deg når han ikke var på turneer. Og at du noen ganger kunne bli med han på turne når det var sommerferie og slikt. Så ble dere sammen.

Dagen kom da du og moren din skulle dra hjem. Justin kjørte deg og moren din til flyplassen siden dere egentlig skulle ta taxi. Du ble trist når du måtte gå om bord i flyet. Du felte noen tårer. Justin tørket dem vekk og ga deg et kyss og en lang klem. Så gikk du. Og resten av tiden kom Justin på besøk hos deg når han hadde tid, også ble du med han på turneer noen ganger.Hva synes du ?

JBfan♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.apr.2011 | 10:45
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du satt på skolen og dagdrømte om Justin Bieber da det plutselig kom en gutt inn døra. Du var fjern og så ikke hvem det var. Du brydde deg egentlig ikke så stort, du ville bare dagdrømme om Justin Bieber. Så kom gutten mot deg og sa at han ville snakke med deg. Du brydde deg så vidt, men gikk ut på gangen med han. Da så du hvem det var, det var Justin Bieber. Du ble stiv som en stokk og fikk sjokk. Han fortalte deg at du hadde vunnet konkurransen der hvor man kunne vinne du back stage billetter til konserten hans som skal være i Oslo om en uke. Du hadde glemt at du hadde meldt deg på konkurransen, siden det var så lenge siden. Du ble kjempe glad og fikk en tåre i øyet. Han ga deg en klem og sa at han gledet seg til å se deg neste helg. Så gikk han. Du gikk inn i klasserommet ditt igjen, og så helt forskrekket ut. Du hadde billettene i hånden, og alle jentene kom løpende mot deg for å se. Jentene hadde sett at det var Justin som kom inn, men ikke alle var like stor fan som du var. 

Du dro hjem etter skolen og stormet inn døren og inn på stuen for å vise familien din hva du hadde fått. Og at det var selveste Justin Bieber som ga dem til deg. Lillesøsteren din ble skikkelig misunnelig på deg. Fordi hun var fan av Justin Bieber, nesten like mye som deg. Du var nummer 1 fan. I hvert fall var du utrolig sikker på det. Du hadde rommet fullt av plakater, du hadde Justin Bieber sengesett, du hadde alle CD`ene, alle bladene og alt det som var av Justin Bieber ting. Men du hadde ikke vært på konsert før, men nå var du så heldig at du faktisk skulle på Justin Bieber konsert. Du gledet deg kjempe mye, og du visste ikke helt enda hvem du skulle ta med deg. Du tenkte på å ta med pappaen din, siden at han kunne passe på at du fikk beholde plassen din under hele konserten. Men det ville jo vært slemt mot lillesøsteren din. Men du var redd for at Justin skulle like lillesøsteren din bedre enn deg. Derfor tok du med faren din.

Dagen kom da du skulle på konsert. Du sto opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se fin ut når du skulle på konsert og etter konserten skulle du jo møte Justin Bieber. Du og faren din dro tidlig sånn at dere kunne komme langt frem i køen. Dere var en av de første som kom. Det ble en del vente tid, siden dere dro så tidlig. Men det var selvfølgelig verdt vært eneste minutt. Konserten startet og du sto helt fremme med scenen. Justin blunket til deg. I hvert fall virket det sånn. Du ble plukket ut til å være hans one less lonely girl. Du satt deg på krakken som sto på scenen. Justin kom mot deg med blomstene og ga dem til deg. Han så deg rett inn i øynene også blunket han til deg. Etter konserten sto alle fansene som hadde back stage pass og ventet på at Justin skulle komme. Da han kom hylte mange av jentene. Du ville ikke hyle, fordi du ikke ville være som alle de andre jentene. Han kom bort til deg for å få tatt bilde av deg og han (med hans mobil). Du ble glad fordi han ville ha et bilde av deg på sin mobil. Så tok faren din et bilde av deg og Justin. I det du skulle gå tok noen tak i hånden din, du snudde deg og så at det var Justin Bieber som tok deg i hånden, han ville ha en klem av deg. Klemmen var lang, han satte hånden sin nedi veska di. Han visket deg i øret og sa det var en lapp. Du smilte og gikk.

Når du kom ut fra arenaen der konserten hadde blitt holdt, leste du på lappen, der sto det "møt meg klokken 21.00 utenfor turnebussen min". Du dro hjem for å ordne deg til du skulle møte han. Så gikk du utfor turnebussen og ventet. Så var det noen som åpnet døren på bussen, det var Justin. Han rakte deg hånda si og sa "kom inn da søta". Du gikk forsiktig inn. Han tok deg med bakerst i bussen til senga hans. Han la deg ned på sengen, han la seg oppå deg, og ga deg et kyss. Og resten kan du tenke deg til selv.

 Denne har jeg også skrevet selv. Og som jeg skrev i forrige dagens Imagine, så om du vil lage en som du vil jeg skal ha på bloggen min,send den til marlenewigg@hotmail.com

 

JBfan♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
23.apr.2011 | 17:16
Filed Under: Dagens Imagine

Dagens Imagine

Du drar på helgetur til Oslo for å shoppe, uten aning at Justin Bieber holder konsert i Oslo denne helgen. Du drar til sentrum for å shoppe med moren din, da du plutselig får øye på Justins turnebuss. Du så deg om for å se om du så Justin, du så han ikke. Moren din sa at dere måtte gå videre, bare fordi moren din ikke likte Justin Bieber. Når dere kom på et stort kjøpe senter, møtte du på Justin. Han kom bort til deg og sa "hei, søta". Du mistet nesten pusten, og fikk frem et lite "hei"som svar. Moren din gikk bort sånn at du kunne snakke med han alene. Han spurte om du skulle på konserten den kvelden, du svarte at du ikke hadde noen billetter, men ville gjerne ha vært der. Han sa "det kan jeg fikse, jeg har nemlig to billetter + back stage billetter til deg som du kan få av meg". Du svarte "åh, tusen takk". Han svarte "ingen årsak, gleder meg til å se deg i kveld" og smilte, før han gav deg en klem og et kyss på kinnet før han dro. Du ble stående å se etter han. Etterpå gikk du for å finne din mor og fortelle hva du hadde fått. Moren din hadde egentlig ikke så veldig lyst til å dra på konsert med Justin Bieber, men hun gjorde det for din skyld. Kvelden kom og du pyntet deg og sjekket at kameraet ditt hadde nok strøm på. Dere tok bussen ned til der konserten skulle holdes. Dere stilte dere i køen. Det tok en stund før dere kom inn. Men dere hadde stå plasser langt framme, så det vart verdt ventetiden uansett. Konserten startet, og du hylte(moren din bare sto der). Justin kom på scenen, han la merke til deg og blunket og smilte til deg. Du mistet pusten. Tok mange bilder og noen videoer under hele konserten. Etter konserten skulle du back stage. Det kriblet i magen din og du gledet deg til å møte han igjen. Du så han komme inn i rommet, du mistet pusten enda en gang. Han kom bort til deg for å ta bilder med deg. Moren din hadde fått en kopp kaffe, og hun snakket med noen andre foreldre som var med ungdommene sine på konsert. Du og Justin begynte å snakke sammen, han ga deg en lapp som du fort satt ned i vesken din. Senere når du kom tilbake på hotell rommet ditt satte du deg ned i sengen og så lenge på lappen du hadde fått. Der sto det et mobilnummer og at du måtte ringe han senere. Du ble glad for at du hadde fått nummer til Justin Bieber. Du hadde utrolig lyst til å ringe, men turte ikke. Du satt og tenkte lenge før du ringte han. Dere satt og snakket lenge i telefonen, helt til moren din kom og sa at du måtte legge deg. Dere snakket litt til før han sa "god natt søta, snakkes i morgen. Gleder meg". "god natt kjekken, gleder meg og" svarte du og la på. Du sovnet med et smil om munnen.

Dagen etter sto du opp tidlig for å dusje og ordne deg. Du ville jo se ordentlig ut når du skulle møte en sånn en fin gutt som Justin Bieber. Etter noen timer med fiksing av hår og makeup. Dro du ned i lobbyen på hotellet. Du stod der og ventet. Etter en liten stund, så du en limo, Justin kom ut av den. Denne gangen mistet du ikke pustet, du ble nesten litt nervøs når han kom mot deg. Han ga deg en klem, kysset deg på kinnet og sa "hei". Du smilte og svarte "hei". Dere tok en tur i limoen. Dere koste dere, snakket sammen, og du hadde det utrolig fint. Akkurat som om det var en drøm, men det var det ikke.  Han satte seg nærmere deg og tok hånden sin rundt deg. Du så på han og smilte. Han kom nærmere, ga deg et lite kyss, du mistet pusten. Men ga han et kyss tilbake. Dere begynte å snakke igjen. Sjåføren i limoen kjørte dere til Oslo sentrum, sånn at dere kunne gå rundt å se. Han holdte deg i hånden. Etter hvert kom det noen jenter bort som ville ha autograf og bilder. Du ble med på bildene. Justin slapp ikke hånden din. Noen av jentene tok bilder av bare dere to. Så gikk dere videre. Moren din tekstet deg og sa at du måtte komme tilbake til hotellet sånn at du kunne få i deg litt mat. Du tekstet tilbake og sa at du skulle spise middag med Justin Bieber. Moren din ble litt sjokkert over at du skulle spise sammen med Justin Bieber. Men det var altså sant. Dere dro for å spise. Etter dere hadde spist
dro dere på hotellet der moren din var. Dere gikk inn på hotell rommet for at Justin skulle møte moren din, han hilste på moren din, så gikk hun, for at dere skulle få fred. Justin la deg ned på sengen og la seg oppå deg. Han kysset deg noen ganger, så begynte dere og kline. Så satte dere på en film på den lille tv`en, det var ingen bra film, men det var bare får å ha noe i bakgrunnen. Etter en stund sovnet du. Justin stirret på deg lenge, helt til du våknet. Du skvatt til, fordi du var så sikker på at alt bare var en drøm, men det var det jo ikke. Du smilte og ga han et kyss på munnen. Han sa at han måtte dra. Du ble trist. Men han spurte deg om du ville bli med han på turne. Du ble kjempe glad og ringte din mor og sa at hun måtte komme til rommet med en gang, fordi du ville spørre henne om noe. Du spurte hun, og hun ble litt sur med det først og sa at det ikke var greit. Men det var sommerferie, så du fikk lov likevel. Du ble kjempe glad. Justin sa at du slapp å dra hjem for å pakke tingene dine først, fordi han skulle kjøpe deg nye ting. Du tok farvel med moren din og dro. Du felte en tåre og Justin spurte hva det var. Du sa at du aldri hadde vært lenge borte fra moren din. Justin sa at alt skulle gå bra, og at han skulle passe på deg. Du smeltet nesten og sa "takk". Han ga deg et kyss og sa "glad i deg jenta mi". "Glad i deg og gutten min" svarte du med et smil.

Etter bussen hadde kjørt langt, ble det kveld og tid for å sove. Dere fikk dele seng. Han dro hånden sin gjennom håret ditt flere ganger og han så på deg helt til du sovnet. Han syntes at du var så fin at det tok lang tid før han sovnet. Du våknet dagen etter med at Justin kom inn der du sov med et brett med frokost på, han hadde også en rose på brettet, som han ga til deg. Du ble glad. Han satte seg vedsiden av deg og han ga deg et kyss. Du spiste opp frokosten før dere gikk og satt dere lengere fram i bussen. Dere hadde kommet til London. London var en plass du alltid hadde lyst til å dra. Og nå hadde du endelig fått dratt dit, sammen med Justin Bieber, en gutt du aldri hadde trodd du kunne dratt med. Drømmene dine kom i oppfyllelse. Du hadde aldri trodd at dette skulle skje, men det skjedde. Og du var nesten overlykkelig. Du og Justin sjekket inn på et hotell, hvor dere skulle tilbringe de neste fire dagene. Når du så hvor fint og stort hotell rommet var, fikk du nesten sjokk. Justin sa at det var normalt for han at rommet var sånn, og at han var vant til det. Og nå måtte du også venne deg til det, om du skulle være med Justin Bieber. Du ringte din mor og fortalte at dere var i London, og at dere skulle sove på et kjempefint og et så ganske stort hotell rom. Moren din spurte om du kunne sende et bilde av rommet, og det gjorde du. Hun skrev tilbake "så fint det var, kos dere". "takk det skal vi" svarte du.

Så dro dere en tur inn til sentrum av London, fordi Justin skulle kjøpe deg ting. Egentlig hadde du ikke lyst at Justin skulle kjøpe deg ting, men du måtte jo ha litt bytte klær og litt sminke og sånne ting. Justin kjøpte deg noen klær som du hadde prøvd. Så dro han deg med inn på en smykke butikk, hvor han kjøpte et smykke til deg. Bak på smykket sto det " jenta mi". Du smilte bredt da han satte det på deg. Han ga deg et kyss og du sa "takk". Så sa du at han ikke måtte bruke så mye penger på deg, fordi du ikke kunne gi så mye tilbake. Han svarte "jeg kjøper ting til deg fordi jeg vil, og du gir meg noe tilbake. Bare at du er her med meg, så gir du meg noe". "Jeg elsker deg jenta mi". "Jeg elsker deg og gutten min" svarte du og han ga deg et kyss. Dere var blitt sammen nå. Så gikk dere tilbake til hotellet. Du tok en dusj og ordnet deg på håret og sminket deg, mens Justin satt og ventet på deg, når du kom ut av badet sa han "åh, du er så fin, jeg er så heldig som har funnet deg". "Er det noen som er fin her, så er det deg Justin" svarte du med et lite smil.

Denne er skrevet av meg. Hvis du vil skrive en Imagine, så send den til meg på mail : marlenewigg@hotmail.com så skal jeg se om jeg får lagt den ut .

 

JBfan♥


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}